توجه فعالان اقتصادی به مسئولیت اجتماعی و شرکتی ضروری است

راستین آنلاین:عضو هیات نمایندگان و رئیس کمیسیون حمایت قضایی، مالکیت فکری، حاکمیت شرکتی و مسئولیت اجتماعی بنگاههای اقتصادی اتاق بازرگانی فارس گفت:ضروری است که فعالان اقتصادی و بازار به مفاهیم مسئولیت اجتماعی و مسئولیت شرکتی توجه ویژه داشته باشند.


سهیلا محبی در جلسه کمیسیون حمایت قضایی، مالکیت فکری، حاکمیت شرکتی و مسئولیت اجتماعی بنگاههای اقتصادی که با حضور اعضای آن در این اتاق برگزار شد، بیان کرد:
مفاهیم مسئولیت اجتماعی از سالهای آغازین زندگی باید جز مباحث آموزشی و ضروری اجتماعی ما باشد، لذا باید این دو موضوع مهم مسئولیت اجتماعی و مسئولیت شرکتی به صورت کاربردی و عمیق به نگرش فعالان اقتصادی و بازار افزوده و نهادینه شود.
وی با بیان اینکه این دو مولفه از شاخص های توسعه هر کشور است که به واسطه ایجاد و ارتقای ا آن در جامعه می توان شاهد تحولات بزرگ در آن اجتماع بود افزود: ما نیز در این کمیسیون تلاش می کنیم برنامه های یکپارچه و عملی در این زمینه تدوین کنیم.
محبی اظهارداشت: تبیین و فرهنگی سازی قانون مالکیت فکری، پیگیری این قانون، پایش قوانین و مقررات و تلاش برای بالا بردن رتبه ایران در شاخص بین المللی مالکیت فکری از موضوع های بسیار مهم است که این مهم باید مد نظر همگان باشد.
عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی فارس در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فعالیت کمیته حمایت قضایی نیز اضافه کرد: از اصلی ترین مباحث این کمیسیون تعامل سازنده با قوه قضاییه در راستای چارچوب اقتصاد مقاومتی و تحقق قوانین بهبود مستمر فضای کسب و کار است که در این زمینه کمیته داوری و حمایت قضایی اتاق بازرگانی فارس فعالیت های ارزنده ای را انجام داده است.
وی ادامه داد: بر اساس آمار در دو ماه مرداد و شهریورماه جاری کارگروه حمایت حقوقی و قضایی از فعالیت های اقتصادی استان فارس به 122 پرونده فعالان اقتصادی استان رسیدگی شده است که این آمار نشان از تلاش های اتاق بازرگانی فارس در راستای رفع مشکل فعالان اقتصادی استان است.
 
در ادامه این جلسه آقای علوی رئیس هیأت مدیره مؤسسه مطالعاتی پارس کاوش و دبیر کمیته حاکمیت شرکتی این کمیسیون به ارائه گزارش با موضوع "مفهوم شناسی حاکمیت شرکتی و کارکردهای اقتصادی و اجتماعی آن" پرداخت.
وی ضمن بررسی ریشه لغوی واژه حاکمیت، این مهم را نوعی اعمال اقتدار اقتصادی، سیاسی و اداری برای مدیریت بر امور کشور در همه سطوح عنوان کرد.
علوی گفت: حکمرانی با سه جنبه قدرت شامل چگونگی کسب قدرت، چگونگی اعمال آن و چگونگی کنترل و پاسخگو نمودن آن در ارتباط است.
وی افزود: سطوح مختلف حاکمیت شامل حاکمیت ملی، حاکمیت شهری، حاکمیت اتاق بازرگانی، حاکمیت شرکتی و حاکمیت خانوادگی است که در تعریف حاکمیت شهری، شاخص آن اثربخشی، برابری، مشارکت و پاسخگویی است.
ویهمچنین به بررسی ابعاد حاکمیت اتاق بازرگانی و حاکمیت شرکتی پرداخت.
در این جلسه دبیر کمیته های زیر مجموعه این کمیسیون، گزارش عملکرد خود را مطرح کردند.
انتهای پیام /  101
1677 کلیک ها  دوشنبه, 29 مهر 1398 12:44
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

نظر دادن

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «راستین آنلاین» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بالا