چاپ کردن این صفحه

ورود گردشگران مذهبی به فارس تسهیل می‌شود/روح‌معنویت در گردشگران تقویت شود

ورود گردشگران مذهبی به فارس تسهیل می‌شود/روح‌معنویت در گردشگران تقویت شود
   
ورود گردشگران مذهبی به فارس تسهیل می‌شود/روح‌معنویت در گردشگران تقویت شود |||| ||||

مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع ‌دستی فارس گفت: باید با فراهم کردن زمینه‌های همکاری متقابل با واحد بین‌الملل حوزه‌های علمیه استان و ایجاد زیرساخت‌های گردشگری مذهبی و زیارتی، ورود گردشگران مذهبی را تسهیل کنیم.

 
هادی شه‌دوست شیرازی در نشست تعامل و هم‌اندیشی با مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه فارس در راستای توسعه گردشگری مذهبی، اظهار کرد: استفاده از ظرفیت طلاب مسلط به زبان‌های خارجی با گذراندن دوره‌های آموزش راهنمایان گردشگری در آموزشگاه‌های تحت نظارت اداره‌کل میراث‌ استان می‌تواند زمینه‌ساز معرفی و ترویج فرهنگ اسلامی- ایرانی در کنار بازدید از ابنیه تاریخی فرهنگی باشد.
 
به گزارش راستین آنلاین به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی فارس، او افزود: شهر شیراز به‌عنوان سومین حرم اهل بیت (ع) در ایران اسلامی می‌تواند با کمک حوزه‌های علمیه فارس که اغلب از قدمت و پیشینه درخشان و اثربخشی برخوردار هستند زمینه ساز ارتقاء گردشگری دینی و مذهبی در شیراز و استان باشد.
 
شه‌دوست شیرازی گفت: وجود حرم مطهر شاهچراغ (ع) و امامزادگان واجب تکریم در سراسر استان فارس در کنار جاذبه‌های متعدد فرهنگی، تاریخی، طبیعی و سلامت، فارس را به‌عنوان مقصد گردشگری در تمامی ابعاد خصوصا گردشگری زیارت معرفی کرده است.
 
او عنوان کرد: فارس دارای مراکز تحصیلی علوم دینی با قدمت تاریخی بسیاری است از جمله مدرسه خان، مدرسه آقاباباخان و مدرسه منصوریه و ... که آماده همکاری در معرفی، چاپ و انتشار کتب و مقالات علمی فاخر مرتبط به آن‌ها هستیم.
 
مدیرکل میراث فرهنگی فارس خاطرنشان کرد: باید با فراهم کردن زمینه‌های همکاری متقابل با واحد بین‌الملل حوزه‌های علمیه فارس و ایجاد زیرساخت‌های گردشگری مذهبی و زیارتی، ورود گردشگران مذهبی را تسهیل کنیم.
 
حجت‌الاسلام استوار میمندی، رئیس مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه فارس نیز در این جلسه با اشاره به ظرفیت‌های بی‌بدیل استان، نقش اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی را بسیار مهم و اساسی دانست و اظهار کرد: باید با استفاده از منابع و مخازن علم، هنر و ادب در ارتقاء گردشگری مذهبی گام برداریم و ارتباط معنایی بین این‌ها را فراهم کنیم.
 
روح معنویت در گردشگران تقویت شود
 
او وجود حوزه‌های علمیه طراز اول در استان فارس را نعمتی برشمرد و ادامه داد: باید با بهره‌گیری از علوم دینی در گردشگری، ضمن معرفی آثار و اماکن، روح معنویت را در گردشگران تقویت کنیم.
 
رئیس مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه فارس گفت: میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی باید حافظ میراث ماندگار و هویت فرهنگ اسلامی- ایرانی باشد.
 
استوار میمندی بیان کرد: استان فارس و شیراز در همه ابعاد گردشگری دارای ظرفیت هستند و گردشگری مذهبی شیراز به سبب وجود مضجح نورانی شاه‌چراغ (ع) و امامزادگان واجب تکریم و مساجد، حسینیه‌ها و تکایا در استان فارس از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است.
 
او با اعلام آمادگی حوزه‌های علمیه فارس با اداره‌کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع ‌دستی استان، گفت: با توسعه ارتباطات وهم افزایی در احیاء فرهنگ غنی اسلامی در دوره جدید از تعاملات فی‌مابین مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه فارس و اداره ‌کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع ‌دستی فارس شاهد پیشرفت‌های چشمگیر و مؤثری در گردشگری مذهبی، زیارتی و دینی خواهیم بود.
انتهای پیام /  منصوره خسروبیگ
376 کلیک ها  چهارشنبه, 24 شهریور 1400 09:51
این مورد را ارزیابی کنید
(1 رای)

موارد مرتبط