چاپ کردن این صفحه

انفجار و سونامی کرونا در سیستان و بلوچستان/احتمال سرایت به تمام کشور

انفجار و سونامی کرونا در سیستان و بلوچستان/احتمال سرایت به تمام کشور
   
انفجار و سونامی کرونا در سیستان و بلوچستان/احتمال سرایت به تمام کشور |||| ||||

سیستان و بلوچستان اگرچه با تاخیر چند ماهه وارد پیک جدید شد  اما در هفته های اخیر روند شیوع کرونا در انفجاری بوده است.

به گزارش راستین آنلاین سیستان و بلوچستان به عبارتی از سه هفته پیش وارد پیک سوم شده بود اما در هفته های اخیر روند شیوع در این استان به شکل انفجاری بوده و اگر شرایط به همین روال پیش رود در روزهای آینده با وجود همه اقدامات انجام شده برای افزایش تخت های بیمارستانی، تختی برای بستری مبتلایان در استان وجود نخواهد داشت و احتمال سرایت ویروس به کل کشور نیز وجود دارد.


حریرچی، معاون کل وزیر بهداشت با اشاره به اینکه آمار کرونا در سیستان و بلوچستان رکورد زد گفت: برای اولین بار در چند روز اخیر میزان موارد سرپایی و بستری کرونا در استان سیستان و بلوچستان از متوسط کشوری فراتر رفت
حریرچی افزود: واکسیناسیون تنها راه موجود برای رسیدن به ایمنی جمعی و بازگشت به زندگی است و با اتکا به واکسن داخلی، در آینده نزدیک واکسیناسیون وسیع در کشور انجام خواهد شد.

نماینده سیستان و بلوچستان در مجلس شورای اسلامی نیز ضمن هشدار درباره وضعیت ابتلا در این استان گفت: با فاجعه انسانی رو به رو خواهیم بود. فداحسین مالکی، نماینده زاهدان در مجلس نیز پیش از این گفته بود: روزانه بیش از ۱۲۰۰ نفر از مردم سیستان و بلوچستان به کرونا مبتلا می‌شوند اما وزیر بهداشت حتی جواب تلفن استاندار را نمی‌دهد و مدیریتی بر ستاد کرونای استان ندارد.

مهدی شمس‌آبادی دادستان زاهدان معتقد است اگر رسیدگی فوری نسبت به شرایط بیماری کووید-19 در سیستان و بلوچستان نشود سونامی مرگ از این استان به سراغ کل ایران می‌آید.
مهدی شمس‌آبادی، دادستان زاهدان در خصوص شیوع ویروس جهش یافته کرونا از نوع هندی در استان سیستان و بلوچستان ایران گفت: وزیر بهداشت و کارشناسان باید در استان حضور پیدا کنند و سیستان و بلوچستان را مثل تهران بدانند. تک‌تک این افراد برادر و خواهران شما هستند و امروز نیاز به رسیدگی فوری دارند در غیراین صورت، سونامی مرگ از سیستان و بلوچستان به سراغ کل ایران می‌آید.
به گزارش روزنامه همشهری، دادستان زاهدان با بیان اینکه اوضاع این استان بحرانی است، ادامه داد: «همه پزشکان حاضر در بیمارستان‌ها تأکید می‌کنند اگر جلوی شیوع بیشتر ویروس گرفته نشود، فاجعه انسانی رخ خواهد داد. این شرایط بحرانی در حالی رقم می‌خورد که بسیاری از مردم اصلا اعتقادی به دکتر ندارند و به مراکز درمانی مراجعه نمی‌کنند یا در روستاها بیمار می‌شوند و فوت می‌کنند و جزو آمار نمی‌آیند. به‌نظر می‌رسد آمار کنونی کرونا در سیستان و بلوچستان را باید چند برابر کنیم».

مدیر روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در گفت‌وگو با «اعتماد» تاکید می‌کند که از سه هفته گذشته تاکنون، شیوع بیماری در استان سیستان و بلوچستان، همچون مناطق جنوب و جنوب شرق کشور، به شکل انفجاری افزایش یافته و بنا به اعلام این مقام مسوول، در شبانه روز 8 تا 9 تیر ماه، 18 مبتلای کووید 19 در این استان فوت کرده‌اند و 1174 مبتلای جدید در استان شناسایی شده‌اند و در حالی که 620 بیمار تنفسی در بیمارستان‌های استان بستری هستند، تعداد کل موارد فوت کرونا در استان شرقی کشور به 1595 نفر افزایش یافته است. 

مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان از قرمز شدن کل این استان محروم خبر داد و تردد جاده‌ای در تمام مناطق استان را ممنوع اعلام کرد ضمن آنکه به دنبال تصمیم ستاد استانی مقابله با کرونا، تمام فعالیت‌های صنفی گروه‌های شغلی 2 و 3 و 4 و حتی ادارات سراسر استان هم تا روز شنبه تعطیل است. 

انتهای پیام /  منصوره خسروبیگ
1139 کلیک ها  پنج شنبه, 10 تیر 1400 14:27
این مورد را ارزیابی کنید
(3 رای‌ها)

موارد مرتبط