مسئول روابط عمومی جهاد کشاورزی شهرستان قیروکارزین گفت: این میوه در مناطق کمی از کشور وجود، اما برخلاف کمیاب بودن آن، سیب ترش دارای طعمی بی نظیر می باشد و خواص درمانی بسیاری دارا است.
مهدی نعیمی در خصوص این نوبرانه سبز افزود: سیب ترش در اواخر فصل زمستان شکوفه می دهد و در اواسط فصل بهار قابل برداشت یا به اصطلاح رسیده است. سیب ترش اگر نرسیده باشد دارای رنگ سبز تیره، اندازه ی کوچک و طعمی تلخ است، اما اگر رسیده باشد از طعمی ترش مزه یا دو مزه (مخلوط از ترش و شیرین) برخوردار و همچنین رنگ سیب ترش رسیده سبز روشن که اندازه ی رسیده آن نیز از سیب معمولی کوچکتر است.
وی اضافه کرد: سیب ترش دارای خواص درمانی بسیاری است، از جمله برای رفع حالت تهوع، هضم غذاهای سنگین، بعضی بیماری های عصبی و مسائل مربوط به دستگاه گوارش مفید و همچنین پژوهشهای علمی نشان داده است که یک ربع پس از خوردن آهستهی یک عدد سیبترش حدود 90 درصد و بعد از یک ساعت تقریباً تمامی ذرات میکروبی موجود در دهان از بین میروند.
.
مسئول روابط عمومی جهاد کشاورزی شهرستان قیر و کارزین با بیان اینکه این شهرستان بدلیل تنوع شرایط جغرافیایی و اقلیمی خود در مناطقی بصورت متناوب و بعضا متراکم دارای باغات سیب ترش است گفت: محصول مذکور از نوبرانه ترین سیب ترش های کشور است و عمدتا در سطح شهرستان قیروکارزین و یا میادین میوه مرکز استان و گاها تهران عرضه می گردد.
گفتنی است میانگین تولید این نوع از سیب تا ۳۰ تن در هکتار نیز اعلام شده است.