ارتقاءمباحث علمی در گردشگری با راه‌اندازی پژوهشکده تخصصی

ارتقاءمباحث علمی در گردشگری با راه‌اندازی پژوهشکده تخصصی
   
ارتقاءمباحث علمی در گردشگری با راه‌اندازی پژوهشکده تخصصی |||| ||||

 معاون امور گردشگری و زیارت استانداری فارس کفت: پیشنهاد تاسیس و راه‌اندازی پژوهشکده گردشگری با همکاری دانشگاه شیراز داده شده که می‌تواند در زمینه علمی‌تر کردن فعالیت‌های گردشگری کمک کند.


به گزارش راستین آنلاین محمد فرخ‌زاده شنبه ۴ تیر در جلسه شورای عالی گردشگری فارس با اشاره به لزوم علمی کردن گردشگری و فعالیت‌های مرتبط با آن بیان کرد: با هم‌افزایی و همکاری آموزش و پرورش و حوزه اقدامات دانش بنیان، آموزش فراگیر و کارآفرینی گردشگری می‌توان گام‌های موثری در راستای ارتقای سطح آگاهی مردم و نسل آینده برداشت.
او با بیان اینکه در شورای آموزش و پرورش کارآفرینی در زمینه گردشگری و هتلداری و توریست مطرح شد تا بتوان یک رونقی به این حوزه داد، افزود: پیشنهاد تاسیس و راه‌اندازی پژوهشکده گردشگری با همکاری دانشگاه شیراز داده شده که می‌تواند در زمینه علمی‌تر کردن فعالیت‌های گردشگری کمک کند. همچنین مبحث بومی‌سازی رشته‌های دانشگاهی هتلداری نیز مدنظر قرار می‌گیرد. 
فرخ‌زاده با بیان اینکه کارخانه نوآوری در فارس راه‌اندازی شده که مرتبط با مراکز رشد و دانش‌بنیان و فناور است، گفت: یکی از پیشنهادات این بود که شرکت‌های نوپای گردشگری در این کارخانه ورود کنند و مقرر است که با توافق معاونت ریاست جمهوری دپارتمانی ویژه گردشگری، میراث و صنایع دستی در کارخانه نوآوری استان فارس ایجاد شود.  
معاون امور گردشگری و زیارت استاندار فارس همچنین از تفاهم‌نامه با شهرداری شیراز برای رونق بازار صنایع دستی خبر داد و بیان کرد: مهارت‌های مرتبط با صنایع دستی در آموزش و پرورش و فرهنگسراها می‌تواند دنبال شود تا این رشته‌ها حفظ شود و توسعه یابد. 
مجید سلیمی، سرپرست معاونت صنایع دستی فارس نیز در این جلسه با اشاره به صادرات ۷۵۰ هزار دلاری صنایع دستی استان در قالب چمدانی و رسمی در سال گذشته، گفت: سالانه ۹۰۰ شغل در صنایع دستی ایجاد می‌شود که با احتساب بافندگان، امروز ۲۰۰ هزار نفر در صنایع دستی مشغول به کار هستند. 
او با بیان اینکه وسعت زیاد استان، تعدد رشته‌ها و کمبود نیروی متخصص در حوزه صنایع بزرگترین مشکل است، گفت: ۸۰ درصد از صنعتگران به صورت منفرد کار می‌کنند که از رساندن فعالیت خود به گردش مالی ناتوان هستد علاوه بر آن عمده هنرمندان و فعالان صنایع دستی در روستا هستند که سرویس دهی به آنها را با مشکل مواجه می‌کند. 
سرپرست معاونت صنایع دستی فارس بیان کرد: نقشه عملیاتی جامع علمی و به روز در حوزه صنایع دستی وجود ندارد و بخش قابل توجهی از صنایع دستی استان به دیگر استان‌ها می‌رود که درآمد مالی آن به استان نمی‌رسد. 
سلیمی با بیان اینکه عدم ثبات قیمت مواد اولیه و وابستگی به مواد اولیه در خارج استان از دیگر مشکلات این حوزه است، تصریح کرد: تعطیلی دبیرخانه صنایع دستی شهر شیراز به عنوان شهرجهانی از دیگر مشکلات است که اگر با همکاری شهرداری فعال شود بخشی از مشکلات برطرف می‌شود. 
انتهای پیام /  منصوره خسروبیگ
269 کلیک ها  دوشنبه, 06 تیر 1401 10:04
این مورد را ارزیابی کنید
(1 رای)

نظر دادن

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «راستین آنلاین» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بالا