اتکا به آرای مردم یک فضیلت برای اصلاح‌طلبان است

راستین آنلاین: نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی‌گفت: متکی بودن به آرای مردم یک فضیلت برای اصلاح‌طلبان است.

فرج اله رجبی که شنبه 18 فرودین در یک کنفرانس خبری سخن می‌گفت: تنها راه حضور اصلاح‌طلبان در قدرت را تکیه‌بر پایگاه اجتماعی آن‌ها و از مسیر صندوق آرا عنوان کرد و فزود: باید قبول کنیم که این فضیلت دربازی‌های سیاسی محدودیت‌هایی را نیز برای اصلاح‌طلبان ایجادمی کند.

وی خود انتقادی را یکی از شاخصه‌های تفکر اصلاح‌طلبان عنوان کرد و افزود: به اعتقاد من اصلاح‌طلبان در مواردی بیش‌ازحد محافظه‌کار بوده‌اند و امروز ضرورت دارد از این پیله خارج‌شده و به وظیفه‌ی خود در قبال مردمی که به آنان رأی داده‌اند را به‌خوبی انجام دهند.

رجبی با تأکید بااینکه اصلاح‌طلبان باید آیینه تمام نمای منویات مردم باشند افزود: اگر اصلاح‌طلبان صندوق‌های رأی را از دست بدهند، امکان حضورشان در عرصه‌های مختلف مسئولیتی وجود نخواهد داشت و این امر مستلزم آن است که این جریان بتواند مردم را متقاعد کنند که پیگیر و بیان و دنبال کننده‌ی حقوق و مطالبات آنان هستند.

 

وی با انتقاد از سیاستی که سعی دارد اصلاح‌طلبان را سکولار معرفی کند گفت: برخی تعمداً دوست دارند اصلاح‌طلبان را انسان‌هایی بی‌دین به جامعه معرفی کنند این در حالی است که اصلاح‌طلبان دین‌مدارانی هستند که شرایط زمانی و مکانی را در نوع حکومت‌داری خود لحاظ می‌کنند.

نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اتفاقات دی‌ماه سال 96 درکشورنسبت به برخی بدعت‌ها تذکر داد و گفت: دوستان باید این حقیقت را درک کنند که عبور از اصلاح‌طلبی به اصولگرایی نمی‌انجامد.

به اعتقاد رجبی ا این موضوع ارزش سیاسی جریان اصلاح‌طلبی را بیش‌ازپیش روشن می‌کند.

وی بابیان اینکه اگر منویات مردم در بسترهای قانونی اجرا شود، هیچ‌کس برای بیان آن‌ها وسط خیابان نخواهد آمد، افزود: اما اگر مردم احساس کنند اصلاح‌طلب و اصولگرا خواسته‌هایشان را پیگیری و مطرح نمی‌کنند، خودشان آن را مطرح خواهند کرد. اگر ما نمایندگان به وظیفه‌ی خود در قبال مردم عمل نکنیم، مردم وسط خیابان خواهند آمد آن‌وقت هم آنان متضرر می‌شوند هم حاکمیت. باید مطالبات را مطرح کرد آن‌هم از تریبون‌های رسمی، این ممکن است هزینه‌ هم داشته باشد.

وی فضای سیاسی کشور را نیازمند یک تغییر جدی دررویِه های اجرایی دانست و تنها باهم افزایی گروه‌های مختلف و سلایق گوناگون در کشور است که می‌توان بر برخی چالش‌های موجود را مرتفع ساخت.

سانسور و فیلترینگ یکی دیگر از مباحثی بود که رجبی در جریان این کنفرانس خبری به آن پرداخت.

وی در پاسخ به سؤالی پیرامون سانسور در رسانه‌ی ملی، گفت: مشکل آنجایی است که تکلیف خودمان را با بسیاری از مسائل روشن نمی‌کنیم تا جایی که خیلی از گوینده و مجریان تلویزیون علناً در بعضی مباحث می‌گویند منشوری شده‌ایم.

رجبی با ابراز تأسف از برخی سانسورها در برنامه‌های مختلف تلویزیونی، گفت: چنین عمل کردی این‌گونه تحلیل می‌شود که یک عده منادی ارزش‌ها و مدافع اصول و پایبند به آن‌ها هستند وعده‌ای این‌گونه عمل نمی‌کنند؛ حال‌آنکه همه‌ی ما چه اصولگرا چه اصلاح‌طلب دین‌دار بوده و مدافع اصول و ارزش‌ها هستیم.

وی با انتقاد از روشن نبودن تکلیف در برخی مباحث فرهنگی، هنری، سیاسی و ... گفت: دائم آنچه را نباید انجام داد متذکر می‌شویم اما در مورد آنچه که باید انجام داد، چیزی بیان نمی‌شود؛ به‌عنوان‌مثال وجهی از موسیقی ازنظر فقهی حرام اعلام می‌شود اما آن وجهی که حلال است را بیان نمی‌کنیم.

 

نماینده مردم شیراز در پاسخ به سؤالی در خصوص فیلترینگ تلگرام، گفت: همه تصمیم گیران و مردم می‌دانند که امروز امکانات فناوری و توسعه‌ی آن به شکلی پیش‌می‌رود که چنین اقداماتی جواب نمی‌دهد؛ راهکارهای بهتر و مؤثرتری وجود دارد که جایگزین فیلترینگ شود.

 

رجبی ادامه داد: اگر روزنامه‌ها آزادتر شود، صداوسیما بلندگوی جناحی خاص نباشد؛ اگر کسی انتقاد کرد کمتر به پایش بپیچیم، اگر روزنامه‌ها ستونی برای طرح موضوعات انتقادی و مسائل مدنظر مردم داشته باشند و ... آن‌وقت کسی برای بیان مسائل و ابراز نظر سراغ تلگرام و سایر فضاهای مشابه نمی‌رود.

 

او گفت: وقتی خودسانسوری می‌کنیم، قطعاً ابزارهای دیگری به کار می‌آید؛ اعتقاددارم می‌توانیم رسانه‌ی ملی، اینترنت ملی و ... داشته باشیم، به‌شرط اینکه اطمینان سازی کرده باشیم؛ وقتی جوان به من اعتماد نداشته باشد نمی‌توان به سمت این مباحث رفت.

 

رجبی بابیان اینکه امروز احمدی‌نژاد صدر تا ذیل مملکت را مورد تاخت‌وتاز قرار داده و هیچ مواجهه‌ای با او انجام‌نشده است، گفت: اگر یک ژورنالیست یا یک جوان و ... همین حرف‌ها را مطرح می‌کردند آیا تحمل می‌کردیم؟ اگر به همان اندازه یا حتی کمتر ازآنچه که مقابل حرف‌های احمدی‌نژاد مصلحت اندیشانه مواجه شده‌ایم با رسانه‌ها، ژورنالیست‌ها، سایت‌ها و جوانان برخورد می‌کردیم، کسی سراغ تلگرام و فضای مجازی نمی‌رفت.

 

 

انتهای پیام /  101
5279 کلیک ها  یکشنبه, 19 فروردين 1397 07:32
این مورد را ارزیابی کنید
(1 رای)

نظر دادن

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «راستین آنلاین» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بالا