• در بازدید شهردار شیراز صورت گرفت:

حل مشکلات شهرک آرین در دستور کار قرار گیرد/اختصاص وسیله حمل و نقل عمومی برای تردد شهروندان در اولویت است

حل مشکلات شهرک آرین در دستور کار قرار گیرد/اختصاص وسیله حمل و نقل عمومی برای تردد شهروندان در اولویت است
   
حل مشکلات شهرک آرین در دستور کار قرار گیرد/اختصاص وسیله حمل و نقل عمومی برای تردد شهروندان در اولویت است |||| ||||

اختصاص وسیله حمل و نقل عمومی برای تردد درون و برون شهرک از جمله درخواست های ساکنین شهرک آرین است تا بتوانند به صورت ایمن و ارزان به سایر نقاط شهر تردد کنند.

به گزارش راستین آنلاین شهرک آرین واقع در شهرداری منطقه ده شیراز از جمله شهرک های منفصل در شمال غرب است که مشکلاتی را با خود به یدک می کشد، در راستای شنیدن مشکلات و خواسته های شهروندان ساکن در این منطقه و پیگیری امور مرتبط با مدیریت شهری، شهردار شیراز به همراه ناظر شورای اسلامی شهر شیراز در شهرداری منطقه ۱۰ و شهردار این منطقه از شهرک آرین بازدید کردند و در مسجد امام هادی (ع) با شهروندان به گفتگو نشستند.

 
در ابتدای این بازدید مردمی نماینده ساکنین شهرک آرین خواسته ها و مشکلات شهروندان این شهرک را تشریح کرد و گفت: اختصاص وسیله حمل و نقل عمومی برای تردد درون و برون شهرک از جمله درخواست های ساکنین شهرک آرین است تا بتوانند به صورت ایمن و ارزان به سایر نقاط شهر تردد کنند. همچنین تقاضا داریم محدوده دوچرخه های اشتراکی نیز تا درون شهرک گسترش یابد.
 
وی با اشاره به خواسته شهروندان به ویژه زنان و کودکان شهرک مبنی بر ایجاد بوستان خانواده و بانوان افزود: توسعه فضاهای خدماتی همچون بوستان، فرهنگسرا، کتابخانه و ...، توسعه فضای سبز و ایجاد پارک حاشیه ای در اطراف بزرگراه محلاتی از جمله خواسته های مردم است تا بتوانند در فضایی ایمن و زیبا به ورزش و گذران اوقات فراغت بپردازند.
 
نماینده ساکنین شهرک آرین با اشاره به گذر نهر اعظم از میان این شهرک گفت: این رودخانه پتانسیل مناسبی برای ایجاد فضای سبز در اطرافش دارد و تقاضا داریم تا ساماندهی شود. همچنین اطراف پل شهید زیانی نیز نیاز به بهستزی و توجه ویژه دارد.
 
وی خواستار تعریض پیاده روی شهرک آرین، فضای سبز باغچه ها و چراغ های آن شد تا افراد پیاده از ایمنی بیشتری برای تردد در شهرک برخوردار باشند.
 
نماینده مردم شهرک آرین با اشاره آدرس دهی سخت در این شهرک گفت: ما خواستار نامگذاری معابر و نصب تابلوهای راهنمای مسیر هستیم.
 
جمع آوری سگ‌های ولگرد، ضعف آنتن دهی موبایل، مشکلات سند املاک، توسعه شبکه فاضلاب و مشکلات با سایر دستگاه های اجرایی همچون مسکن و شهرسازی از دیگر موارد مطرح شده در این نشست توسط ساکنین شهرک آرین بود.
 
شهردار شیراز پس از شنیدن درخواست ها و مشکلات ساکنین شهرک آرین گفت: بخشی از مسائل این شهرک مربوط به امور شهر و بخشی از آن مربوط به مسائل شهرسازی ناشی از الحاق منفصل شهرک آرین به شیراز است.
 
اسکندرپور خطاب به شهردار منطقه ده که شهرک آرین در این منطقه قرار دارد، افزود: ظرف دو هفته آینده مسائل و مشکلات مربوط به امور شهر همچون رسیدگی به جداول و رفوژ میانی بولوار اصلی که نیازی به ردیف بودجه ندارند را حل کنید.
 
وی با اشاره به تفکیک زمین انجام شده توسط سازمان های متولی هنگام الحاق شهرک آرین به شیراز و ایجاد مشکلات شهرسازی گفت: اگر زمینی را بخواهیم به محدوده قانونی شهر اضافه کنیم باید ۶۴ درصد از زمین را در اختیار شهر قرار دهیم که معابر و فضای خدماتی در آن اجرا شود اما در هنگام تفکیک، فضای خدماتی در اختیار شهرداری قرار داده نشده و این حق مردم است که این زمین وجود داشته باشد و به فرهنگسرا، آتش نشانی، کتابخانه و ... تبدیل شود. به عنوان مثال در میانرود ۱۲ هزار متر مربع زمین را به فضای تفریحی تبدیل کرده ایم اما در مناطقی که زمین موجود نیست دست ما بسته است.
 
شهردار شیراز به بهرامی نژاد شهردار منطقه ۱۰ در خصوص خواسته های شهروندان مبتنی بر توسعه فضای سبز، تفریحی و ورزشی گفت: ایجاد پارک حاشیه ای و پیاده راه سلامت حاشیه بزرگراه محلاتی را  پیگیری کنید تا فضای چند کیلومتری شامل مسیر دوچرخه، فضای ورزش و پیاده روی، فضای سبز، زمین های ورزشی و محل نشیمن برای شهروندان این منطقه فراهم شود.
 
اسکندرپور با اشاره به درخواست های مردمی مبتنی بر ساماندهی اطراف رودخانه نهر اعظم نیز افزود: در این راستا ضروری‌ست با صاحبان باغ های حاشیه روخانه باغ ها توافقی صورت گیرد. همچنین شهرداری منطقه باید وضعیت پل ورودی و مسیر کنار پل را نیز ساماندهی کند.
 
وی از لزوم ایجاد شبکه فاضلاب در شهرک آرین توسط اداره آبفا گفت: بخش زیادی از اقدامات ما همچون آسفالت معابر باید بعد از اتمام عملیات شرکت های خدماتی همچون فاضلاب، برق، گاز و ... انجام دهد.
 
شهردار شیراز اضافه کرد: پروژه های شهرک آرین توسط شهرداری منطقه ۱۰ تعریف و مشخص شود و اهالی محل، چند نفر را به عنوان معتمدین انتخاب کنند و طبق خواسته ساکنین هر چه درآمد در این شهرک حاصل می شود، در همین محل هزینه شود.
 
شهردار شیراز با تاکید بر اینکه باید صادقانه با مردم صحبت کرد، گفت: طبق قانون شهرداری نمی تواند درآمد کسب شده از مردم شیراز را در روستاهای اطراف و حریم شهر هزینه کند و ما نمی توانیم در مناطقی همچون گردخون، ماه فیروزان، اقبال آباد و ... خدمتی ارایه دهیم. ضروری است دستگاه های متولی امر به خواسته ها و مشکلات مردم این مناطق همچون فاضلاب و آسفالت رسیدگی کند.
 
 وی با اشاره به اینکه بیش از ۴۲ درصد درآمد شهرداری از منطقه یک حاصل می شود، افزود: برخی معتقدند که نباید در منطقه یک و ۶ پروژه ای اجرا کرد و شهرداری باید توجه خود را معطوف به مناطق کمتر برخوردار کند در صورتیکه اعلام میکنم این نگاه آسیب زاست و زمانی در پیش گرفتن این رویکرد باعث شد که به بافت میانی همچون خیابان کریمخان زند و منشعبات آن رسیدگی نشود و هم اکنون این بافت فرسوده شد.
 
 اسکندرپور ضمن تاکید بر اینکه شهرداری باید همانگونه که از مردم درآمد کسب می کند، پاسخگوی خواسته های آنها نیز باشد، افزود: هم اکنون از حدود ۱۲۰ پروژه در حال اجرای سطح شهر فقط پنج پروژه در منطقه یک وجود دارد در صورتیکه ۴۲ درصد درآمد شهرداری از این منطقه حاصل می شود، صحبت این نیست که نباید در مناطق کمتر برخوردار هزینه کرد اما باید برای این هزینه ها درآمد نیز وجود داشته باشد.
 
شهردار شیراز اضافه کرد: درآمدی که از مردم شیراز کسب می شود باید در تمام شهر و همچنین مکان هایی که برای شهرداری درآمد دارد هزینه شود. درحال حاضر فشار برای اتصال صدرا به شیراز وجود دارد اما صدرا مشکلات بسیاری دارد. نباید مجموعه ای با این همه مشکل را به شیراز اضافه کرد و پول مردم شیراز را در صدرا هزینه کرد.
 
وی عنوان کرد: شهرک آرین، دوکوهک، قصرقمشه و ... در طرح تفکیکی به صورت منفصل به شهر شیراز الحاق شد اما زمین ها و فضاهای اطراف آن به عنوان حریم شهر شیراز در نظر گرفته شد. شهرداری در حریم نمی تواند درآمدی کسب کند یا خدمتی ارائه دهد. این بدان معناست که شهرداری باید مشکلات این شهرک ها را حل کند اما نمی تواند از زمین های اطراف آنها که امکان درآمد برایش ایجاد می کرد سرمایه ای کسب کند. بنابراین فقط مشکلات به شهرداری منتقل شده بدون اینکه امکانی برای کسب درآمد فراهم شود.
 
مهندس اسکندرپور ادامه داد: گویم نیز چند سال پیش به شیراز متصل شد و تجاری های اطراف را باید پیش از این دستگاه های متولی با بودجه دولتی تملک می کردند تا مشکل ترافیک حل شود اما حالا شهرداری با پول مردم شیراز باید در این منطقه بزرگراه بسازد.
 
وی با اعلام اینکه امسال چهار میلیون مترمربع آسفالت در سطح شهر ریخته شده است، افزود: آسفالت کمربندی خواسته مردم  است اما آسفالت این محور جز وظایف اداره راه است.
 
نوذر امامی ناظر شورای اسلامی شهر شیراز در منطقه ۱۰ و رییس کمیسیون شهرسازی و معماری گفت: شهرداری نهادی است که بودجه دولتی ندارد و باید از طریق درآمد کسب شده، شهر را اداره کند. هم اکنون که مشکلات اقتصادی در کشور و بین مردم وجود دارد، شهرداری نیز به سختی شهر را اداره می کند و از این بابت باید به شهردار شیراز تبریک گفت.
 
امامی با تشریح پروژه های مختلف سطح مناطق به ویژه شهرداری منطقه ۱۰ خاطر نشان کرد: در حال حاضر در شیراز بیش از ۱۲۰ پروژه با اعتباری بالغ بر ۲۵۰۰ میلیارد در حال انجام است که تعدادی از این پروژه های تا پایان دوره شورا به بهره برداری میرسد.
 
وی در خصوص شهرک آرین و مشکلات ریشه ای آن که ناشی از الحاق منفصل به شهر است، گفت: شهرک آرین یکی از شهرکهای منفصل است و زمانی شهرکهای قصرقمشه، آرین و گویم به شهر الحاق شدند اما زمین های اطراف آن را جز حریم شهر محسوب کردند و از این رو شهرداری امکان کسب درآمد و سرمایه برای ارائه خدمت در منطقه را نداشت و باید از بودجه شهر برای این محدوده ها استفاده کند.
 
عضو شورای اسلامی شهر شیراز با اشاره به تدوین بودجه سال ۱۴۰۰ افزود: پیش بینی می شود بودجه امسال ۴۳۰۰ میلیارد تومان و با متمم ۵۳۰۰ میلیارد باشد که یک هزار میلیارد تومان افزایش بودجه جهت رفع مشکلات مردمی است و ۱۹۷ میلیارد آن به منطقه ۱۰ اختصاص می یابد.
 
 امامی در پایان اعلام کرد: از شهردار می خواهم که به صورت ویژه موارد درخواستی شهرک آرین را در بودجه سال ۱۴۰۰ لحاظ کند.
بهرامی نژاد شهردار منطقه ده شیراز نیز پس از شنیدن صحبت های اهالی شهرک آرین که در محدوده این منطقه ساکن هستند، گفت: یکی از بزرگترین مشکلات مردم آرین ورودی بولوار محلاتی بود که با احداث پروژه لوپ ترافیکی خروجی شهرک آرین به این بولوار به طول ۲۵۰ متر و عرض ۲۰ متر مشکل تردد و دسترسی این اهالی برطرف خواهد شد. این پروژه هم اکنون در حال احداث است و سعی می کنیم در کمترین زمان ممکن به بهره برداری برسد.
 
شهردار منطقه ده با اشاره به درخواست نماینده شهروندان درخصوص توسعه فضای سبز و تفریحی افزود: عملیات احداث پارک محله ای آرین به مساحت ۱۶۰۰ مترمربع آغاز شده است. همچنین پیاده راه سلامت و فضای سبز حاشیه بولوار محلاتی نیز در برنامه ۱۴۰۰ اجرا می شود.
 
بهرامی نژاد موضوع بهسازی بولوار اصلی آرین را از دیگر خواسته های شهروندان عنوان کرد و گفت: پروژه کف سازی رفوژ و تعریض سواره خیابان ورودی آرین به طول ۳۵۰ متر و کف سازی ۱۴۰۰ مترمربع جهت تعریض عرض سواره رو در حال انجام است.
 
وی در پاسخ به شهروندی که تقاضای بهسازی اطراف پل شهید زیانی را داشت گفت: این پروژه در دستور کار این منطقه قرار دارد که با تملک این مسیر، فضای سبز و پارک مناسبی طراحی می شود.
 
شهردار منطقه ده شیراز در پاسخ به خواسته یکی از شهروندان مبنی بر بهسازی تابلوهای آدرس دهی معابر خاطر نشان کرد: نصب تابلو معابر ظرف چند روز آینده انجام می شود تا مشکل آدرس دهی در شهرک آرین برطرف شود.
همچنین در ادامه شهردار شیراز از دینکان واقع در محدوده شهرداری منطقه ۶ بازدید و با ساکنین این محل نیز به گفتگو پرداخت‌.

 

 

 
انتهای پیام /  منصوره خسروبیگ
1319 کلیک ها  چهارشنبه, 24 دی 1399 10:54
این مورد را ارزیابی کنید
(3 رای‌ها)

نظر دادن

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «راستین آنلاین» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بالا