اين ملت بزرگ و عزتمند نيازي به صدقه ندارد و اقتصاد مولد مى خواهد

راستین آنلاین:حجت الاسلام «عبدالواحد موسوى لارى» در همايش بزرگ حاميان حسن روحانى در شيراز با تبريك ميلاد فرخنده امام زمان (عج) و با اشاره به اينكه عصر انتظار عصر خردورزى، عدالت محورى و دانش گسترى است، گفت: اين سه مفهوم زيربناى توسعه و رشد جوامع انسانى و موتور محركه توسعه است. 



وزير كشور دولت اصلاحات در ادامه افزود: منتظران حضرت مهدى (عج) نيز مى توانند دوگونه زندگى كنند؛ يا شعارها و ظواهر را ببينند و براساس احساسات تصميم گيرند، يا بر اساس خرد و تعقل و برنامه ريزى براى كشور تصميم بگيرند. 

عضو مجمع روحانيون مبارز در ادامه به دولت هاى بعد از انقلاب و رويكردها و اقداماتشان پرداخت و ابتدا با تمجيد از دولت دوران دفاع مقدس گفت: در دوران دفاع مقدس دولت با تدبير و خرد و در بدترين شرايط، در حالي كه كشور ما با بحران جنگ روبه رو بود و كمترين درامد ارزي را داشت - كل درآمد ارزى كشور در آن زمان كمتر از پنج ميليارد دلار در سال بود - كشور با عقل و منطق اداره شد.

حجت الاسلام والمسلمين موسوى لارى سپس به دوران سازندگى و اقدامات دولت مرحوم هاشمى رفسنجانى در بازسازى ويرانه‌هاى كشور پرداخت و در ادامه به بررسي دولت اصلاحات رسيد.

وی اصلاحات را عصر بلوغ مديريتى كشور معرفی کرد و گفت: در عصر اصلاحات با مديريت صحيح و اخلاق مدارانه سيدمحمد خاتمى هم نگاهى جدي به شرايط بين الملل داشتیم و هم در داخل كشور توسعه‌اى جامع شامل توسعه اقتصادى و توسعه سياسي را پى گرفتیم. 

به گفته وزير كشور دولت اصلاحات آنچه امروز در زيرساخت‌هاى كشور نظير عسلويه داريم، محصول آن دوران است. 

 به گفته عبدالواحد موسوى لارى در دوران اصلاحات کشور با درآمد نفتي ١٧ ميليارد دلارى در سال - هر بشكه نفت كمتر از ١٠ دلار - اداره شد.

عصو مجمع روحانيون مبارز سپس به عصر بعد بعد اصلاحات اشاره كرد، دوره اى كه به گفته او با مديريتى كه داعيه مديريت جهانى داشت و  هاله نور بر گرد خود مى ديد، رشد اقتصادى بيش از ٦ درصد در سال ٨٤ را در سال ٩٢ به رشد منفى پنج درصد و تورم ٤٠ درصد رساند و سوءاستفاده هاى مالي نظير اختلاس هاى سه هزار ميلياردى و بايك زنجانى را برجاى گذاشت. 

حجت الاسلام موسوى لارى مدل مديريتى اين دولت را مدلى از نوع مدل احساساتى و سطحى عنوان كرد كه سبب شد كشور به خاطر صدور قطعنامه هاى گوناگون به لبه پرتگاه رود و در داخل نيز بى اخلاقى ها رواج يابد. 

موسوى لارى سپس با اشاره به اينكه ما منتظران موعودى هستيم كه عقل و منطق را حاكم مى كند، خاطرنشان كرد: ملت ايران در سال ٩٢ با انتخاب روحانى به رياست جمهورى بهترين تصميم را در بدترين شرايط گرفت.

حجت الاسلام موسوى لارى سپس به تشريح اقدامات دولت روحانى در اين ٤ سال پرداخت. 

 به اعتقاد وزير كشور دولت تدبیر و امید در این ۴ سال مشغول آواربردازى از خرابي هاى برجاى مانده از آن ٨ سال و از سوى ديگر آماده كردن كشور براى يك جهش بزرگ به منظور تحرك بيشتر بوده است.

  موسوى لارى ادامه داد: در اين ٤ سال هم در خارج و هم داخل كشور اقدامات مهمى انجام شده است؛ ازجمله پرداختن به زيربنا در اقتصاد و فاصله گرفتن از اقتصاد صدقه اى. 

 وی با بیان اینکه  اين ملت بزرگ و عزتمند نيازي به صدقه ندارد و اقتصاد مولد مى خواهد افزود: امروز مردم به نقطه انتخاب رسيده و در معرض آزمونى بزرگ قرار دارند؛ به اين معنا كه يا بايد اين مسير عقلانى را ادامه دهد، يا راه آن ٨ سال را برگزيند. 

موسوى لارى ادامه داد: امروز مسير هموار شده است و بايد مسير عقل و تدبير را برگزيد.

حجت الاسلام والمسلمين عبدالواحد موسوى لارى در پايان همچنين با اشاره به اهميت انتخابات شوراهاى اسلامى شهر و روستا در مديريت شهر و اهميت انتخاب افراد متخصص،  مدير و باتدبير كه قدرت مديريت و اعمال نظارت بر شهردارى ها دارند، گفت: در روز ٢٩ ارديبهشت تداوم راه روحانى را رقم بزنيم و براى اداره شهرمان نيز به كسانى راى دهيم كه مديريت و تخصص داشته باشند.
انتهای پیام /  101
4497 کلیک ها  جمعه, 22 ارديبهشت 1396 09:25
این مورد را ارزیابی کنید
(1 رای)

نظر دادن

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «راستین آنلاین» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بالا