کدام چربی‌ها باید در رژیم غذایی مادر باردار مصرف شوند؟

راستین آنلاین :داشتن یک رژیم غذایی در دوران بارداری برای رشد جنین و داشتن نوزاد سالم، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

 مدیرگروه تغذیه جامعه در دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز با بیان اینکه یک رژیم بارداری صحیح، باید مجموعه ای متعادل از مواد غذایی موردنیاز برای رشد نخست نوزاد را شامل شود، گفت: پروتئین، کربوهیدرات، چربی سالم، ویتامین و مواد معدنی، از گروه‌های اصلی و لازم در رژیم بارداری سالم است.
دکتر «شیوا فقیه» با اشاره به نیاز به بعضی از انواع چربی‌ها با عنوان اسیدهای چرب ضروری، برای رشد مناسب جنین، افزود: این نوع چربی‌ها که علاوه بر رشد و نمو جنین بر سلامت سیستم عصبی و بینایی جنین نیز تاثیرگذار هستند، باید به کمک مصرف منابع غذایی آنها تامین شوند؛ چرا که در بدن انسان تولید نمی‌شود.
دانشیار دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز، اضافه کرد: بهترین منبع غذایی این اسیدهای چرب، انواع ماهی‌های چرب از جمله ماهی قزل آلا، سالمون و تن است.
 «فقیه» با تاکید بر اینکه مادر باردار باید هفته‌ای دو مرتبه مصرف ماهی را در برنامه غذایی خود بگنجاند، اعلام کرد: روغن کانولا، روغن بذرکتان و گردو نیز می‌تواند کمک کننده باشد، اگر چه تاثیر مفید ماهی را به طور کامل ندارد.
این عضو هیات علمی دانشگاه با توضیح این مطلب که در صورت عدم تحمل مصرف ماهی، می‌توان با مشورت پزشک از مکمل‌های امگا سه نیز استفاده کرد، یادآور شد: مصرف ماهی یا اسیدهای چرب امگا سه، به ویژه در سه ماهه سوم بارداری، اهمیت بالایی دارد و نباید نادیده گرفته شود.
انتهای پیام /  101
2191 کلیک ها  شنبه, 23 تیر 1397 08:24
این مورد را ارزیابی کنید
(1 رای)

نظر دادن

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «راستین آنلاین» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بالا