چاپ کردن این صفحه

انسان باید در برابر امتحان الهی شکیبایی به خرج دهد

انسان باید در برابر امتحان الهی شکیبایی به خرج دهد
   
انسان باید در برابر امتحان الهی شکیبایی به خرج دهد |||| ||||

مدیر حوزه علمیه منصوریه گفت: یکی از ویژگی های بارز یاران امام حسین(ع) که در یاران امام زمان(عج) هم موجود است، صبراست که همچنین جزو یکی از درس های ایام فاطمیه نیز محسوب می شود.

به گزارش راستین آنلاین حجت‌الاسلام‌والمسلمین حمیدرضا حدائق امروز در حاشیه بازدید طلاب مدرسه علمیه خواهران معصومیه از مدرسه علمیه منصوریه، معنای صبر را موردتوجه قرارداد و خاطرنشان کرد: پیامبر(ص) می‌فرماید، صبر به معنای شکیبایی به خرج دادن و تحمل داشتن در برابر امتحان‌های الهی است، وقتی انسانی در هنگامه امتحان قرار می‌گیرد باید شکیبایی به خرج دهد.
 
وی در ادامه اضافه کرد: همچنین رسول‌الله (ص) در ادامه روایت خود می‌فرمایند صبر نیز دارای مراتبی است، که یکی از آن صبر در مصیبت‌ها است، البته گریه بر اهل‌بیت(ع) از سر رحمت و رأفت است.
 
این استاد حوزه بابیان اینکه یکی دیگر از مراتب صبر طاعات است، تصریح کرد: انسان مؤمن باید در طاعات الهی صبور باشد، برخی تا مقداری درد زانو احساس می‌کنند، این‌گونه بیان می‌کنند که می‌توانیم نشسته نماز بخوانیم، ازاین‌رو صبر در طاعت یکی دیگر از مراتب صبر است.
 
این کارشناس مسائل دینی و مذهبی صبر در معصیت را یکی دیگر از مراتب صبر دانست و گفت: انسان نباید فریب شیطان را بخورد، امیرالمؤمنین(ع) می‌فرماید، صبر بهترین وسیله برای دفع ضرر است، اگر می‌خواهیم ضرر از زندگی دور شود باید صبر کنیم، هنگامی به جامعه امروز رجوع می‌کنیم، مشاهده می‌کنیم که انسان‌هایی که اهل صبر هستند در زندگی خود ضرر نمی‌بینند، اهل‌بیت(ع) می‌فرمایند در تمام مراحل زندگی ازجمله تربیت فرزند، صبور باشید.
 
مدیر حوزه علمیه منصوریه شیراز گفت: هم اکنون این حوزه علمیه با توجه به برگزاری طرح تمرکز گرایی در حوزه علمیه سطح استان فارس، حوزه علمیه منصوریه نیز مختص به سطح 2 و 3 و درس خارج است، که به حمدلله امروز در این حوزه علمیه بیش از 300 طلبه در حال تحصیل هستند.
 
وی همچنین در ادامه سخنان خود با اشاره به تاریخ مدرسه علمیه منصوریه بیان کرد: این مدرسه در سال 860 هجری قمری بنانهاده توسط امیر صدرالدین محمددشتکی بنانهاده شده است.
حجت الاسلام والمسلمین حدائق در ادامه با تصریح اینکه واقف مدرسه علمیه منصوریه از علمای بزرگ زمان خود بوده‌اند، اضافه کرد: مرحوم امیر صدرالدین محمددشتکی و غیاث‌الدین منصورتمکن مالی خوبی داشته‌اند، ازاین‌رو موقوفاتی را برای این مدرسه در نظر گرفته بوده‌اند.
 
وی در ادامه با تصریح اینکه حوزه علمیه منصوریه یکی از با سابقه ترین و مهم‌ترین مدارس علمیه سطح استان فارس است، اضافه کرد: بسیاری از چهره های بزرگ عالم تشیع در مدرسه علمیه منصوریه یا تحصیل و یا تدرس داشته اند، مرحوم سیدنعمت‌الله جزائری 11 سال، صاحب حدائق 15 سال، مرحوم ملا محسن فیض، سیدماجد بحرانی، مقدس اردبیلی، ملاصدرا همچنین نوع بزرگان علمای معاصر استان، مرحوم آیت الله العظمی سیدعبدالله شیرازی، آیت الله شیخ ابوالحسن حدائق، آیت الله شیخ یوسف حدائق، آیت الله سیدحسن استهباناتی، آیت الله ادیب لاری، آیت الله محمدرضا حدائق، آیت الله حائری، آیت الله ملک حسینی و آیت الله شب زنده دار، آیت الله العظمی سید محمد باقر شیرازی، آیت الله سید محمد مهدی دستغیب، تعدادی از این علما هستند.
 
وی در پایان به تشریح فعالیت های قرارگاه جهادی عمار نیز پرداخت.
انتهای پیام /  منصوره خسروبیگ
377 کلیک ها  سه شنبه, 07 بهمن 1399 12:50
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

موارد مرتبط