عزیز رحیمی افزود: با هدف تامین مرغ مورد نیاز ماه رمضان و با همکاری مرغداری های موجود در این شهرستان در یک دوره ۴۷ روز در بازه زمانی پنجم اسفند ماه سال ۱۳۹۸ تا بیست و هفتم فروردین ماه ۱۳۹۹ جوجه ریزی صورت گرفته است.
او اضافه کرد :مرغ های تولیدی از ابتدی اردیبهشت تا آخر ماه مبارک رمضان بسته به نیاز، به صورت مرغ گرم به بازار مصرف عرضه خواهد شد.
رحیمی با بیان اینکه مصرف ماهانه مرغ شهرستان یک هزار تن است، تصریح کرد: مابقی مرغ تولیدی به مرکز استان و شهرستان های همجوار ارسال می شود.
او اظهار کرد: ۷۵ واحد مرغ گوشتی در شهرستان مشغول فعالیت هستند و از این تعداد ۴۰ واحد در کار تولید مرغ ویژه ماه مبارک رمضان شرکت دارند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت با اشاره به اینکه دو واحد کشتارگاه در شهرستان مشغول فعالیت هستند، یادآور شد: کشتارگاه های مرکز استان نیز در کشتار و بسته بندی مرغ مورد نیاز همکاری می کنند.
رحیمی بیان کرد: در صورت اشباع بازار و عدم نیاز به صورت مقطعی پشتیبانی امور دام استان اقدام به ذخیره سازی مرغ به صورت منجمد خواهد کرد.