جوانان مجرد عربستانی خواستار برقراري مجدد نظام کنيزداري شدند

شماري از فعالان شيکۀ اجتماعي تويترهشتگي با عنوان "خواستار برقراري مجدد نظام کنيزداري هستيم" ايجاد کرده اند. اگرچه اين هشتگ بيشتر با فضاي شوخي رو به رو شده اما باعث تعجب نيز شده است. همچنين شماري از کاربران با جديت به اين قضيه پرداخته و قانون ممنوعيت کنيزداري را مصوب از سوي سازمان ملل دانسته و بر اين باور بوده اند که اصل بر وجود چنين قانوني است!
کاربري به نام "زيد صالح الضبعان" در اين باره نوشته است: "کنيزداري، در همه اديان و ملت ها کار پسنديده اي است که براساس مصوبه سازمان ملل لغو شده است. در ابتدا کنيزداري و برده داري آغاز شد. در ابتدا مجاني کار مي کردند. اما امروزه تبديل به کارمند شده و در مقابل دريافت حقوق کار مي کنند".
کاربر ديگري به نام "المتفائل" در اين باره نوشت: "عده اي همسري و کنيزداري انتقاد مي کنند. آن ها شيفتۀ روش کشورهاي پيشرفته در زمينه تعامل با زنان هستند. آن ها زنان را به کالاي قابل فروشي تبديل کرده اند".
کاربر ديگري به نام "باستيان" نيز گفت: "کنيزداري بهترين راه حل براي مجردهاست، به ويژه اينکه عربستان يکي از کشورهاي داراي درصد بالاي تجرد و تأخير در ازدواج در منطقه است. من هم خواستار اين موضوع هستم. به صراحت بگويم ما مجردها خسته شديم"!
کاربري به نام "بدون زعل" هم با لحني تمسخرآميز گفت: "من هم موافق هستم. از يک طرف زمينه ازدواج ما را فراهم نمي کنند و از سوي ديگر ما را از کنيزان محروم مي کنند".
در مقابل، زنان کاربر تويتر به شدت با اين موضوع مخالفت کردند و عده اي از آنها در مقابل اين درخواست، خواستار آزادي وجود "برده" در جامعه شدند. يک کاربر زن در پاسخ به کاربران مرد گفت: "شما اول مرد باشيد بعد خواستار وجود کنيزان شويد".
کاربر زني با نام "سندس" هم در اين باره گفت: "ما هم خواستار برده داري هستيم. دوست دارم نگهباني داشته باشم که به جاي اينکه بيرون از خانه بيکار بچرخد ظرف ها را برايم بشويد و خانه را تميز کند".

انتهای پیام /  101
1708 کلیک ها  چهارشنبه, 27 مرداد 1395 06:07
این مورد را ارزیابی کنید
(5 رای‌ها)

نظر دادن

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «راستین آنلاین» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بالا