رشیدی با تاکید بر رعایت قیمت مصوب مرغ در سه مقطع درب مرغداری، درب کشتارگاه و محل توزیع بین مصرف کنندگان افزود: قیمت مرغ زنده در درب مرغداری کشتارگاه کیلویی ۱۷ هزار و ۱۰۰ تومان، قیمت مرغ در کشتارگاه کیلویی ۲۳ هزار و ۳۰۰ تومان و قیمت مرغ آماده طبخ برای مصرف کننده کیلویی ۲۴ هزار و ۹۰۰ تومان است .
این مقام مسئول با اشاره به اینکه افزایش سن کشتار مرغ در پایین آمدن بهره وری تولید در مرغداری های گوشتی نقش به سزایی دارد تاکید کرد: نگه داشتن مرغ بالای 50 روز در مرغداری ها تخلف است، و متخلفین با قطع تخصیص نهاده و عدم صدور مجوز جوجه ریزی مواجه می شوند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کازرون بیان کرد: به واسطه ماه مبارک رمضان و افزایش مصرف گوشت مرغ، از مرغدارنی که در حال حاضر مرغ در سالن ندارند در خواست می شود، تا نسبت به اخذ مجوز و جوجه ریزی اقدام عاجل به عمل آورند.