سیدناصر حسینی خرمی با اشاره به اینکه صد درصد گوجه فرنگی در این شهرستان بصورت نشایی کشت و به روش تیپ آبیاری میشود، افزود: برای کشت گوجه فرنگی از ارقام هیبرید ۸۳۲۰، متین، سانسید، بریویو، ثمین و... استفاده میشود.
او اظهار کرد: ۷۰ درصد نشاء تولیدی در شهرستان مصرف و مابقی به شهرستانها و استانهای همجوار ارسال میشود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ارسنجان، کوتاهتر شدن دوره پرورش گیاهان، یکنواختی بیشتر در محصول، نیاز کمتر به بذر و نهادههای کشاورزی، استفاده بهینه از فضای زمین و همچنین تولید و عرضه پیش از موعد محصول به بازار (زودرسی) را از مزایای تولید نشایی برشمرد.
آغاز کشت محصولات صیفی در کوار
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کوار گفت: کشت محصولات صیفی در شهرستان کوار آغاز شده و پیش بینی میشود بیش از ۲۵هزار تن محصول صیفی برداشت و روانه بازار شود.
عبدالرسول جوکار افزود: کشت محصولات صیفی در شهرستان شامل پیاز، گوجه فرنگی، سیب زمینی، هندوانه، خربزه و ذرت است.
او با بیان اینکه باتوجه به اینکه شهرستان کوار یکی از قطبهای دامپروری در استان فارس است، کشت ذرت بیشتر بصورت علوفه انجام میشود، افزود: کاشت صیفی درشهرستان بیشتر بصورت مکانیزه وکشتهایی مانند گوجه فرنگی، هندوانه وفلفل بصورت نشایی انجام میشود.