راستین آنلاین - سردار احمد علي گودرزي در پنجمين نشست منطقه اي هم انديشي اجراي قانون حمايت از كودكان بي سرپرست و بد سرپرست "، بيان كرد: همه ما نسبت به انسان هايي که به گونه اي نتوانسته اند در جامعه شرايط لازم براي رشد ، ترقي و کمال را پيدا کنند مسئوليت داريم.
وي ادامه داد: آسيب هاي اجتماعي خانه گريزي دختران، كودكان خياباني، فرار از مدرسه، خشونت، خودكشي، اعتياد، سرقت و ساير ناهنجاريهاي رواني و اجتماعي از الگوهاي تربيتي نادرست در خانواده ها نشأت مي گيرد .
فرمانده انتظامي استان فارس تصريح كرد: شهروندان عمدتا" از تلفن 123 اورژانس اجتماعي بهزيستي بي اطلاع هستند و پيدا شدن كودكان را به پليس 110 اعلام مي كنند كه با توجه به ماموريت هاي فوريتي پليس در خصوص امنيت جامعه، در مواردي تداخل و مشكلاتي را به وجود مي آورد.
وي از راه اندازي سامانه بانک اطلاعاتي بيماران اوتيسم در سايت ناجا خبر داد و گفت: ارائه خدمات با استفاده از کدي که همراه بيماران است، انجام مي شود و از آنجا که احتمال گم شدن اينگونه بيماران به علت شرايط خاصي که دارند، زياد است به همين منظور پليس مي تواند با استفاده از اين کد و با مراجعه به بانک اطلاعاتي به مشخصات اينگونه افراد دسترسي پيدا کرده و به خانواده آنها اطلاع دهد.
سردار گودرزي ضمن تأكيد بر استفاده از ظرفيت نيروي انتظامي در اين راستا، گفت : به همين منظور و در راستاي كاهش ناهنجاري هاي اجتماعي، مراكز مشاوره و همچنن اورژانس اجتماعي در فرماندهي انتظامي استان راه اندازي و در اين راستا فعاليت مي كنند.
فرمانده انتظامي استان فارس گفت: در يك سال گذشته بيش از 10 هزار پرونده در كلانتري ها و پاسگاه هاي استان تشكيل شده است كه 5/75 درصد آنها توسط مشاوران و مددكاران به مصالحه انجاميده است.