چاپ کردن این صفحه

افزایش مراکز یادگیری محلی سواد آموزی فارس به 40 مرکز در سال جاری

راستین آنلاین :مدیر کل آموزش و پرورش فارس  ازافزایش مراکز یادگیری محلی سواد آموزی فارس به 40 مرکز در سال جاری خبر داد.


علی عسکرنجفی با بیان به اینکه سیاست سوادآموزی استان ،حفظ و گسترش مراکز یادگیری محلی است گفت :چرا که تعمیق سواد و آموخته ها و همچنین آموزش فن و مهارت ،همزمان در این مراکز صورت می پذیرد.
وی در کارگاه آموزشی کارشناسان سواد آموزی استان به جایگاه خوب فارس در حوزه سوادآموزی کشور اشاره کرد و افزود  : فارس در جذب بی سوادان آمار بسیار خوبی دارد و جز استان های برتر به شمار می آید، که به یمن کارهای فرهنگی خوبی که در حوزه سوادآموزی صورت گرفته امروز میانگین باسوادان استان فارس  نسبت به کشور بالاتر است .
مدیر کل آموزش و پرورش فارس کارشناسان سوادآموزی استان را افسران حوزه سوادآموزی معرفی کرد و اضافه کرد : این ها  قافله سواد آموزی را  رهنمود می شوند و در وادی پر پیچ و خم مسائل آموزش و پرورش کار ترویج سواد و سواد آموزی و کاهش جمعیت بی سواد را با جدیت  انجام می دهند . 
وی با اشاره به اینکه ترویج سواد و سواد آموزی وکاهش جمعیت بی سواد یکی از سفارشات اکید دین مبین اسلام و مکتب انسان ساز است، گفت  :  ما باید در این نظام ارزشی بر افزایش میزان باسوادان جامعه و کاهش بی سوادی و زدودن جهل  تلاش کنیم .
نجفی در تشریح  فعالیت های حوزه سواد آموزی فارس بیان کرد  :  گسترش مراکز یادگیری محلی یک کار بسیار خوب در این حوزه بوده که بسیار مورد توجه قرار گرفته و تعداد این مراکز را  از 18  به 40 رساندیم .
او با اشاره به اینکه  در این مراکز تعمیق سواد، آموخته ها و همچنین آموزش فن و مهارت ،همزمان صورت می پذیرد عنوان کرد :   این مراکز در مهارت آموزی ، تطبیق پذیری اجتماعی ، مهارت های اجتماعی ، ورود مسئولانه افراد با مسئولیت های مختلف در جامعه و ایجاد شوق ، همکاری و حس تعاون در افراد بسیار موفق عمل کرده است.
مدیر کل آموزش و پرورش فارس تسهیل طرح شتاب بخشی به سوادآموزی در استان فارس را از دیگر فعالیت های مهم این حوزه معرفی کرد و گفت : طرح‌های مختلفی برای شناسایی بیسوادان و کم‌سوادان اجرا شده است، گروه‌های هدف شناسایی شده‌اند و برای آموزش به آنان گام‌هایی برداشته ایم .
وی افزود : بر اساس شناسایی به عمل آمده طرح شتاب بخشی به سواد آموزی در  شهرستان  های قیر و کارزین ، کوار ، زرین دشت ، رستم ، فراشبند  و در کنار آن به صورت ویژه عشایر را هم تحت پوشش قرار دادیم .
نجفی ادامه داد : در زمینه جذب اولیای بی سواد  دانش آموزان استان هم توفیقات خوبی حاصل شده و همه اینها هدف گذاری شده و کارهای خوبی در استان در حوزه سوادآموزی انجام گرفته است .
همچنین  وی به مشارکت  و هم افزایی  دیگر دستگاه ها  و برون سپاری به 40 تشکل به صورت قانون مند و طبق چارچوب اشاره کرد و گفت :  از ظرفیت های سازمان های مختلف اعم از بهزیستی ، کمیته امداد ، سپاه ، بسیج و  دیگر دستگاه ها  و پتانسیل های  تشکل ها نیز  در بحث سواد آموزی بهره برد ه ایم.
انتهای پیام /  منصوره خسروبیگ
468 کلیک ها  دوشنبه, 30 دی 1398 21:00
این مورد را ارزیابی کنید
(2 رای‌ها)

موارد مرتبط