برای نخستین بار مزارع مرودشت زیر کشت گل نسترن رفت
راستین آنلاین: گل نسترن برای نخستین بار در مرودشت کشت شد.
کارشناس زراعت جهاد کشاورزی حومه مرودشت از کشت یک هکتار گل نسترن در این منطقه خبر داد و گفت: از هر هکتار بیش از هفت هزار لیتر عرق نسترن تولید میشود.
رویا پل خانی با بیان اینکه تاریخ کاشت مناسب گل نسترن در مرودشت از پاییز تا اواخر زمستان است، افزود: هر زمانى که برف و یخبندان نباشد مى توانیم قلمه نسترن را به زمین بنشانیم.
پل خانی تصریح کرد: این گیاه از سال سوم به بعد اقتصادی می شود، متوسط برداشت آن از هر هکتار حدود سه تن و ازدیاد آن نیز به وسیله کاشت بذر و قلمه صورت مى گیرد.
این کارشناس با اشاره به اینکه از گل و میوه ی نسترن در صنایع دارویی استفاده می شود، خاطر نشان کرد: میوه گل نسترن به علت دارا بودن املاح معدنی و ویتامین C در درمان اختلاط خونی ، بیماریهای ناشی از التهاب و ورم کلیهها به کار میرود.
او یادآور شد: نسترن (Rosa canina) نوعی رز وحشی با گلهای ریز است که به رنگهای سفید، قرمز و گاهی زرد یافت میشود و دارای بوی کم، اما مطبوعی است.
پل خانی با اشاره به اینکه مرودشت به دلیل دارا بودن آب و هوای مناسب مستعد کشت انواع گیاهان زراعی و باغی است خاطر نشان کرد: بیش از 2800 هکتار انواع گیاه دارویی در مرودشت کشت شده است.
عرق نسترن با طبیعتی معتدل، آرام بخش و تقویت کننده قلب و اعصاب است.
منتشرشده در
اقتصاد
برچسبها
نظر دادن
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «راستین آنلاین» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.