چاپ کردن این صفحه

نامه تامل برانگیز دکتر تابعی به تعدادی از پزشکان/قداست حرفه پزشکی شدیدا خدشه دارشده است

راستین آنلاین:دكتر سيد ضياءالدين تابعي با نگارش نامه ای سرگشاده خطاب به تعدادی از پزشکان صاحب نام کشور ازآنچه او وارد شدن خدشه به قداست حرفه پزشکی خوانده به شدت گلایه و ابراز نگرانی کرده است.



این چهره ماندگار رشته پزشکی در این نامه که با عنوان«ای سران اسلام به داد اسلام برسید» از این جمله امام خمینی (ره) وام گرفته و افزوده:ای علما ،ای پزشکان و ای اساتیدبزرگواربه داد رشته پزشکی و سلامت مردم درحال و آینده برسید.

تابعی در این نامه که خطاب به دکترفاضل ،زالی،ملک زاده،لاریجانی،نوبخت،وحیددستجردی،.ولایتی،سیاری و مرندی نوشته شده ازآنچه به اعتقاد وی رنجورشدن ریشه درخت تناور پزشکی خوانده ابرازنگرانی کرده است.

این استاد دانشگاه دراین نامه چنین نوشته است:

«با عرض معذرت ازتصتیع اوقات بزرگواران،اینجانب اززمان کارورزی که ورود به حوزه آموزشپزشکی پیداکردم،تاکنون برای درخت پزشکی خون دلهای زیادی خورده ام.

همانطور که می دانید درخت پزشکی دارای ریشه (علوم پایه)،تنه (پاتولوژی)و برگ (علوم بالینی) است و بایدمیوه شاداب آن برای درمان وپیشگیری به کاررود،اما درچهارسال گذشته شاهدرنجور شدن آن از ریشه تا میوه بوده ایم.(به علت نگاه بازاری مقامات وزرات به دانش پزشکی)و متاسفانه قداست حرفه مقدس پزشکی شدیداخدشه دارگردیده است.

لذااکنون خودرا به مثابه فردی می بینم که جوان برومندش را ازدست داده و اذعان خواهیدکردکه اگرخون گریه کنم روا خواهد بود.

    دررفتن جان از بدن هرکس گویی نوعی سخن       من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود

لذا ازشما بزرگواران می پرسم که آیا هرگزازوجود فردی که 4 سل دوره بالینی را بربالینبیمارگذراندهوچهارسال دیگررادرآزمایشگاه بیمارستان دررشته تخصصی علاوه برپاتوفیزولوژی بیماری ها با پاتوفیزیولوژی دستگاه ها وروش های آزمایشگاهی وتفسیرتوام آنها آشنا گردیده ودربیمارستان درخدمت شما بوده بی نیاز بوده اید؟لذا علوم بالینی بدون پاتولوژی وپاتلوژی بدون علوم بالینی ابترخواهندبود.

اگرچه یک نفربدون تکیه برموازین بالینی دریک رشته خاص مانند ایمونولوژی می تواندتکنیک بهتری ارائه دهد ولی درتفسیرازآزمایشات بالینی قطعا ناتوان خواهد بود.

قدر زر زرگرشناسد،قدرگوهرگوهری

آیا سزائار است شما بزرگان که دردوران پس ازانقلاب ازنخبگان علمی،فرهنگی و سیاسی کشور بوده اید شاهدخشکیدن این درخت باشید.          دکتر سیدضیاتادین تابعی»

گفتنی است دکتر سیدضیاالدین تابعی درسال 1324 در استهبان فارس متولدشده است . وی پس از گذراندن تحصیلات ابتدایی و دبیرستان در استهبان -شیراز و اخذ دیپلم طبیعی با رتبه اول در استان در سال 1343، وارد دانشگاه تهران شد و تا دریافت دکتری پزشکی عمومی به تحصیل پرداخت.وی دوره فلوشیب را در دانشگاه آتلانتای آمریکا و بورد تخصصی پاتولوژی از دانشگاه میامی آمریکا در سال 1361 ،فوق تخصص هماپاتولوژی از دانشگاه الوری در سال 1362 دریافت کرد.وی  هم اکنون عضو هیئت علمی و استاد دانشگاه علوم پزشکی شیراز است.تابعی  درنخستین همایش چهره های ماندگار درسال 1380 برگزیده ومعرفی شد.
انتهای پیام /  101
7207 کلیک ها  شنبه, 10 تیر 1396 10:20
این مورد را ارزیابی کنید
(7 رای‌ها)

بیشتر بخوانید 101

موارد مرتبط

3 نظرها