چاپ کردن این صفحه

ریيس مركز بهداشت شهدای والفجر عنوان کرد؛

اجراي طرح پايش ميزان سبوس در آرد نان سنگکی های شیراز

عبدالحسين فرح بخش، در این خصوص گفت: نمونه برداري از آرد سبوس دار، برای اجرای برنامه افزایش ميزان سبوس در آرد نانوايي هاي سنگگ، با هدف ارتقای سلامت عموم مردم، اجرا و به آزمايشگاه مرجع غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي شیراز، ارسال شد.

ریيس مركز بهداشت شهدای والفجر، ادامه داد: همزمان با اجراي این طرح، براي اطلاع رساني در خصوص فوايد مصرف نان سبوس دار، پوسترهایی در نانوايي ها نصب و پملفت هايي در اين زمينه، توزيع شد.

فرح بخش، تاکیدکرد: در نان سبوس دار به طور ميانگين دو برابر، مقدار ويتامين و مواد معدني نسبت به نان سفيد، وجود دارد.

او با اشاره به سبوس، به عنوان غني ترين منبع غذايي فيبر و الياف گياهي، افزود: اين مواد مغذي، كلسترول و مواد سمي حاصل از تجزيه مواد غذايي را جذب و از راه روده دفع مي كند که باعث افزايش سيستم ايمني بدن می شود.

انتهای پیام /  102
2274 کلیک ها 
این مورد را ارزیابی کنید
(2 رای‌ها)

بیشتر بخوانید 102

موارد مرتبط