انتخابات خانه موسیقی برگزار شد

به گزارش راستین آنلاین، مجمع عمومی نوبت دوم و انتخابات هیئت مدیره کانون خوانندگان سنتی ،یکشنبه نهم خردادماه در تالار وحدت تهران برگزار شد.  نوبت اول مجمع عمومی این کانون که قرار بود در اردیبهشت ماه برگزار شود، به حد نصاب نرسید و انتخابات کانون خوانندگان سنتی به روز گذشته  موکول شد.

هنگامه اخوان، حمیدرضا نوربخش، فاضل جمشیدی، داوود فیاضی، نصرالله ناصح پور، قاسم رفعتی، مظفر شفیعی و محمد اسماعیل قنبری کاندیداهای هیات مدیره کانون خوانندگان سنتی خانه موسیقی بودند.

پس از برگزاری انتخابات حمیدرضا نوربخش، هنگامه اخوان، قاسم رفعتی، نصرالله ناصح پور، مظفر شفیعی به عنوان اعضای جدید هیئت مدیره کانون خوانندگان سنتی خانه موسیقی و فاضل جمشیدی (عضو علی البدل اول)، داود فیاضی(عضو علی البدل دوم) انتخاب شدند. همچنین حسن بخشی به عنوان بازرس کانون و فاطمه مقدم (بازرس علی البدل) انتخاب شدند.

حمیدرضا نوربخش مدیرعامل خانه موسیقی که کاندیدای حضور در هیأت مدیره کانون خوانندگان سنتی شده بود، پیش از برگزاری این انتخابات گفت: کانون خوانندگان سنتی همیشه جزو صنوفی بوده که مشارکت خوبی در فعالیت‌های خانه موسیقی داشته است و همیشه همدلی بین خوانندگان نسبت به بقیه صنوف بیشتر بوده است.

وی افزود: در مدت زمانی که مسئولیت هیأت مدیره را داشتیم، متأسفانه به دلیل شرایطی که بر موسیقی کشور حاکم بود، نتوانستیم آنطور که شایسته است، در جهت تسهیل روند کار خوانندگی گامی برداریم. متأسفانه ما امروز رسانه نداریم و آواز در بحرانی‌ترین شرایط خود به سر می‌برد و یکی از عوامل اصلی این موضوع هم، نبود و خلأ رسانه است، البته این چالش فقط منحصر به آواز نیست و در نوازندگی هم با همین مشکلات مواجه هستیم.

مدیرعامل خانه موسیقی ادامه داد: ما شک نداریم که جانمایه موسیقی ایران، ساز و آواز است، اما متأسفانه این بخش از موسیقی ما امروز با مسائل عدیده‌ای دست و پنجه نرم می‌کند. ما تمام سعی‌مان را در کانون خوانندگان موسیقی سنتی برای پیشبرد و رفع موانع این حوزه انجام دادیم، اما متأسفانه شرایط کلی که به موسیقی کشور حاکم بوده، مانع از آن شده تا بتوانیم دستاورد چشمگیر داشته باشیم، ضمن اینکه باید بپذیریم خانه موسیقی برآمده از جامعه موسیقی ایران است و اگر در آن اتفاقی می‌افتد، تک‌تک اعضا باید پاسخگو باشند.

این خواننده موسیقی سنتی ضمن اشاره به لزوم همکاری‌ها و حرکت های جمعی در حوزه موسیقی گفت: ما اگر می‌خواهیم اتفاقی را در حوزه موسیقی رقم بزنیم، نیازمند یک عزم همگانی و اراده جمعی هستیم. در یک سال اخیر، مسائل زیادی پیرامون عملکرد خانه موسیقی از سوی کسانی که عضو بوده یا نبودند مطرح شد، اما متأسفانه غالب این نقدها از فضای سازنده انتقاد خارج شد و به سمت تخریب شخصیت افراد پیش رفت. این نقدها هیچ نفعی برای هیچ‌کس نداشت.

نوربخش با اشاره به تعویق زمان انتخابات گفت: ما باید این انتخابات را در اسفند سال 93 برگزار می‌کردیم، در آن موقع بنا به مصلحت هیأت مدیره و مجمع عمومی بنا شد تا انتخابات به تعویق بیفتد. دلیل این کار هم به خاطر مسائل جابجایی ملک خانه موسیقی توسط شهرداری تهران بود و ما برای انجام این کار نیازمند حق امضای برخی از افراد بودیم و به همین خاطر، مجمع عمومی که اختیار تام دارد، تصمیم گرفت تا انتخابات را به تعویق بیندازد. در این زمینه اتهام‌های زیادی زده شد که شایسته نبود، اما ما با سعه صدر پاسخ آنها را دادیم.

وی ادامه داد: کسانی که نگران برگزار نشدن انتخابات در سال گذشته بودند، خودشان خواستار به تعویق افتادن انتخابات کنونی شدند و برای وزیر ارشاد نامه نوشتند که زمان برگزاری انتخابات به تعویق بیفتد و ما هم به این خواسته احترام گذاشتیم و انتخابات را به تعویق انداختیم. نکته دیگری را نیز باید مطرح کنم، هیچ‌یک از اعضای هیأت مدیره تمایل نداشتند در انتخابات شرکت کنند، اما حضور برخی از افراد که جهت کاندیداتوری مراجعه کرده بودند، این نکته را نشان داد که در بعضی از کانون‌ها، این افراد زیاد حرفی برای گفتن نداشتند و حرف قابل اعتنایی نزدند، به همین جهت تصمیم گرفته شد تا در انتخابات شرکت کنیم.

انتهای پیام /  104
1164 کلیک ها  دوشنبه, 10 خرداد 1395 18:38
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

نظر دادن

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «راستین آنلاین» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بالا