به گزارش راستین آنلاین کاووس همتی اظهار کرد: این محصولات شامل گوجه فرنگی، سیب درختی، کاسنی و زعفران بود که از ابتدای سال ۱۴۰۰ با همکاری کلینیک های گیاهپزشکی و نظارت کارشناسان حفظ نباتات موفق به کسب استاندارد تشویقی و گواهی icm شده اند.
معاون سازمان جهاد کشاورزی استان فارس با بیان اینکه ارتقای سلامت محصولات کشاورزی از اولویت های جهاد کشاورزی است، اضافه کرد: اخذ گواهی محصول سالم با استفاده از روش های مبارزه تلفیقی با آفات و بیماریها و و استفاده ازسموم و کودهای بیولوژیک و اقلام غیر شیمیایی در دستور کار قرار گرفت و به مرحله اجرا درآمد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت، با تاکید بر اینکه ایجاد فرهنگ مصرف غذای سالم و آگاه سازی مردم نسبت به اثرات مخرب آلایندهها سطح تقاضای محصولات استاندارد را افزایش میدهد، تصریح کرد: نهادینه شدن طرح تولید محصولات سالم و ارتقای سلامت جامعه همکاری فرابخشی سایر دستگاهها را میطلبد.
همتی یادآور شد: از آن جایی که سالم سازی محصولات کشاورزی و ارتقای کیفیت تغذیه از اولویت های وزارت جهاد کشاورزی است، انتظار می رود بیش از پیش شاهد افزایش تولید این گونه محصولات باشیم.