اعلام محدودیت‌های ترافیکی مراسم روز قدس در شیراز

اعلام محدودیت‌های ترافیکی مراسم روز قدس در شیراز
   
اعلام محدودیت‌های ترافیکی مراسم روز قدس در شیراز |||| ||||

رئیس پلیس راهور فرماندهی انتظامی استان فارس، محدودیت‌های ترافیکی پیش بینی شده ویژه زمان برگزاری مراسم روز جهانی قدس در شیراز را تشریح کرد.

 
یه گزارش راستین آنلاین سرهنگ صادق سلیمی چهارشنبه ۷ اردیبهشت، ضمن یادآوری اهمیت برگزاری هرچه باشکوهتر مراسم روز جهانی قدس به خبرنگاران گفت: در راستای برگزاری هرچه مطلوبتر مراسم روز جهانی قدس، محدودیت‌های ترافیکی صبح روز جمعه در شیراز اعمال خواهد شد.
 
وی افزود: از ساعت هفت صبح روز جمعه ۹ اردیبهشت، محدودیت‌های ترافیکی در همه مسیرهای اعلامی مربوط به برگزاری راهپیمایی روزجهانی قدس در شیراز، آغاز خواهد شد و تا پایان مراسم این اقدامات ادامه دارد.
 
سلیمی گفت: مسیرهای میدان شاهزاده قاسم(ع) به سمت حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع)، خیابان لطفعلی خان زند از چهار راه مشیر به سمت چهار راه پیروزی، محدوده چهار راه پانزده خرداد به سمت میدان امام حسین (ع) و کلیه انشعاب‌ها، بلوار آزادی از پل باغ صفا به سمت میدان امام حسین (ع)، دروازه سعدی به سمت میدان شهرداری، بلوار هجرت از تقاطع فردوسی به سمت میدان شهرداری، تقاطع بلوار زند از پوستچی به سمت میدان امام حسین (ع) و انشعاب‌های بلوار زند از ابتدای خیابان پوستچی به سمت میدان شهرداری تا پایان مراسم راهپیمایی مسدود خواهد بود.
 
رئیس پلیس راهور فرماندهی انتظامی استان فارس گفت: از شهروندان شیرازی و مسافرانی که در این ایام به شیراز سفر می‌کنند تقاضا می شود نهایت همکاری را برای هر چه باشکوهتر برگزار شدن این مراسم با پلیس را داشته باشند و از پارک کردن خودرو های خود در مسیر های اعلامی خودداری کنند.
انتهای پیام /  منصوره خسروبیگ
354 کلیک ها  چهارشنبه, 07 ارديبهشت 1401 15:09
این مورد را ارزیابی کنید
(1 رای)

نظر دادن

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «راستین آنلاین» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بالا