فلفل تند قرمز موجب افزایش طول عمر می شود

راستین آنلاین:محققان دانشکده پزشکی لارنر در دانشگاه ورمونت آمریکا دریافتند مصرف فلفل تند قرمز با کاهش ۱۳ درصدی در مرگ و میر کلی، به ویژه در مرگ و میر ناشی از بیماری قلبی یا سکته مغزی، همراه است.

قرن ها این تصور وجود داشته که فلفل و ادویه جات تند، در درمان بیماری ها سودمند هستند، اما تنها یک مطالعه در سال ۲۰۱۵ در چین منتشر شده که ارتباط بین مصرف فلفل قرمز با مرگ و میر را مورد بررسی قرار داده است. این مطالعه جدید، یافته های مطالعه قبلی را تایید می کند.

با استفاده از اطلاعات جمع آوری شده مطالعه بهداشت ملی و بررسی تغذیه، از بیش از ۱۶ هزار آمریکایی که برای ۲۳ سال تحت پیگیری بودند، دانشجوی پزشکی مصطفی چوپان و استاد پزشکی بنیامین لیتنبرگ، ویژگی های شرکت کنندگان را در مورد مصرف فلفل قرمز تند بررسی کردند.

آنها داده ها را مورد بررسی قرار دادند و تعداد مرگ و میر را مشاهده و سپس علل خاص مرگ را ارزیابی کردند.

آنها دریافتند که فلفل قرمز تند برای سلامت مفید است و این واقعیت است که کپسایسین (جزء اصلی در فلفل تند) در مکانیزم سلولی و مولکولی نقش دارد که از چاقی جلوگیری کرده و جریان خون کرونر را تنظیم می کند. همچنین دارای خواص ضد میکروبی است که به طور غیرمستقیم با اصلاح باکتری روده، میزبان را تحت تاثیر قرار می دهد.

این مطالعه بر یافته های قبلی می افزاید که مصرف فلفل قرمز تند یا حتی مواد غذایی تند، می تواند جز توصیه های غذایی قرار گیرد.
انتهای پیام /  راستین آنلاین
1579 کلیک ها  چهارشنبه, 29 دی 1395 09:45
این مورد را ارزیابی کنید
(2 رای‌ها)

نظر دادن

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «راستین آنلاین» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بالا