ریيس مركز بهداشت شهدای والفجر عنوان کرد؛

اجراي طرح پايش ميزان سبوس در آرد نان سنگکی های شیراز

عبدالحسين فرح بخش، در این خصوص گفت: نمونه برداري از آرد سبوس دار، برای اجرای برنامه افزایش ميزان سبوس در آرد نانوايي هاي سنگگ، با هدف ارتقای سلامت عموم مردم، اجرا و به آزمايشگاه مرجع غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي شیراز، ارسال شد.

ریيس مركز بهداشت شهدای والفجر، ادامه داد: همزمان با اجراي این طرح، براي اطلاع رساني در خصوص فوايد مصرف نان سبوس دار، پوسترهایی در نانوايي ها نصب و پملفت هايي در اين زمينه، توزيع شد.

فرح بخش، تاکیدکرد: در نان سبوس دار به طور ميانگين دو برابر، مقدار ويتامين و مواد معدني نسبت به نان سفيد، وجود دارد.

او با اشاره به سبوس، به عنوان غني ترين منبع غذايي فيبر و الياف گياهي، افزود: اين مواد مغذي، كلسترول و مواد سمي حاصل از تجزيه مواد غذايي را جذب و از راه روده دفع مي كند که باعث افزايش سيستم ايمني بدن می شود.

انتهای پیام /  102
2278 کلیک ها 
این مورد را ارزیابی کنید
(2 رای‌ها)

نظر دادن

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «راستین آنلاین» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بالا