دکتر علی فتاحی افزود: از این 4 محور قصور، دو محور آن مربوط به اقدامات درمانی از جمله عمل جراحی بیمار توسط پزشک معالج است و دو محور دیگر نیز مربوط به قصور انضباطی، اخلاقی و رفتاری است.
وی گفت: با توجه به اینکه پزشک معالج مرحوم کیارستمی بعد از عمل جراحی اول و دوم به خارج از کشور رفته و در عملهای بعدی حضور نداشتند از نظر تیم کارشناسی قصور اخلاقی تشخیص داده شده است. هر چند ممکن بود اگر پزشک معالج به خارج از کشور سفر نمیکرد بازهم در روند درمان تأثیر ایجاد نمیشد. البته این بدان معنا نیست که بگوییم نرفتن دکتر در روند درمان خلل ایجاد نکرده بنابراین رفتن پزشک معالج به خارج از کشور و عدم حضور وی قصور اخلاقی محسوب میشود.
وی گفت: اکنون کیفرخواست برای پزشک معالج صادر شده و در 4 محور به هیأت بدوی ارسال کردهایم چرا که پزشک معالج کیارستمی در دو محور درمانی باید کارهایی در روند درمان انجام میداد که نداده است یا کارهایی کرده که نباید میکرد. البته پزشک معالج این پرونده ادعا میکند پیش از سفر با بیمارش صحبت کرده و اجازه گرفته بود.
به گفته دکتر فتاحی، هر دو بیمارستان آراد و جم و همچنین گروه پرستاری وظایفشان را در ارتباط با پرونده مرحوم کیارستمی انجام دادهاند و از لحاظ تأمین امکانات و رسیدگی کادر بیمارستان کوتاهی نکرده است. او اظهار داشت: کیفرخواست پزشک معالج به هیأت بدوی ارسال شده و این هیأت قرار است بزودی پزشک معالج را برای دفاع از اتهاماتش دعوت کند.
وی افزود: هر چند وزیر بهداشت و رئیس سازمان نظام پزشکی کشور به عنوان افراد حقیقی و حقوقی شاکی پرونده مرحوم کیارستمی هستند و ما روند رسیدگی به این پرونده را به آنها اعلام کردهایم با این حال خواستهایم خانواده کیارستمی را نیز برای شرکت در جلسه هیأت بدوی دعوت کنند.
4 مورد قصور در پرونده پزشکی کیارستمی
منتشرشده در
اجتماعی
بیشتر بخوانید راستین آنلاین
نظر دادن
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «راستین آنلاین» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.