برگزاری جشنواره سفره ایرانی فرهنگ و گردشگری در شیراز

راستین آنلاین: مصیب امیری گفت: این جشنواره با حضور استانهای فارس، کهگیلویه و بویر احمد، لرستان و چهار محال و بختیاری در روزهای 25 تا 27 آذز ماه در محل باغ ملی شیراز برگزار می شود .

مصبیب امیری محل برگزاری مراسم افتتاحیه را هتل بزرگ شیراز اعلام کرد و افزود: به جز این مراسم کارگاه ها و سخنرانی های علمی نیز به عنوان برنامه های جنبی دراین محل برگزار خواهد شد و

امیری  همچنین از برگزاری نمایشگاه صنایع دستی مرتبط با خوراکی های سنتی را از جمله برنامه های در نر گرفته شده برای جشنواره مذکور عنوان کرد و ادامه داد: منظور از صنایع دستی مرتبط همان آلات و ابزاری است که در گذشته برای پخت غذاهای مرسوم استفاده می شده است، ابزاری مانند جوغن، که وسیله کوبیددن گوشت بوده یا نحوه ساخت ظروف مسی که در نمایشگاه مذکور به ننمایش در می آید .

مدیر کل میراث فرهنگی فارس از برنامه های که این اداره تا پایان سال دارد نیز اشاره کرد و گفت: تا پایان سال 95 چندین برنامه داریم که ازآن جمله می توان به برگزاری نمایشگاه صنایع دستی از 2 تا 6 اسفند در سطح ملی و با حضور تمام استان های کشور در شیراز اشاره کرد .

او در ادامه همچنین از برگزاری کنگره معماری در شیراز خبر داد و تاکید کرد: این برنامه دارای سطح استانی است که نتایج آن در نمایشگاه کشوری که در تاریخ دیگریدر سطح کشور برگزار می شود مطرح می شود .

امیری در بخش دیگری از سخنان خود به وضعیت گردشگری اشاره داشت و گفت: طی چند سال اخیر بر تعداد گردشگران خارجی که به استان آمده اند افزوده شده به گونه ای که در 8 ماهه اول امسال 33 درصد افزایش گردشگر در استان فارس داشته ایم .

مدیر میراث فرهنگی فارس از به بهره برداری رسیدن 2 هتل آپارتمان در شیراز طی سال جاری خبر داد و گفت: با اضافه شدن این دو مجموعه اقامتی تعداد 100 تخت به ظرفیت اقامتی استان افزوده می شود .

امیری در ادامه از ساخت 10 هتل دیگر طی سال های آینده در شیراز خبر داد و افزود: این هتل ها به لحاظ کیفیت از 2 تا 5 ستاره محسوب می شوند .

در ادامه این جلسه ؟؟؟؟؟؟ محسن نژاد هدف از برگزاری جشنواره سفره ایرانی در شیراز را خلق رویدادهای خاص برای جذب گردشگر عنوان کرد و افزود: گردشگران تجربه جدید را دوست دارند و تست طعم غذاهای سنتی مناطق سوژهای است که می تواند به انگیزه و عاملی برای جذب بیشتر گردشگران به شیراز باشد .

او گردشگری حلال را نیز به عنوان یک پروژه نو و تازه مطرح شده در بحث جذب گردشگر دانست و گفت: با برگزاری چنین جشنواره های ششیراز می توانند به قطب گردشگری حلال تبدیل شود .

محسن نژاد با طرح این مطلب که بعد از جشنواره سفره سنتی جشنواره خورام بومی فارس را داریم سخن خود ادامه داد و گفت: این جشنواره که درست بعد از جشنواره سفره ایرانی برگزار می شود مختص استان فارس است و شهرستان های مختلف فارس در آن به معرفی انواع خوراک های خود می پردازند .

وی در بحث جشنواره سفره ایرانی اظهار داشت: برنامه های متنوعی از سوی شرکت کنندگان در این جشنواره ارائه می شود که از آن جمله می تون به اجرای برنامه گروه های نمایشی استان های شرکت کننده و معرفی انواع غذاها، دمنوش ها، ترشی ها و سوغات های محلی اشاره کرد .

معاون اداره میراث فرهنگی استان فارس در پایان از برگزاری مسابقه آشپزی در حین برپایی جشنواره خبر داد و گفت: این مسابقات بین استانی خواهد بود که در نهایت نفرات برتر آشپزی در مسابقای جداگانه در سطح کشور به رقابت می پردازند، که بنا داریم میزبانی مسابقات کشوری آشپزی نیز پذیرا باشیم .

انتهای پیام /  102
1339 کلیک ها  سه شنبه, 23 آذر 1395 13:52
این مورد را ارزیابی کنید
(1 رای)

نظر دادن

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «راستین آنلاین» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بالا