بیش از 2000 تن قارچ خوراکی در مرودشت تولید می شود

کارشناس باغبانی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت از تولید سالانه 2100 تن قارچ خوراکی در این شهرستان خبر داد. 

به گزارش راستین آنلاین شهرستان مرودشت جایگاه دوم تولید را در استان فارس به خود اختصاص داده است. 

 محمد رضا مختاری تصریح کرد: شهرستان مرودشت با تولید 1850 تن قارچ خوراکی در 6 واحد صنعتی و 250 تن قارچ در 26 واحد سنتی از قطب های تولید این ماده غذایی ارزشمند در استان فارس است. 

او افزود: با تولید قارچ در این واحد ها برای بیش از 300 نفر از جمله بانوان اشتغال موقت و دائمی ایجاد شده است.

به گفته مختاری؛ در راستای حمایت از تولید کنندگان و رونق تولید به متقاضیان تجهیز و بازسازی واحد ها یا احداث واحد های تولیدی جدید با اخذ مجوز از سازمان نظام مهندسی کشاورزی تسهیلات کم بهره اعطا خواهد شد.

 او با بیان مشکلات واحدهای تولیدی یادآور شد: افزایش قیمت نهاده ها و هزینه های تولید در واحدهای تولید قارچ در سال جاری، افزایش قیمت این محصول را در برداشته و تا حدودی باعث کاهش مصرف این فرآورده در بین خانوار ها شده است.

 
 
 
انتهای پیام /  منصوره خسروبیگ
306 کلیک ها  چهارشنبه, 21 آبان 1399 14:14
این مورد را ارزیابی کنید
(1 رای)

نظر دادن

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «راستین آنلاین» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بالا