تولید نشاء گوجه فرنگی در ارسنجان/ آغاز کشت محصولات صیفی در کوار

تولید نشاء گوجه فرنگی در ارسنجان/ آغاز کشت محصولات صیفی در کوار
   
تولید نشاء گوجه فرنگی در ارسنجان/ آغاز کشت محصولات صیفی در کوار |||| ||||

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ارسنجان گفت: ۶۰ واحد گلخانه‌ای در سطح ۱۱ هکتار سالانه ۷۰ میلیون نشاء گوجه‌فرنگی تولید و به بازار عرضه می‌کنند.

سیدناصر حسینی خرمی با اشاره به اینکه صد درصد گوجه فرنگی در این شهرستان بصورت نشایی کشت و به روش تیپ آبیاری می‌شود، افزود: برای کشت گوجه فرنگی از ارقام هیبرید ۸۳۲۰، متین، سانسید، بریویو، ثمین و... استفاده می‌شود.

او اظهار کرد: ۷۰ درصد نشاء تولیدی در شهرستان مصرف و مابقی به شهرستان‌ها و استان‌های همجوار ارسال می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ارسنجان، کوتاه‌تر شدن دوره پرورش گیاهان، یکنواختی بیشتر در محصول، نیاز کمتر به بذر و نهاده‌های کشاورزی، استفاده بهینه از فضای زمین و همچنین تولید و عرضه پیش از موعد محصول به بازار (زودرسی) را از مزایای تولید نشایی برشمرد.

آغاز کشت محصولات صیفی در کوار

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کوار گفت: کشت محصولات صیفی در شهرستان کوار آغاز شده و پیش بینی می‌شود بیش از ۲۵هزار تن محصول صیفی برداشت و روانه بازار شود.

عبدالرسول جوکار افزود: کشت محصولات صیفی در شهرستان شامل پیاز، گوجه فرنگی، سیب زمینی، هندوانه، خربزه و ذرت است.

او با بیان اینکه باتوجه به اینکه شهرستان کوار یکی از قطب‌های دامپروری در استان فارس است، کشت ذرت بیشتر بصورت علوفه انجام می‌شود، افزود: کاشت صیفی درشهرستان بیشتر بصورت مکانیزه وکشت‌هایی مانند گوجه فرنگی، هندوانه وفلفل بصورت نشایی انجام می‌شود.

انتهای پیام /  منصوره خسروبیگ
1205 کلیک ها  جمعه, 17 ارديبهشت 1400 10:32
این مورد را ارزیابی کنید
(1 رای)

نظر دادن

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «راستین آنلاین» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بالا