مظفرمختاری که روز جمعه در حاشیه مراسم یادبود استاد الیاس کانونی پورسخن می گفت با اشاره به طرح برخی مسائل حاشیه ای درخصوص انتخابات شوراها افزود:شان هیئات مذهبی فراتر ازورود به بازی های سیاسی است.
وی مهمترین ویژگی هیئات و تشکل های مذهبی را مردمی بودن آنها عنوان کرد و گفت: مهمترین کارکرد هیئتهای مذهبی در طول تاریخ بهخصوص در طول تاریخ تشیع در ایران، گسترش فرهنگ اسلامی در بین مردم و نهادینه کردن آن بودهاست.
رئیس شورای هیئات مذهبی استان فارس با بیان اینکه نمی توان برای دلبستگی مردم به مفاهیم اسلام ناب محمدی مرز بندی سیاسی قائل شد،افزود:ورود هیئات مذهبی به دسته بندی های سیاسی سم مهلکی برای فعالیت های دینی و مدهبی است.
مختاری با انتقاد از برخی گمانه زنی های سیاسی که درآن شورای هیئات مذهبی را در یک جناح سیاسی قرارداده اند گفت: متأسفانه گاهاً مشاهده میشود که عدهای با این تقسیم بندی هایی که وجود واقعی ندارند اقدامات هیئات مذهبی را زیر سئوال می برند.
وی قداست و شان هیئت های مذهبی را فراتر از ورود به مسائل حزبی و سیاسی دانست و با اشاره به سابقه طولانی هیئت های مذهبی و نظم و هماهنگی موجود در هیئت ها گفت: پیشکسوتان این عرصه دارای جایگاه خاص و ویژه هستند و مدیریت آنها بر این هیئت ها بصورت جهادی و مردمی است.
مختاری با تصريح بر این نکته که مهمترین ویژگی یک هیئت مذهبی صحیح و الگو آن است که مردمی و مردمدار باشد، گفت: هيئات مذهبي همیشه مردمی اداره میشدند و به همین دلیل بر خود مردم تاثیرگذار بوده است.
وی با اشاره به نقش هیئات مذهبی در پیروزی انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی ادامه داد:شاید یکی از دلایل تاثیر مهم هيئات مذهبي در پیروزی انقلاب اسلامی همین وجه مردمی بودن آن است.
رئیس شورای هیئات مذهبی استان فارس درعین حال با اشاره به منویات مقام معظم رهبری در خصوص لزوم وجود بینش سیاسی بین اعضای هیئات گفت:عدم ورود هیئات مدهبی به جناح بندی های سیاسی به معنای عدم وجود بینش سیاسی بین آنها نیست.