عنایت الله رحیمی نیز که کمتر از شش ماه ست که کلید استانداری فارس را ازاسماعیل تبادار تحویل گرفته است از این قاعده مستثنی نیست.
هنوز جوهر تبریک و تهنیت های گروه های مختلف سیاسی به او که پس از مدت ها نداشتن استاندار بومی حالا اولین استاندار بومی فارس دریک دهه گذشته نام گرفته خشک نشده که تند باد های تخریب با روش های مختلف وزیدن گرفته است.
تندبادهایی که برخی از آنها رنگ و بوی قومیتی و برخی دیگر تسویه حساب های سیاسی دارداین بار به انتصاب های رحیمی برچسبی فامیلی زده تا از همین حالا شمشیر ها را برای زدن استانداری که بیش از هر گزینه مطرح شده در زمستان سال 97 برای قبول مسئولیت استانداری فارس ، این استان را بهتر می شناسد از غلاف بیرون کشیده شود.
انتصاب هایی که اگر عینک بدبینی و تخریب را کمی از روی چشم ها جابجا کنیم و انصاف را چاشنی قضاوت کنیم خواهیم دید که آنطور هم که از هیچ هیاهو ساخته ایم نیست.
انتصاب معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری
یکی ازمدیرانی که امروز منتقدین استاندار فارس به انتصاب او برچسب فامیلی زده اند محمود رضایی کوچی است.
«محمود»برادر«محمد رضا« است و برخلاف برادر خود که سیاست را با پیشه طبابت دنبال کرده است، کارشناس برق ، ماشین و تاسیسات کارخانجات است.
او پس از اخذ مدرک کارشناسی در رشته برق به سراغ رشته شهر سازی رفته و با تخصص طراحی وبرنامه ریزی شهری ومنطقه ای در مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته فارغ التحصیل شده است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری فارس که سابقه شهرداری فسا و عضویت ومدیریت عاملی در هیات مدیره شرکت سرمایه گذاری خانه سازي ايران را درکارنامه دارد پس از اتمام دوره کارشناسی ارشد تحصیلات خود را تا مقطع دکترا در رشته تخصصی اش و همچنین مدیریت با گرایش استراتژیک پیش برده است.
اما از دید منتقدین دولت در فارس ،تنها گناه «محمود» که از نظر سیاسی یک چهره معتدل و از نظر علمی یک مدیر اجرایی با دانش محسوب می شود نسبت برادری با «محمد رضا»است که حالا چند سال است با یک نگاه سیاسی متفاوت نسبت به برادرش نماینده مردم جهرم در مجلس شورای اسلامی است.
اما داستان نقد انتصاب برادردر استان فارس به اینجا ختم نشد.
هدایت الله رحیمی نیز یکی دیگر از مدیرانی است که از نگاه منتقدین دولت در فارس به دلیل اینکه برادرش استاندار فارس است،نباید رشد کند!
«هدایت» برخلاف »عنایت» که در حوزه شهرسازی،عمران و سیاست فعالیت کرده ، مدیراجرایی بخش تولیداست.
حکم انتصاب او که از مدیران با سابقه بخش کشاورزی است در حالی دراواخردی ماه سال 97 برای قبول مسئولیت مدیرکل سازمان تعاون روستایی فارس آماده امضاء بود که فارس استاندار نداشت.
با انتصاب «عنایت» حالا این «هدایت» بود که در مظان اتهام برادر استانداربودن قرارگرفته بود.
شاید بزرگترین بدشانسی مدیرکل کنونی سازمان تعاون روستایی فارس این بود که حکم استانداری برادرش تنها چند روز بعد از امضاء حکم مدیر کلی خودش صادر شده بود.
اتفاقی که حالا آن هم شامل انتصاب با برچسب فامیلی شده است.
اتفاقی تکراری
اما پس از صدور حکم سرپرست دفتر استاندار فارس برای فرهاد امیدوار حجم حملات به عنایت الله رحیمی شدت گرفت.
حملاتی که این بار رنگ و بوی سیاسی آن بیش از گذشته بود و طراحان آن حتی این زحمت را به خود نداده بودندتا با گشتی در تاریخ چند سال اخیر اتفاقات مشابه آن را مشاهده کنند.
معمولا استانداران برای پست غیر اجرایی مدیرکل حوزه خودشان از افرادی استفاده می کنند که ضمن نزدیک بودن به خوشان ،برای استاندارقابل اعتماد نیز باشند.
نمونه این تصمیم گیری ها درچند سال اخیر نیز به خوبی نمایان است.
حالا رحیمی یکی از مدیران جوان و با سابقه وزارت کشور را با در نظر گرفتن تمام موارد قانونی به استانداری آورده تا پس از عبدالرضا قاسمپور به عنوان یک نیروی محرم امور دفترش را رتق و فتق کند توسط مخالفان دولت بازهم متهم به فامیل سالاری شده است.
درحالیکه فرهاد اميدوار سابقه هفده سال خدمت در وزارت كشور در شهرستان هاي اقليد، خرمبيد، مرودشت، شيراز و استانداري فارس رادارد،ازمدیران جوان و نخبه وزارت كشور محسوب می شود كه تحصيل كرده رشته مهندسي عمران و مهندسي شهرسازي و حقوق در مقطع كارشناسي و جغرافيا و برنامه ريزي شهري در حوزه علوم انساني در مقطع فوق ليسانس و پژوهشگر دكتري phd در رشته شهرسازي است.
از او به عنوان پژوهشگر برتر استان فارس در سال ٩٤ یاد می شود و آخرین مسئولیت اجرای اش معاونت هماهنگي امور عمراني فرمانداري شيراز است.
امیدوار سابقه هفت سال تدريس در دانشگاه هاي علوم و تحقيقات فارس و ساير مراكز علمي را در کارنامه دارد و نماينده وزارت كشور در هيات تطبيق مصوبات شوراهای اسلامي شهرستان شيراز،نماينده وزارت كشور در كميسيون ماده ٩٩ استان وكميسيون ماده ١٠٠ شهرهاي شيراز و زرقان و نماينده وزارت كشور در كميسيون هاي تجديد نظر شهرستان هاي شيراز،داراب و فيروزآبادو نماينده وزارت كشور در كميسيون ماده ٣٨ و مرجع حل اختلاف پيمانكاران و شهرداري شيراز بوده است.
امیدوار که سابقه حضور در ده دوره انتخابات مختلف در مسئولیت های مختلف اجرایی را دارد حالا با حسن شهرت که می تواند سرمایه ای گران بها برای یک مدیر باشد به استانداری آمده تا تجربه ای جدید را در دوران خدمتش کسب کند.
تجربه ای که سالها نزدیک ترین افراد به استانداران آن را کسب کرده اند!
درچنین شرایطی است که به نظر می رسد منقدین دولت و برخی گروه های سهم خواه با هدف تحت فشار قرار دادن عنایت الله رحیمی به دنبال آن هستند تا با بزرگنمایی و پروپاگاندای تبلیغاتی خود، اورا انتصابات آینده او را تحت تاثیر فشار افکار عمومی قرار دهند.