جریمه میلیونی پرسپولیس از جیب چه کسی پرداخت می شود؟

براساس شکایت برانکو ایونکوویچ و رای صادره از سوی کمیته انضباطی  فیفا باشگاه پرسپولیس ایران به مبلع یک میلیون و پنجاه وپنج هزار یورو به علاوه ۵درصد جریمه  سوددیرکرد و بیست هزار فرانک هزینه دادرسی  محکوم شد .

    این جریمه سنگین یورویی و سایر جرائم سنگین دیگری که بابت شکایات  دستیاران برانکو و بازیکن کروات وگابریل کالدرون ( سرمربی پیشین )  در پیش است  نتیجه عملکرد مدیریت ناکارامد و کم سواد و غیر مسئول این باشگاه پرطرفدار است.

 این اتفاق اگر در هر کشور دیگری رخ می داد همه دست اندرکاران آن باشگاه و انتصاب کنندگان آنان  را محاکمه و هر کس را بر اساس میزان نقشی که داشت مجازات می کردند و نتیجه آن را به اطلاع افکار عمومی می رساندند.
 اما متاسفانه در اینجا در این کشور تا دلتان بخواهد ولنگاری و بی مسئوولیتی و عدم پاسخگویی و انواع توجیهات و همراه با  درشت گویی از موضع طلبکارانه توسط بسیاری از مدیران  به یک رویه و منش تبدیل شده است و اساسا کسی پاسخگو نبوده و نیست.
  این همان  فاجعه مدیریتی است که سرتا پای نظام و سیستم مدیریتی موجود را همچون طاعون دربر گرفته است طاعون ناکارآمدی!
آیا تاکنون از خود پرسیده ایم که اینگونه جرایم سنگین  از کدام محل و از جیب چه کسانی  پرداخت شده و می شوند ؟ آیا تاکنون بابت اینگونه خسارات و زیانهای سنگین مالی و مدیریتی و اعتباری فرد  یا افرادی مورد بازخواست قرار گرفته و  محاکمه شده اند ؟ واقعیت این است که فوتبال ایران به دلیل انواع زدوبندها و وجود حاشیه های درآمد زا با انواع ترفندها و توجیهات ابتدا  به حضور مربیان خارجی عادت داده شد و در ادامه با حضور بازیکنان خارجی میلیونها دلار و یورو را از محل درآمد نفت به هدر دادند . فوتبالی که می توانست با اعتماد به ظرفیتها و استعدادهای  داخلی و پشتیبانی علمی و  پایدار  مدیریتی  از یک صنعت مصرف کننده و هزینه ساز به یک تولیدکننده درآمدزا تبدیل شود.
اما به جز دوسه مدیر لایق نظیر مهندس صفایی فراهانی و دکتر دادکان مابقی همان کسانی که  بوده و هستند  میلیونها دلار هزینه را از  اقتصاد کشور   مکیده و یا روی دست مردم گذاشته اند.
همان  میلیونها دلارو یورویی که در طول این دو سه دهه به خارجیان  پرداخت شده است تا مثلا فوتبال کشور سری در میان سرها بلند کرده باشد  و در مسیر ترقی قرار گیرد .
 اما با یک حساب ساده و تحلیل مشخص از جایگاه فوتبال ملی و باشگاهی در آسیا میتوان به این نتیجه رسید که فوتبال ایران توسط افراد نالایق فاقد تفکرعلمی و  استراتژیک و غیر شفاف در مسائل مالی  تنهامشکلات خودرا تکرار کرده است تکراری که تنها میتوان در یک جمله آن را بیان کرد : فوتبال ملی و باشگاهی  دغدغه همیشگی مردم !! مردم حق دارند که علل این ناکارامدیها و جریمه ها را بدانند .
دانستن این علل و سایر دانستنی هاحق مردم است . پرسپولیس توسط فیفا  جریمه می شود ودستگاه ورزش کشور و فدراسیون فوتبال بدون کمترین حساسیت سکوت را بر هر تحلیل و تفسیری ترجیح می دهند انگار که این فوتبال و این باشگاه ملک طلق تعداد معدودی مدیر"خودی" است.
 کمیسیون ورزش مجلس باید به عنوان یک نهاد نظارتی بر هزینه کردها وزیر ورزش و جوانان و رییس فدراسیون فوتبال و هیات مدیره باشگاه پرسپولیس راهمراه با حضور نمایندگانی از سوی کانون مربیان ایران  احضار کند و پس از بررسی علل این ناکارامدی مدیریتی نتیجه بررسی ها وتحلیل ها و جمع بندی های خود را به اطلاع مردم بر ساند.
این حداقل کاری است که مجلس میتواند انجام دهد .آیا در دولت و مجلس گوش شنوایی برای رسیدگی به این نوع ناکارآمدیها و زیانهای وارده به فوتبال و خزانه ملی  وجود دارد ؟
انتهای پیام /  عبدالکاظم دریساوی
960 کلیک ها  یکشنبه, 18 اسفند 1398 20:58
این مورد را ارزیابی کنید
(1 رای)

نظر دادن

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «راستین آنلاین» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بالا