با ورود هر هوایپما 1000 شغل جدید درکشور ایجاد می شود

راستین آنلاین:به‌ ازای ورود هر هواپیما به کشور، هزار شغل مستقیم و غیرمستقیم ایجاد می‌شود .



این وعده‌ای است که مسئولان دولت به مردم داده‌اند. حالا که روند ورود هواپیما های جدید به ایران‌ روبه افزایش است، برآوردهای وزارت راه‌ و شهرسازی حکایت از آن دارد که با ورود هر هواپیما تعدادی مهماندار و خلبان ، خدمه پرواز در بخش‌های نگهداری و حفظ هواپیما ها و کارکنان خدمات فرودگاهی فعال می‌شوند .

از طرف دیگر اما منتقدان دولت، این تجارت جهانی را ایجاد فرصت شغلی برای کشورهای خارجی می‌دانند. این پرونده به دنبال این است که ضمن بررسی پیامدهای وضع نوسازیناوگانهوایی کشور نظر کارشناسان اقتصادی را در رابطه با ایجاد فرصت‌ های شغلی در این صنعت جویا شود.

بزرگترین دستاورد برجام 


به اعتقاد بسیاری از ازکارشناسان اقتصادی و سیاسی گام نخست رفع تحریم فروش هواپیما به ایران بزرگترین دستاورد  برجام بود.

صنعت هوایی یکی از فاکتورهای مهم پیشرفت در کشور است و همین هم شد که بازسازی این صنعت در اولویت‌های دولتیازدهم قرار گرفت. هرچند پس از این دستاورد رسانه‌های مخالف دولت و منتقدان این موضوع را به نقد کشیده‌اند اما تاثیر مستقیم این موضوع با ورود هواپیماهای جدید را در فرودگاه‌ ها و بین خدمه پرواز و مسافرانش به خوبی می‌توان احساس کرد. 

برای نخستین بار از پرواز نترسیدم


"ساناز"  که نخستین بار پرواز با هواپیماهای جدید را در پرواز تهران به مشهد تجربه کرده در این‌ باره به می‌گوید: «نخستین‌ بار از پرواز نترسیدم. تصور من از هواپیماهای جدید این نبود، اما وقتی سوار شدم، واقعا از مجهز بودنش لذت بردم. صندلی‌ها و فضای کابین هواپیما نیز خیلی شیک و راحت بود، جلوی صندلی‌ها یک مانیتور بود که می‌توانستیم فیلم ببینیم یا موسیقی گوش کنیم که برای بسیاری از مسافران این موضوع خیلی سرگرم‌کننده شده بود و خیلی‌ها ادعا می‌کردند که اصلا طول پرواز را احساس نکرده‌اند.»

کسانی که این روزها سوار بر هواپیماهای جدید می‌شوند بدون‌شک به دستاورد کشورشان افتخار خواهند کرد. کشوری که بعد از سه‌ دهه تحریم حالا به پشتوانه دوران پسابرجام ناوگان هوایی کشور را احیا کرده است. همان ناوگانی که به دلیل تحریم های بین‌المللی ناچار بود از هواپیماهای روسی و از رده خارج‌شده استفاده کند. 

احساس مسئولیت بیشتر


خانم موسوی یکی از مهمانداران شرکت هواپیمایی هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران «هما »نیز معتقد است که این هواپیماها کیفیت و امنیت کار کارکنانش را بالا برده و در این‌باره می‌گوید: «از وقتی با این هواپیماها به سفر کاری می‌رویم انرژی بیشتری برای کار کردن پیدا کرده‌ایم. باور کنید من و همکارانم در حفظ و نگهداری هواپیما های جدید بیشتر از قبل احساس مسئولیت پیدا کرده‌ایم و به نظر من به غیر از این‌که افزایش هواپیماهای نو باعث می‌شود شرکت‌های هواپیمایی به نیروی کاری بیشتری نیاز پیدا کنند، انگیزه شغلی را نیز در بین کارکنان فعلی‌شان ایجاد کرده‌اند.»

تاثیر نوشدن ناوگان هوایی در اقتصاد کشور


گام دوم در کنار تامین امنیت مسافران و کارکنان پرواز، تاثیر نو شدن هواپیماها در اقتصاد کشور نیز بسیار مهم است. همین چند روز پیش اصغر فخریه کاشان، قائم مقام وزیر راه و شهرسازی در امور بین‌الملل که در مراسم ورود چهار فروند از بیست فروند هواپیمای مدرن ATR72-600 حاضر شده بود، گفت: «خرید هواپیماهای جدید مصداق واقعی تحقق اقتصاد_مقاومتی است، در پشت پرده این عملیات، پیچیدگی‌هایی وجود داشت که تنها فهم فنی و تاریخی رئیس‌ کل بانک مرکزی و مدیر عامل بانک صنعت و معدن قادر به حل آن بود. با استفاده از این هواپیماها می‌توانیم فرودگاه‌ های کوچک و محروم را رونق ببخشیم که براساس برآوردهای کارشناسی ورود هر هواپیمای نو یک‌ هزارشغل مستقیم و غیرمستقیم ایجاد می‌کند.»

به نظر می رسد عزم دولت روحانی برای ترمیم ناوگان هوایی ضمن ایجاد شغل و فراهم آوردن زمینه تحقق اقتصاد مقاومتی درصنعت هوایی کشور،عزت و آبرومندی کشورمان را درمیان شرکت های حمل و نقل هوایی دنیا نیز به دنبال خواهد داشت.

انتهای پیام /  101
2279 کلیک ها  دوشنبه, 15 خرداد 1396 22:38
این مورد را ارزیابی کنید
(3 رای‌ها)

نظر دادن

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «راستین آنلاین» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بالا