چاپ کردن این صفحه

اقداماتی که امنیت ملی را به خطر می اندازد

بایدمواظب احمدی نژادبود

احمدی نژاد که دوران پرالتهاب هشت ساله ای را به عنوان رئیس جمهور تجربه کرده است باایجاد تنش هایی نظیربحث ورودزنان به استادیوم ها،انتقادازحجاب چادردرروزنامه ایران،طرح مسله دوستی بامردم اسرائیل توسط مسئول دفترش، ادعای ارتباط با امام زمان،طرح موضوع انحرافی مکتب ایرانی،قهر 11روزه،ایراد اتهام به برادران لاریجانی،ایراد اتهام به افرادی مانند آیت الله هاشمی،ناطق نوری و خانواده اش،بکار گرفتن وزیری با مدرک جعلی،درآغوش گرفتن زنی که مادر هوگو چاوز معرفی شد،سفرخانوادگی و جنجال برانگیز به نیویورک،ادعای نامه نگاری اوباما برای او و.... دوران یک رئیس جمهور منحصر به فرد و پرحاشیه را در تاریخ کشور ما به ثبت رسانده است.

نقش احمدی نژاد در اتفاقات سال 88

بسیاری بر این عقیده هستند که احمدی نژادبا برنامه ریزی قبلی وتحریک افکار عمومی نقش تعیین کننده در بروز اتفاقات سال 88 داشته است.

سرداراسماعیل احمدی مقدم که آن روزها فرمانده نیروی انتظامی بود در این خصوص می گوید:« احمدی نژادخودش را از پیش برنده می‌دانست. حتی به من گفته بود تلاش کنید خاتمی به میدان بیاید و یک بار برای همیشه پرونده‌اش جمع شود و برود پی کارش. نظرش این بود آنها باید یک بار شکست بخورند، تمام شوند و بروند. گفتم آقای احمدی‌نژاد انتخابات پیش‌رویمان پرچالش است. اول اینها را رقیب نمی‌دانست و باور نداشت... اما بعد دید قضیه دارد اوج می‌گیرد و خودش هیچ کاری نکرده است.»

فرمانده سابق ناجا درباره شخصیت رئیس سابق دولت قبل نیز می گوید: «آدمی چالشی بود و حداقل دو جور شکاف درست کرده که یکی‌اش شکاف نخبه - توده بود. از اول هم اعتقادی به نخبگان خاص نداشت و بارها به من گفته بود اینها دو هزار نفرند که اگر بیرونشان کنیم، مشکلات نظام حل می‌شود. این کار را هم کرده بود و وزیر، معاون وزیر، استاندار و درشت‌ها را عوض کرده بود و می‌گفت اینها فرسوده و پوسیده‌اند و باید عوض شوند. بعد از سال 88 و در دور دوم نگاهش عوض شد. دقیقاً خاطرم نیست چه سالی بود، ولی بعد از 88 بود با او که صحبت می‌کردم، متوجه شدم خیلی تغییر کرده است. آن سال‌ها به من می‌گفت اگر آن دو هزار نفر را بریزیم بیرون، بالا شهری‌ها، دانشگاهی‌ها و تریبون‌دارها همیشه از این حرف‌ها می‌زنند، باید ببینیم مردم چه می‌گویند، از دور دوم به بعد می‌گفت رأی در روستا و شهرستان است، ولی آنکه اثر می‌گذارد و بوق و بلندگو دارد، در تهران است».

احمدی مقدم موضع گیری های احمدی نژاد در  25 خرداد 88 را نیز پرحاشیه می داند و می گوید: «روز اول فتنه 88 (احمدی‌نژاد) با آقای مشایی رفت مسکو و برگشت... از ساعت شش در دفترش جلسه بود. رفتم دیدم هیچ‌کس نیامده است و فقط من بودم. بعد از من، آقای حسین طائب رسید. قبل از آمدن آقای طائب، ایشان گفت: «چه خبر؟» گفتم: «خیابان‌ این جوری بود». گفت: «خیلی خوب شد. دایره را تکان دادیم و اضافات و آشغال‌ها رو آمد. با آنها برخورد کنید و همه را جمع کنید ببرید. بروید خاتمی و بقیه را دستگیر کنید و شر همه را کم کنید و بروید». گفتم: «مرد حسابی! چه می‌گویی؟ می‌روی مصاحبه و سخنرانی می‌کنی و می‌گویی خس‌وخاشاک و آت‌وآشغال. الان همه به خیابان‌ها ریخته‌اند و بحران است و نمی‌شود قضیه را به‌ این‌ سادگی جمع کرد و حالا می‌گویی بگیرید ببرید و تمام؟!» خیلی ناراحت و تند شدم و گفتم: «حالا اینها به کنار، برای چه می‌روی آنجا مشایی را با خودت می‌بری؟» پرسید: «چرا؟» گفتم: «علما نسبت به او موضع دارند و با این کارت، انگشت در چشم علما می‌کنی. چرا حالا که او را می‌بری وسط این فتنه، جلوی دوربین می‌بریش که همه او را ببینند؟ باید الان اوضاع را آرام کنیم و داری برعکس عمل می‌کنی».

حاشیه سازی از تریبون خانه ملت 

 

اما حاشیه سازی های احمدی نژاد تنها به مسایل رخ داده در سال 88 محدودنمی شد.

احمدی نژادکه استراتژی "فنته به راه بیاندازو بعدمظلوم نمایی کن" را به عنوان یکی از حربه های خود برای ماندن درراس قدرت برگزیده بود،تریبون بهارستان را برای راه اندازی یک حاشیه و تنش دیگر در کشورمناسب دید تا با استفاده از بلندگوی خانه ملت به تخریب برادران لاریجانی بپردازد.

او که پس از «کردان گیت» خاطره خوشی از مجلس شورای اسلامی نداشت و با بکار گیری روش های گوناگون سعی در تنزل جایگاه این نهاددر افکار عمومی داشت ،در یک اقدام عجیب و غیر اخلاقی فایلی را که به گفته وی درباره ملاقات فاضل لاریجانی برادر رئیس مجلس با مرتضوی بود را در صحن علنی پخش کرد و به بیان اتهاماتی اثبات نشده علیه رییس مجلس پرداخت.

پس از پخش دقایقی از این فیلم احمدی نژاد ،به دلیل کیفیت نامناسب به خواندن دیالوگ‌های فیلم پرداخت که محتوای آن مربوط به قرارداد واگذاری شرکت‌های تامین اجتماعی به بخش خصوصی بود.

این اقدام احمدی نژاد که ایجاد تنش در مجلس را به دنبال داشت با واکنش لاریجاین روبرو شد و باعث شد تا رئیس مجلس در پاسخ به اعتراض نمایندگان به این اقدام احمدی نژاد بگوید: «امروز روز مهمی است اجازه بدهید حرفشان را بزند اگر موضوعی راجع به بستگان ما بوده بگذارید در این باره حرفی بزنند.»

این اتفاق عجیب و غریب واکنش مقام معظم رهبری را نیز به دنبال داشت.

ایشان با اشاره به اختلافات دولت و مجلس اعلام فرمودند: «مسئولان بويژه سران سه قوه بايد با وظيفه شناسی و درك شرايط حساس كنونی، از هرگونه كشاندن اختلاف‌ها به ميان مردم خودداری كنند و بدانند از امروز تا روز انتخابات، هر كسی كه بخواهد از احساسات مردم در جهت اختلافات استفاده كند، قطعاً به كشور خيانت كرده است.»

دروغ و خیانت های احمدی نژاد

در حالیکه برخی از تحلیلگران نتیجه  عملکرد احمدی نژادو دولت اورادر حوزه های مختلف سیاسی،اجتماعی،اقتصادی و بین المللی خیانت به نظام ارزیابی می کنند،یکی از وزرای معزول شده در دولت او،رئیس جمهور سابق را فردی دروغگو می داندکه اصلا علم ، فهم و سواد مدیریت ندارد.

پرویز کاظمی که در دولت اول احمدی نژاد توانست به عنوان وزیر رفاه از مجلس شورای اسلامی رای اعتماد بگیرد،در خصوص دروغگویی ها و خیانت های رئیس دولت های نهم و دهم می گوید: «من قبل از مناظره معروف مهندس موسوی و احمدی‌نژاد برای دوستان نوشتم که دو موضوع را در مناظره‌ها توجه داشته باشید. یک آقای احمدی نژاد دروغ می‌گوید و دو اینکه حریم نگه نمی‌دارد. در آن صحنه که احمدی‌نژاد عکس خانم رهنورد را در دست گرفت، آقای موسوی باید از صندلی بلند می‌شد و می‌گفت: مگر تو رئیس جمهور نبودی، مگر این 4 سال این اطلاعات را نداشتی. چرا تا الان چیزی نگفتی. تو خیانت کردی.با احمدی نژاد باید اینگونه برخورد می‌شد. موسوی ماخوذ به حیا بود. با ادبیات خودش باید با او صحبت می کرد.»

تند شدن ادبیات احمدی نژاد

امابه نظر می رسد احمدی نژاد که در سفر اخیرش به مشهد با بکار بردن ادبیاتی تند علیه دولت باردیگر قصد مظلوم نمایی داشته است این بار نیز در پی ایجاد تنشی دیگر در جامعه است.

اودر سخنرانی اش که بسیاری ازآن به عنوان یکی دیگر از میتینگ های انتخاباتی او یاد می کنند دولت یازدهم را به اشرافی گری متهم کردوافزود: «تمامی ثروت افراد دولت های نهم و دهم  یک صدم یک نفر از افراد دولت جدید نمی‌شود! این موضوع مشخص می‌کند چه کسی برای خود تلاش می‌کند و چه کسی تمامی تلاش خود را برای مردم دارد!»

وی با ایراد این اتهام به دولت که عده ای تلاش دارند رقبای خود را رد صلاحیت کنند تا خود به تنهایی درصحنه رقابت باقی بمانند افزود: «متاسفانه عنوان انتخابات در کشور مجوزی برای تخریب و بی‌اخلاقی است .»

این در حالی است که به گفته فرمانده سابق نیروی انتظامی دولت نهم این استراتژی را به عنوان استراتژی انتخاباتی خوددرانتخابات سال 88 بر گزیده بوده است.

داغی که باید برپیشانی احمدی نژاد زده شود

در شرایطی که برخی معتقدند،احمدی نژاد با مظلوم نمایی قصد فریب افکار عمومی و تخریب دولت کنونی رادارد،عده ای پا را فراتر می گذارند و با اشاره به سخنان اخیر سخنگوی کمیسیون اصل نودمجلس شورای اسلامی در خصوص پیگیری تخلفات انجام گرفته در دولت قبل،بحث محاکمه محمود احمدی نژاد را مطرح می کنند.

احمد کریمی اصفهانی که یک فعال سیاسی اصولگراست در این خصوص می گوید:«احمدی‌نژاد باید حتما محاکمه شود. من نمی‌دانم چرا تاکنون نظام ما داغ خیانت را به پیشانی احمدی‌نژاد نزده است و چگونه است که دستگاه قضایی در این مورد صحبتی ندارد در حالیکه او باید بیاید و پاسخ دهد که درآمد نفتی این دوران را چه کار کرده است.»

این فعال سیاسی اصولگرا با بیان اینکه در ۸ سال دوره احمدی‌نژاد به اندازه تمام تاریخ ایران فسادانجام شد، می گوید: «علاوه بر این او بیش از ۲۰۰۰ قانون را که مجری آن بود، رعایت نکرد. تخلفاتی همچون تامین اجتماعی و فساد ۳ هزار میلیاردی دیگر سوزن نیست که او بتواند آن را در جیب خود پنهان کند.»

در شرایط حساس کنونی باید مراقب احمدی نژاد بود

فارغ از اینکه احمدی نژاد خود کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری سال 96 است یا خیر،اما بر هیچ کس پوشیده نیست که او  با برگزاری میتینگ های اخیرش ضمن تخریب دولت یازدهم قصد برهم زدن آرامش جامعه را دارد.اقدامی که شاید در شرایط حساس کنونی منطقه بتواندامنیت ملی را به خطر بیاندازد.

از این رو می بایست مواظب احمدی نژاد بود تا دوباره خیانتی را علیه نظام مرتکب نشود!

انتهای پیام /  101
2494 کلیک ها  شنبه, 09 مرداد 1395 13:18
این مورد را ارزیابی کنید
(7 رای‌ها)

بیشتر بخوانید 101

موارد مرتبط