عطاءالله زمانی در دیدار با فرماندار ویژه شهرستان کازرون با بیان اینکه ظرفیتهای توسعه و محرومیت زدایی در غرب و جنوب فارس مورد توجه است، تاکید کرد: شهرستان کازرون از جمله مناطق اولویت دار در توسعه و محرومیت زدایی است.
به گزارش راستین آنلاین به نقل از روابط عمومی بنیاد مسکن فارس، او به برخی از فعالیتهای توسعه روستایی در سال گذشته اشاره کرد و افزود: بنیاد مسکن با تهیه و اجرای طرحهای هادی روستایی گامهای موثری برای توسعه و محرومیت زدایی در استان فارس انجام داده است.
مدیرکل بنیاد مسکن فارس ادامه داد: این طرحها در ۲ هزار و ۳۳۸ روستا در استان تهیه شده و ۳۳۵ طرح هادی در در سال گذشته اجرا شده است. شهرستان کازرون و مناطق جنوب و غرب استان فارس نیز از این خدمات استفاده مناسب کردهاند.
زمانی صدور اسناد مالکیت در روستاها با همکاری ثبت اسناد و املاک را یکی دیگر از شاخصهای توسعه روستایی در فارس دانست که بنیاد مسکن دنبال کرده است و گفت: ۲۸۳ هزار و ۲۱۳ سند مالکیت روستایی در فارس صادر شده است .در شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت نیز ۳۳ هزار و ۸۵۷ جلد سند مالکیت واحد های مسکونی صادر شده است.
او ادامه داد: اعطای اسناد مالکیت، موجب قانونمند شدن معاملات و جلوگیری از تخلفات و ایجاد انگیزه برای رونق اقتصادی در مناطق شهری و روستایی شده است.
مدیرکل بنیاد مسکن فارس اظهار کرد: تضمین مالکیت و ارزش دادن به تثبیت مالکیت خانههای مسکونی، جلوگیری از تعارض مالکان، وجود وثیقهای مطمئن برای اخذ تسهیلات، جلوگیری از مهاجرت جامعه روستایی به شهرها، برنامهریزی موثر در بازار خرید و فروش و قانونمند کردن این فعالیت و همچنین تسریع در امر آموزش و بهداشت، از نتایج اجرای این طرح است.
علی مظفری، فرماندار ویژه شهرستان کازرون نیز با تقدیر از خدمات بنیاد مسکن فارس در توسعه و محرومیت زدایی اظهار کرد : انقلاب اسلامی در ۴۲ سال گذشته زمینه و بسترهای توسعه، رشد و آبادانی روستاها و مناطق محروم کشور را فراهم کرد و موجب توسعه متوازن شهری و روستایی شد.
او خاطرنشان کرد: امروز به برکت نظام جمهوری اسلامی ایران، زیرساختهای روستایی توسعه یافته و بسیاری از آنها از امکانات زیربنایی مناسبی برخوردار شدهاند.
مدیرکل بنیاد میکن فارس با بیان اینکه نقش روستاییان در دوران دفاعمقدس ماندگار و ارزنده است، گفت: روستاییان در تمام برهههای انقلاب اسلامی نقش مهم و موثری در توسعه و رشد اقتصادی کشور داشتهاند.
مظفری ادامه داد: روستاها محور تولید در بخشهای مختلف از جمله کشاورزی و دامداری هستند و این نقش تولیدگری باید با توجه به صنایع تبدیلی بیشتر و موثرتر شود.