چاپ کردن این صفحه

ريشه افزايش آمار طلاق مسائل فرهنگي است

راستين آنلاين:دبير ستاد ازدواج استان فارس گفت: ريشه افزايش آمار طلاق مسائل فرهنگي است.



علي رضايي كه پيش از ظهر امروز يكشنبه و به مناسبت هفته ازدواج دريك كنفرانس خبري سخن مي گفت:ازبين رفتن قبح طلاق را مسئله اي قابل بررسي عنوان كرد و افزود:تحقيقات ميداني نشان مي دهد كه نظريه هاي علمي مطرح شده درخصوص علل افزايش طلاق با واقعيت انطباق ندارد.

وي با بيان اينكه جابجايي نظام ارزش ها يكي ديگراز علل افزايش طلاق است افزود:آمارها نشان مي دهد كه بيشترين اختلاف ها بين زوج ها دريك سال اول و بيشترين طلاق ها در 5 سال نخست زندگي مشترك به وقوع مي پيوندد.

 معاون فرهنگي و امورجوانان اداره كل ورزش و جوانان استان فارس با اشاره به اينكه بیش‌تر طلاق‌های رخ داده در کشور توافقی است و میانگین سن طلاق در کشور بین ۲۲ تا ۳۸ سال است  افزود:افزايش طلاق يك پديده اجتماعي است كه پيامدها و اسيب هاي اجتماعي خاص خود را دارد.

رضايي با اشاره به اينكه  بررسیهای آماری سازمان ثبت احوال نشان می دهد که تعداد دختران جوان در سن ازدواج بیشتر از پسران آماده ازدواج است افزود:این درحالی است که بیشترین اختلاف آماری مربوط به رده سنی زنان 25 تا 29 سال با مردان 30 تا 34 سال است .

وي افزود:مقایسه زنان و مردان در سن ازدواج مجرد نشان می دهد که تعداد زنان 100 هزار نفر بیش از مردان است و برهمین اساس بايد گفت هرچه سن ازدواج بالاتر رود تعداد دختران مجرد بیش از پسران می شود به همین دلیل جمعیت شناسان توصیه می کنند نباید اجازه دهیم سن ازدواج در دختران بالا رود تا مشکلی نیز برای ازدواج آنان بوجود نیاید.

رضايي  متوسط سن فرزندآوري مردان ساكن درشهر شيراز را 37 سال عنوان كرد و افزود:ميانگين سن ازدواج  دختران و پسران شيرازي به ترتيب 21 و 29 و نيم سال است كه اين آمار درددهه گذشته تا كنون روبه افزايش بوده است.

دبير ستاد ازدواج استان فارس درعين حال گفت:گراش با ميانگين سن ازدواج 16 و نيم سال براي دختران و 21 سال براي پسران عنوان پايين ترين ميانگين شني ازدواج را بين شهرستان هاي استان به خود اختصاص داده است.

رضايي ميانگين ايده ال سن ازدواج جوانان 26 سال عنوان كرد.

وي با بيان اينكه عليرغم وجود حساسيت هاي فراوان در حوزه ازدواج و فرزندآوري سياست هاي جمعيتي كشور درجامعه تحقق پيدا نمي كند گفت: وقتی تجرد گرایی دختران به بیش از 33 درصد رسیده است و به راحتی در دسترس پسران هستند دیگر تمایل به ازدواج برای هر دو طرف چه پسر و چه دختر وجود ندارد و این زنگ خطري براي نظام خانواده است.

معاون فرهنگي وامورجوانان اداره كل ورزش و جوانان استان فارس درعين حال از كنترل سير صعودي آمار طلاق در دوسال گذشته دراستان فارس خبر دادو گفت:درست است كه شتاب ثبت طلاق دراستان فارس دردوسال اخير كنترل شده و كاهش يافته است اما بازهم آمارهاي موجود نگران كننده است.

رضايي با اشاره به برنامه هاي پيش بيني شده براي هفته ازدواج در استان فارس گفت:بزرگترين جشن ازدواج جوان كشوريكم شهريور در ورزشگاه شهر آباده فارس برگزار مي شود.

وي همچنين از برگزاري جشن ازدواج در شهر شيراز خبرداد و افزود: اين جشن 4 شهريور در بنيادطوبي برگزارمي شود .

گفتني است از اول ذي الحجه (يكم شهريور) تا 7 ذي الحجه كه همزمان با پيوندآسماني حضرت علي (ع)با حضرت فاطمه (س) است دركشورما به عنوان هفته ازدواج نامگذاري شده است.
انتهای پیام /  101
1371 کلیک ها  سه شنبه, 21 خرداد 1398 18:59
این مورد را ارزیابی کنید
(3 رای‌ها)

بیشتر بخوانید 101

موارد مرتبط