چاپ کردن این صفحه

محدودسازى شبكه هاى اجتماعى، خودزنى است

طى يكى دو روز گذشته خبرى مبنى بر امضاء طرحى جهت انسداد و محدودسازى شبكه هاى اجتماعى توسط تعدادی از نمايندگان مجلس، در برخى سايت هاى خبرى و شبكه هاى اجتماعى درج شد كه البته پس از اعلام این خبر، برخى از نمايندگانى كه اسمشان در لیست  امضاء کنندگان طرح بود، آن را تكذيب كردند.

به همين دليل جا دارد كمى بيشتر در اين زمينه اطلاع رسانى شود.
البته بنده که نگارنده این يادداشت هستم، كارشناس it، تكنولوژى و فن آورى نيستم.
اما هر فرد غير كارشناس، با كمى تفكر و جمع آورى اطلاعات نسبت به پيشرفت تكنولوژى مى تواند پى ببرد كه مطلبى كه در ادامه خواهد آمد تخيلى نبوده و دور از دسترس نمی باشد.
جهان در حال رسيدن به مرحله اى از انواع تكنولوژى هاست كه مى توان گفت بسيارى از تكنولوژيهاى فعلى در مقابل تكنولوژيهاى پيش رو، بسيار پيش افتاده خواهد بود.
مثلا برخى كارشناسان فن آورى اطلاعات مى گويند بزودى شبكه هاى اجتماعى به روى كار خواهد آمد كه شبكه هاى اجتماعى امروز نظير واتساپ، تلگرام و... همچون يك پيامك ساده در مقابل آنها خواهند بود و بطور كلى در جهان آينده، رسانه ها بسيار پيشرفت خواهند كرد. بنابراین انسداد و محدود كردن دنیای ارتباطات مجازی، به نوعى غير ممكن خواهد بود و هر جامعه اى كه بخواهد توسعه و پیشرفت یابد و پابرجا بماند، ناگزير به استفاده از آنهاست؛ وگرنه محكوم به نابودى می باشد.
با توجه به قدرت بسیار بالای فعلی و رشد بسیار چشمگیری که رسانه ها در آینده خواهند داشت، می توان شبکه های اجتماعی و رسانه ها را ابزاری دانست که رهبران بی بدیل آزادی، آزادی خواهی و دموکراسی در جهان هستند.
بنابراین بهتر است به جاى مقابله كردن با تكنولوژي هاى نوين و هدر دادن انرژى افراد و جامعه، با آن همراه شده و نهايت بهره ممکن را از آن ببريم.
670 کلیک ها  چهارشنبه, 05 شهریور 1399 22:20
این مورد را ارزیابی کنید
(4 رای‌ها)