گردشگری درشیرازتعطیل است لطفا درب نزنید

راستین آنلاین:درحالیکه کاربران فضای مجازی از تعطیلی سه روزه بوستان کوهستانی دراک به شدت انتقاد می کنند،یکی از اعضای شورای اسلامی شهر شیراز تعطیل بودن سه روزه مسجد نصیرالملک رامورد نکوهش قرارداده است.

مهدی حاجتی با انتشار دست نوشته ای که در آن به تعطیلی این مسجد تاریخی درروزهای 14،15 و16 خرداداشاره شده از تصمیم به تعطیل شدن مسجدی که می تواندیکی از مقاصد گردشگری مذهبی تاریخی  در شهر شیراز باشد انتقاد کرده است.

سالهاست که تعطیل رسمی 14 و15 خردادباعث شده تا تعداد سفرهای داخلی دراین زمان افزایش یاید.حقیقتی که حداقل می توان ازآمار مصرف روزانه بنزین به آن استنادکرد.گرجه براساس تجربه چندین سال گذشته مناطق شمالی کشور مقصد عمده گردشگران در این چند روز تعطیلی بوده است اما بی شک شیراز نیز می تواند مقصد گردشگری بخش عمده از هموطنان خصوصا اهالی جنوبی کشور باشد.

موضوعی قابلا مشهود و محسوس که در چند سال اخیر مدیران تصمیم گیر در حوزه شهری استان و شهر شیراز نتوانسته اند از آن درجهت مصالح شهر و استان استفاده کنند.

درسال های گذشته، رشد اقتصادی شهرها از طریق صنایع تولیدی حاصل می شد. در اواخر قرن بیستم، صنایع تولیدی به تدریج اهمیت خود را به عنوان ابزار اصلی رشد شهرها، از دست دادند و به تدریج بخش خدمات به عنوان موتور محرّک اقتصادی شهرها شناخته شد. در چنین شرایطی، گردشگری به عنوان گزینه ای مناسب برای توسعه ی شهرها شناخته شد، زیرا شهرها به طور بالقوه، دارای بسیاری از جاذبه  ها مانند بناهای تاریخی، میراث فرهنگی، رویدادها و ... هستند.

شاید مدیران تصمیم گیر شهر شیراز و استان فارس در حوزه گردشگری هنوز باورندارند که حتّی محروم ترین شهرها نیز به دلیل برخورداری از میراث تاریخی و فرهنگی می توانند در رقابت میان مقصدهای گردشگری شهری شرکت کنند .

در صورت برنامه  ریزی و توسعه ی از پیش اندیشیده شده، گردشگری می تواند منافع مستقیم و غیرمستقیم اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و محیطی را ایجاد و سهم قابل توجهی را در توسعه  ی ملی ایفا کند.

 رشد شتابان گردشگری طی دهه های گذشته و آینده  نگری های مبتنی بر آن، همراه با تأکیدی که کارشناسان کشورهای رو به رشد بر تقویت و پشتیبانی این فعالیت در جهت اهداف توسعه پایدار در این ممالک روا می دارند، مفهوم تازه ای را تحت عنوان توسعه ی پایدار گردشگری مطرح کرده است.

مفهومی که به نظر می رسد در استان فارس هنوز کسی به اهمیت آن پی نبرده است.

انتهای پیام /  101
1480 کلیک ها  سه شنبه, 15 خرداد 1397 14:46
این مورد را ارزیابی کنید
(6 رای‌ها)

نظر دادن

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «راستین آنلاین» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بالا