چاپ کردن این صفحه

واقعيت هایی درموردعوارض "وای فای"که به شما شوک واردمی کند

به گزارش راستین آنلاین،تحقيقات محققان نشان مي دهد که امواج اکترومغناطيسي، سلامت استفاده کنندگان از اينترنت واي فاي و حتي اطرافيان آنها را تهديد مي کند.
با توجه به تحقيقات و مطالعات متعدد در خصوص آثار منفي امواج الکترومغناطيسي ناشي از استفاده از اينترنت واي فاي، ديگر ترديدي وجود ندارد که سلامت بسياري از کاربران اينترنتي و نزديکان آنها در معرض تهديد جدي قرار دارد و به اين ترتيب از نظر کارشناسان هفت واقعيت شوک آور در زمينه خطرات استفاده از واي فاي به شرح ذيل است:
استفاده از ارتباطات بي‌سيم(گوشي هاي هوشمند، کامپيوتر..) باعث اختلالات خواب و کم خوابي مي شود و براساس تحقيقات کارشناسان در سال 2007 کم خوابي موجب افسردگي و فشار‌خون مي شود.
اختلال در رشد کودکان نيز از ديگر آثار منفي استفاده مداوم از واي فاي است. بنابراين وقتي کودکان به‌طور مداوم در معرض اشعه‌هاي واي فاي قرار مي‌گيرند در سيستم رشد آنها اختلالاتي ايجاد مي‌شود. در حقيقت اين اشعه‌ها سنتز پروتئين‌ها را تحت تاثير قرار مي‌دهد و بدين ترتيب در فرآيند رشد مشکلاتي به‌وجود مي‌آورد. در نتيجه ممکن است کودکان و نوجوان در سنين رشد پيشرفت قابل توجهي نداشته باشند و نسبت به ساير همسن و سالان‌شان کوتاه‌تر بمانند.
از ديگر آثار منفي اشعه هاي واي فاي اختلال در رشد گياهان است. نتايج تحقيقات کارشناسان در دانمارک بيانگر آن است که گياهاني که در معرض اشعه هاي الکترومغناطيسي قرار دارند، دچار اختلالات رشد مي شوند.
تحقيقات پژوهشگران نشان مي‌دهد افرادي که در معرض اشعه‌هاي واي فاي قرار دارند نسبت به سايرين تمرکز کمتري داشته و مغزشان عملکرد پايين‌تري دارد. دليلش اين است که واي فاي، فعاليت‌هاي مغز را تحت تاثير قرار مي‌دهد.
امواج واي فاي در طولاني مدت بر قدرت باروري مردان تاثير مي‌گذارد. نتايج بررسي‌هاي انجام شده در انسان و حيوانات آزمايشگاهي نشان مي‌دهد که قرار گرفتن در معرض اشعه‌هاي واي فاي تاثيرات منفي بر قدرت باروري کاربران به جاي مي‌گذارد و افرادي که در معرض اين امواج قرار دارند ممکن است صاحب فرزنداني با سندروم داون شوند.
بر اساس اين گزارش استفاده بيش از حد از واي فاي، قلب را دچار اختلال مي کند و ميانگين ضربان قلب را تا حد بيماراني که از فشارخون رنج مي برند، افزايش مي دهد.
يکي ديگر از پيامدهاي منفي اشعه هاي واي فاي سرطانزا بودن آن است که براساس نتايج آزمايش هايي که روي حيوانات صورت گرفته است، اشعه هاي الکترومغناطيسي موجب سرطان هايي چون مغز و تيروئيد مي‌شود.
با توجه به اين که اين روزها همه ما با شبکه‌هاي اينترنتي مختلف محاصره شده ايم و از محيط‌هاي کاري گرفته تا ساير فضاهاي عمومي و حتي خانه و اتاق شخصي‌مان، از اين خطرها در امان نيستيم، لذا دوري از اشعه‌هايي که درباره خطرات‌شان حرف و حديث‌هايي وجود دارد، دشوار به نظر مي‌رسد. بنابراين يکي از ساده‌ترين روش‌هاي کاهش خطرات اين است که لپ‌تاپ، موبايل و تبلت‌ها را در نزديکي بدن‌مان نگه نداريم و بعد از اين که کارمان با اين وسايل تمام شد، از آنها فاصله بگيريم. اگر از اين دستگاه‌ها استفاده نمي‌کنيم لزومي ندارد که از صبح تا شب در اطراف‌مان روشن باشند. به سرعت آنها را خاموش کنيم تا ضمن استفاده از تکنولوژي، سلامتي‌مان را به خطر نيندازيم.

انتهای پیام /  101
1611 کلیک ها 
این مورد را ارزیابی کنید
(6 رای‌ها)

بیشتر بخوانید 101