شبکه اجتماعی فرصتی عادلانه

فرصتی که درکشور ما منحصرا در اختیار رسانه ملی ونه در دست عموم مردم بود.
دسترسی آسان و ارزان به ابزار ارتباطی، جریان آزاد اطلاعات و اخبار،فرامرزی بودن،انبوه مخاطبان فعال،امکان تشکیل گروه ها وکانالهاي تخصصی و عمومی،امکان ارسال محتوای صوتی و تصویری، قابلیت برقراری تماس صوتي وشبانه روزی بودن،به فراگیر شدن شبکه های اجتماعی کمک شایانی نموده است.
درکنار همه ی این ویژگي های تجميعي مکمل ،هم پوشان وهم افزا، امتیاز بزرگ،نبودن سانسور، این رسانه نوپای جمعي  را ازساير رسانه هاوبويژه صداوسیما متمایز نموده است.
همچنین این امکانات و ظرفیت هاي نوین ارتباطی از هر شهروند یک رسانه و فعال رسانه ای قدرتمندساخته است.
ما به راحتی می توانیم تنوعی از تولیدات،نظرات وايده هاي شخصی خود را با دیگران به اشتراک بگذاريم،بادیگر شهروندان به تبادل نظربپردازيم و آنان را در تحقق ونهادينه کردن هنجارها وآرمانهای اجتماعی به یاری بطلبيم و حتی درخصوص موضوعات مختلف دست به نظرسنجی بزنیم.
هنجارهای اجتماعی،ارزشهاواخلاق مدني ،وجدان وافکار عمومی، عوامل مهمی در افزایش ضريب اطمینان وپالايش محتواي شبکه های اجتماعی به شمار می روند.
این شبکه ها هم به لحاظ تعداد کاربران و مخاطبان وهم به جهت حجم بالاي اطلاعاتی که روزانه ازطریق آنها تبادل می گردد،پيشگام و رقیب بلامنازع همه ی  رسانه های دیداری وشنيداريند.
اوج گیری شبکه های اجتماعی، کاهش شدید مخاطبان  روزنامه ها،خبرگزاری ها،سایت های خبري وصدا وسيما را بدنبال داشته است و شما می توانید بخش قابل توجهی از منتقدين و مخالفان شبکه های اجتماعی را دربین همین مراکز آسیب دیده جستجو نمایید.
آنچه درکنار نقدها ومخالفتها شایان  ذکروقابل توجه است،رضایت عمومی مردم ،به عنوان بهره وران و بهره مندان اصلی جامعه از ظرفیت ها وخدمات شبکه های اجتماعی است.
درسالهای اخير و در کشورما،سهم ونقش دولت در گسترش وحفظ این شبکه ها،همزمان با فشارهای سایر مراکز قدرت در حذف و مسدود نمودن شبکه های اجتماعی،تحسین برانگیز بود،بنحوي که این اقدام و استقامت دولت یازدهم بخشی از کارنامه موفق دولت تلقی می گردد.
این رویکرد ارتباطي واقدام اساسي دولت باعث شد،که نگرش غلط و واپسگرا نسبت به شبکه اجتماعی دست خوش تغییر جدي گردد و عضویت در شبکه های اجتماعی که تا دیروز از نگاه برخی دستگاه های نظارتی،رفتاري مجرمانه تلقی می گردید،امروزه به عنوان بخشی از تشخص اجتماعی شهروندان قلمداد شود.
بزرگترین دست آوردهای نهایی شبکه های اجتماعی شکستن بت تک صدایی ، آغاز روند تکثرگرايي، شنیده شدن صدای مردم ،طرح  مطالبات شهروندان و دست یابی به آگاهي،این سرچشمه  فضائل و زمینه ساز رشد وپويايي شهرو شهروندان است.

حسین خبیری

انتهای پیام /  حسین خبیری
1142 کلیک ها  شنبه, 22 آبان 1395 23:01
این مورد را ارزیابی کنید
(1 رای)

نظر دادن

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «راستین آنلاین» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بالا