شناساندن ظرفیت‌های تاریخی فرهنگی مثلث طلایی گردشگری ایران

شناساندن ظرفیت‌های تاریخی فرهنگی مثلث طلایی گردشگری ایران
   
شناساندن ظرفیت‌های تاریخی فرهنگی مثلث طلایی گردشگری ایران |||| ||||

معاون گردشگری و زیارتی استانداری فارس صبح روز یکشنبه، ۱۲ بهمن ماه ۹۹ در جمع خبرنگاران ضمن فرارسیدن دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی از تشکیل دبیرخانه مثلث طلایی گردشگری ایران در این استان خبر داد. 

 
به گزارش راستین آنلاین سید علی نقی طبیب لقمانی مطرح کرد: این تفاهم نامه به منظور بسط، گسترش و تقویت حوزه‌های مرتبط با گردشگری بین شهرهای اصفهان، یزد و شیراز با نگاهی ویژه به وجه مشترک گردشگری فرهنگی تاریخی به امضاء رسیده است که هدف رونق گردشگری و همچنین اعتلای فرهنگ و هویت این سرزمین را پیگیری می کند.
 
او ادامه داد: شناساندن ظرفیت‌های فرهنگی، تمدنی و تاریخی این سه شهر گردشگرپذیر به یکدیگر و همچنین به سایر استان ها و حتی به جهانیان، همواره از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است که برانیم بدین منظور از ارتباطات و تبادلات گردشگری، آموزش و پژوهش میان بین دستگاهی از جمله دانشگاه‌ها و موسسات آموزشی پژوهشی و همچنین سازمان های مردم نهاد و سایر شخصیت‌های حقیقی و فعال مرتبط در سطح کشور به ویژه در این سه شهر، بهره گیریم تا بتوانیم این مهم را به سرانجام مطلوب تری برسانیم.
 
لقمانی با تاکید بر این که نقش منابع انسانی در این روند تاثیر بسزایی خواهد داشت، بیان کرد: شناسایی منابع انسانی و پتانسیل های موجود در این زمینه می‌تواند در گسترش هدفمند برنامه های فرهنگی و هنری در جهت شناساندن هرچه بیشتر مفاخر تاریخی، علمی و فرهنگی هر سه شهر در سطح استانی، ملی و بین‌المللی موثر باشد.
 
وی در ادامه، رویکردهای فرهنگی را عامل مهم برای هدایت جریان سرمایه به حوزه صنعت گردشگری دانست و اظهار داشت: در راستای بهره گیری بیشتر از جریان سرمایه به منظور ایجاد زیرساخت ها و ارتقاء تاسیسات گردشگری چه در بعد کمی و چه در بعد کیفی می تواند با ارائه برنامه های فرهنگی باعث تسهیل و تسریع در این رویه باشد که تحقق آن می تواند سرمایه های قابل توجهی را به موضوع صنعت گردشگری، معطوف کند.
 
لقمانی اضافه کرد: همچنین بهره‌گیری از ظرفیت اطلاع رسانی های کارآمد از طریق رسانه های معتبر و فضای مجازی در راستای ارائه تولیدات محتوایی برنامه های فرهنگی و رسانه‌ای مشترک سه شهر هدف با موضوعات مختلف گردشگری نظیر معرفی بناها، سبک زندگی، آداب و رسوم، محصولات هنری و صنایع دستی می تواند علاوه بر جذب سرمایه به جذب گردشگر نیز کمک کند.
 
معاون گردشگری و امور زیارتی استانداری فارس در ادامه از برگزاری سمپوزیوم طلایه داران گردشگری ایران در یکی از کلان شهرها و همچنین شرکت در نمایشگاه های گردشگری خارجی و برگزاری جشنواره های تولیدات رسانه ای مشترک در این سه شهر خبر داد و در این باره گفت: شرایط جاری حاکم بر کشور امکان برنامه ریزی های مربوط به جذب گردشگر را محدود کرده است اما در شرایط کنونی این شرایط را فرصتی می دانیم تا با بهره گیری از ظرفیت منابع انسانی و فکری فعالان صنعت گردشگری به ویژه همکاری بخش خصوصی هم در زمینه تولیدات محتوایی و هم برگزاری ویژه برنامه های ملی و شرکت در رویدادها این محتویات تولید شده را اطلاع رسانی و تبلیغ کنیم.
 
این مقام مسئول در پایان از تشکیل مجمع مشورتی صنعت گردشگری استان فارس به ویژه با حضور جوانان خبر داد و در این باره گفت: در راستای بهره گیری از خرد جمعی و راهکارهایی که توسط فعالان این حوزه داده می شود طبق برنامه ریزی ها در روزهای آتی از افراد صاحب نظر و تاثیر گذار صنعت گردشگری دعوت خواهیم کرد تا هم از ظرفیت فکری، اعتباری و ارتباطی آن ها استفاده شود و هم آن ها را در پیگیری امور و همچنین در جهت تحقق اهداف ترسیم شده و مسیر های تعریف شده، مشارکت و همسو کرد.
 
انتهای پیام /  منصوره خسروبیگ
506 کلیک ها  یکشنبه, 12 بهمن 1399 08:25
این مورد را ارزیابی کنید
(1 رای)

نظر دادن

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «راستین آنلاین» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بالا