چاپ کردن این صفحه

حادثه ساختمان پلاسکو زنگ خطر را برای مسئولان شهر شیراز نیز به صدا درآورد

راستین آنلاین:سخنگوی فراکسیون امید در مجلس دهم  گفت: حادثه ساختمان پلاسکو زنگ خطر را برای مسئولان شهر شیراز نیز به صدا درآورد.



بهرام پارسایی که پیش از ظهر امروز شنبه دوم بهمن دریک کنفرانس خبری سخن می گفت، با اظهار تاسف از وقوع حادثه ساختمان پلاسکو، گفت:در شیراز هم ساختمان های مانند پلاسکو وجود دارد که از نظر ایمنی در شرایط خوبی به سر نمی برند.

وی بازار وکیل  را خود یک پتانسیل بالفعل برای وقوع یک فاجعه در صورت بروز یک اتفاق مشابهه با ساختمان پلاسکو دانست و گفت:  در صورت بروز حادثه  ای مشابهه فاجعه ای بزرگ  در مرکز شهر شیراز به وقوع خواهد پیوست .

پارازیت  و بحث های پیرامون آن موضوع دیگری  بود که نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی  به آن پرداخت گفت: ما مباحث مربوط به پارازیت ها از طریق وزارت کشور پیگیری می کنیم و اعتقاد داریم مرجعی که صلاحیت اظهار نظر در خصوص آن را می تواند داشته باشد سازمان انرژی هسته ای ست نه جای دیگر زیرا اگرانتشار پارازیت درحدی باشد که سلامت شهروندان را تهدید کند باید متوقف شود .

وی با بیان اینکه  اگر دیدن برخی از شبکه های خارجی نبایددیده شود راهش انتشار پارازیت نیست بلکه این صدا وسیما ست که باید با بالا بردن سطح کیفی برنامه هایش موجب شود که خود مردم دیگر به سمت شبکه های خارجی و معاند بروند .

پارسایی در بخش دیگری از سخنانش به بحث پیگیری  مشکلات دانشگاه علوم پزشکی نیز اشاره کرد و گفت: روی مصالح مردم در بخش سلامت دست از تلاش برنمی داریم و در این مسیر به وزارتخانه تذکر داده ایم و پاسخ هم از آن ها می خواهیم.

وی با بیان اینکه  وضعیت نابسامان بیمارستان ها در شیراز شاهد ادعای ماست، این سئوال را طرح کرد که  چرا اجازه بازدید و عکسبرداری از بیمارستتان هایی مانند نمازی که درآن ده هاتخت بیمارستانی در راهروها زده اند را نمی دهند مگر بیمارستان منطقه امنیتی است .

بهرام پارسایی در بخش دیگری از صحبت هایش  با بیان اینکه در آمد حاصل از بازدید گردشگران از اماکن استان، در فارس هزینه خواهد شد، افزود: با پیشنهادی که ارائه دادم  مقرر شد اماکنی چون حافظیه که از سال 1313 تغییری در آن داده نشده است از این پس هیئت امنایی اداره شود .

نماینده مردم شیراز الزام اداره شدن اماکن گردشگری به صورت یک صنعت مستقل را یادآور شد و گفت: پیش از این اماکن گردشگری تحت پوشش اصناف اداره می شدند که با پیگیری و پیشنهاد بنده و چند تن از دوستان مقرر شد که این حوزه در یک قالب و تحت قانونی مستقل از اصناف و صنعت و معدن اداره خواهد شد .

پارسایی درادامه  از پایان رسیدگی به لایحه برنامه ششم توسعه خبر داد و افزود: برنامه ششم حدود 6 هفته وقت مجلس را به خود اختصاص داد و در نهایت به نتیجه رسید، اگر چه معتقدم که این لایحه آرمانی است و بخش زیادی از آن محقق نمی شود، کما اینکه خود دولت هم اعلام کرده که هزینه خیلی بالا است .

وی با بیان اینکه برنامه پنجم توسعه با یکسال تمدید تنها 27 درصد از آن اجرا شد تاکید کرد: در خصوص برنامه ششم توسعه نیز احتمال می دهیم بخشی از آن که هزینه های بالایی دارد اجرایی نشود، هرچند که این برنامه در مجلس چکش کاری لازم روی آن انجام شده به شکملی که با 34 ماده به مجلس آمد و با 144 ماده به تصویب رسید .

پارسایی با عنوان کردن این موضوع که در برنامه ششم دو موضوع مهم گنجانده شده که یکی گردشگری و دومی بحث سلامت است، گفت: به دلیل اینکه فارس بیش از یک سوم توان گردشگری کشور را در خود دارد بیشترین فشار را آوردیم تا پیشنهاد های ما که هم جنبه ملی داشت و هم منطقه ای به تصویب برسانیم که خوشسبختانه چنین هم شد .

سخنگوی کمسیون اصل نود مجلس در مورد دومین بخش مهم برنامه ششم توسعه که همان بحث سلامت است نیز گفت: شورایی که بخش دارو و درمان را در مجلس تحت پوشش دارد سالانه تنها یک جلسه برگزار می کرد که مقرر شد از این پس هر سه ماه یک جلسه در این خصوص برگزار کند و مشکلات را بررسی کند .

وی از تصویب قانونی که تنها تجویز داروهای داخلی را به پزشکان می دهد خبر داد و تاکید کرد: البته برگزاری جلسات سه ماهه می تواند با بررسی داروهای جدیدی که در بازار خارج از کشور توزیع می شود مطلع شده و استثناهایی قائل شود تا مردم با مشکل تامین دارو روبرو نشوند .

بهرام پارسایی در ادامه از ازائه پیشنهاد دیگری در خصوص کلان شهرهایی که به دلیل توسعه کمربندی های اطراف آن ها به داخل مناطق شهری آمده خبر داد که به موجب آن بودجه ای به آن ها تخصیص داده شود تا کمربندی جدید احداث کنند که بدین ترتیب شیراز نیز از این مصوبه سود خواهد برد .

تکمیل پروژه های آبرسانی به شهرهایی که مشکل آب دارند از دیگر مصوباتی بود که به گفته پارسایی به پیشنهاد وی مصوب شده و بطور مشخص و با تخصیص بودجه در این خصوص فاز 2 پروژه آبرسانی از طریق سد درودزن به شیراز که به دلیل نداشتن اعتبار روی زمین مانده بود بزودی به اتمام خواهد رسید .

نماینده اول مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی سومین پیشنهاد خود در مجلس را درخصوص آبرسانی به روستاهای بدون آب بیان کرد و گفت: اختصاص 500 میلیون دلار از صندوق توسعه با اجازه رهبر معظم انقلاب برای حل مشکل آب به این روستا ها نیز در دستور کار قرار گرفت و به تصویب رسید که با اجرای این طرح می شود از مهاجرت روستائیان به شهرها نیز جلوگیری کرد زیرا عمده مشکل در روستا نبود آب است .

او همچنین در خصوص بودجه استان فارس در سال نود و شش نیز گفت: بودجه استان با پیگیری های مسئولین استان از 3 و نیم درصد که پیش از این بود به 7 درصد ارتقاء داده شد که البته مهمتر از رشد بودجه جذب آن است که مدیران باید با پیگیری و تلاش بیشضتر از پیش نسبت به این امرمهم اقدام کنند .

پارسایی در پاسخ به سئوال یکی از خبرنگاران در خصوص تصادفات جاده ای هم با اشاره به وضعیت نامناسب کیفیت خودرو های داخلی گفت: عامل مهمتر از جاده در تصادفات کیفیت پایین خودرو های داخلی است که متاسفانه با همه تذکراتی که داده می شود تغییری در آن داده نمی شود،  ظاهرا مافیایی قدرتمند در پشت این صنعت پنهان شده که نه اجازه می دهد خودروها به روز شود و نه اجازه می دهد که رقابت با خودروهای خارجی در بازار باشد تا کیفیت بالا برود .
انتهای پیام /  101
1727 کلیک ها  شنبه, 02 بهمن 1395 17:18
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

بیشتر بخوانید 101

موارد مرتبط