دو نفر به اتهام رواج فساد،ابتذال جنسي و راه اندازی مرکز ماساژدستگیر شدند

راستین آنلاین پنجمين نشست دادستاني تهران در حوزه‌ آسيب‌هاي اجتماعي با موضوع عفاف و حجاب، با حضور فرمانده پليس تهران، برخي معاونان دادستان، تعدادي از فرماندهان پليس اخلاقي ناجا و نمايندگان دستگاه‌هاي اجرايي، به رياست دادستان تهران برگزار شد.

امروزه ازدواج‌ها آسان رخ نمي‌دهد
او با اظهار اينکه تشکيل خانواده نخستين مرحله‌اي است که بايد به آن توجه شود، اظهار کرد: اين ضرورت از آن جهت است که انسان‌ها در بستر خانواده رشد و پرورش مي‌يابند.
دادستان تهران تحقق سياست تحکيم خانواده را از طريق سه محور ازدواج صحيح، آسان و پايدار تبيين کرد و برخي مشکلات موجود را در اين سه مقوله تشخيص داد و افزود: امروزه ازدواج‌ها آسان رخ نمي‌دهد؛ برخي ازدواج‌ها سنجيده و صحيح شکل نمي‌گيرد و لذا چنين خانواده‌اي پايدار نخواهد بود؛ به نحوي که برخي مدعي شده‌اند تعداد زيادي از ازدواج‌ها به طلاق مي‌انجامد.

نقش آموزش و پرورش در ترويج فرهنگ عفاف و حجاب
نکته ديگري که مورد تاکيد دادستان تهران قرار گرفت، نقش آموزش و پرورش در ترويج فرهنگ عفاف و حجاب بود.
او در اين زمينه اظهار کرد: بعد از خانواده، مهم‌ترين نهادي که مي‌تواند مساله عفاف و حجاب را نهادينه کند، آموزش و پرورش است، اميدواريم در دوره جديد و پس از معرفي وزير جديد، به بحث عفاف و حجاب در پيش دبستان‌، دبستان‌ و دبيرستان‌ مورد توجه قرار گيرد.
دادستان تهران تاکيد کرد: اگر بحث عفاف و حجاب در همه سطوح آموزشي نهادينه شود، برخي مشکلات کنوني برطرف خواهد شد.

فضاي شهري به سمت مصرف‌گرايي و تجمل‌گرايي نمود دارد
او به عنوان عامل سوم در امر عفاف و حجاب، تبليغات شهري را مورد توجه قرار داد.
جعفري دولت‌آبادي با انتقاد از تبليغات فضاي شهري تصريح کرد: متاسفانه فضاي شهري خالي از رنگ و بوي عفاف و حجاب است و بيشتر به سمت مصرف‌گرايي و تجمل‌گرايي نمود دارد.
او به نقش تبليغات شهري در گسترش فرهنگ عفاف و حجاب اشاره کرد و گفت: براي تغيير در فضاي شهري بايد شيوه و محتواي تبليغات شهري تغيير يابد که در اين زمينه نقش دستگاه‌ها و نهادهاي فرهنگي بسيار مؤثر است.

عفاف و حجاب مستلزم اقدامات ريشه‌اي و مداوم است
دادستان تهران با انتقاد از مصرف‌گرايي و تجمل‌گرايي، برون‌رفت از چنين آسيبي را منوط به توجه به نقش جامعه در تربيت و پرورش انسان‌ها دانست.
جعفري دولت‌آبادي نقش دستگاه‌ها به ويژه فعالان حوزه‌ فرهنگ در موضوع عفاف و حجاب را، نقشي بي‌بديل خواند و با خاطرنشان کردن اين امر که عفاف و حجاب مستلزم برنامه و اقدامات ريشه‌اي و مداوم است، به نقش دستگاه‌هاي فرهنگي در اين موضوع اشاره کرده و افزود: طبق برخي آمار‌ها، 36 دستگاه و سازمان قريب به 6 هزار ميليارد تومان بودجه براي امور فرهنگي در اختيار دارند.
او نتيجه مهم قابل استنتاج از اين امر را چنين تبيين کرد: وجوه کلاني در اختيار دستگاه‌ها و نهادهاي فرهنگي کشور قرار دارد، اما خروجي و عملکرد قابل ملاحظه‌اي در حوزه عفاف و حجاب مشاهده نمي‌شود؛ اين در حالي است که صرف اين وجوه در جهت اجراي برنامه‌هاي مربوط ارتقاء وضعيت عفاف و حجاب مي‌تواند موجبات تحول در وضعيت موجود را فراهم کند.
دادستان تهران افزود: اگر دستگاه‌هاي فرهنگي بخشي از بودجه و اعتبارات خود را در حوزه عفاف و حجاب هزينه کنند، تحولات مثبتي رخ خواهد داد.

توجه به کودکان به عنوان سرمايه آينده
او سرمايه‌گذاري بر روي کودکان، نوجوانان و جوانان کشور را به عنوان آينده سازان کشور مورد تاکيد قرار داد و گفت: اگر به اين اقشار توجه نکنيم، مشکلات کنوني در آينده افزايش خواهد يافت.
دادستان تهران با اشاره به اين که بر خلاف نظام‌هاي سکولار، نظام ديني مسووليت هدايت و رشد مردم را بر عهده دارد و غفلت از اين موضوع قابل توجيه نيست تاکيد کرد: بايد در حوزه‌ عفاف و حجاب با برنامه‌ريزي هدفمند اقدامات مستمر و اساسي انجام گيرد.

انتقاد از منش اشرافي‌گري برخي مسئولان
جعفري دولت‌آبادي به عنوان آخرين عامل، به نقش و آثار رفتار مسوولان اشاره کرد و با ابراز اطمينان از اينکه عملکرد مناسب مسوولان موجب تغيير رفتار و ديدگاه مردم خواهد شد، گفت: بخشي از مشکلات کنوني در همه حوزه‌ها از جمله سياسي، اقتصادي و فرهنگي، به رفتار مسوولان بر مي‌گردد.
وي با انتقاد از اين که برخي مسوولان با در پيش گرفتن منش اشرافي‌گري، فراموش کرده‌اند که با همراهي و حضور مردم به مقام و منصب رسيده‌اند، يادآور شد: رفتار و عملکرد مسؤولين در نگرش مردم به موضوع عفاف و حجاب موثر است.

شناسايي 285 واحد صنفي فاقد مجوزِ داراي برند
قطبي معاون دادسرا، در مورد اقدامات صورت گرفته بر روي برند‌ها با اولويت پوشاک گزارشي ارايه داد و در بيان چگونگي انجام ماموريت کارگروه مربوطه، از شناسايي 288 واحد صنفي فاقد مجوزِ داراي برند خبر داد و افزود: از اين تعداد 130 مغازه تابلوهاي خود را جمع‌آوري کرده و براي متصديان 158 فروشگاه ديگر اخطاريه ارسال شده است.
قطبي در خصوص بازرسي مامورين اتحاديه‌هاي صنفي از واحدهاي صنفي فعال در حوزهٔ البسه، اعلام کرد که طي اين اقدام 69 واحد پلمب گرديده است.
يکي از نکات مورد اشاره در گزارش مذکور، گلايه‌ روساي اتحاديه‌ها از عدم همکاري برخي دستگاه‌ها در خصوص پلمب واحدهاي صنفي متخلف بود.

فعاليت 14700 مهد تحت نظارت سازمان بهزيستي
موضوع ديگر جلسه آسيب‌هاي اجتماعي با محور عفاف و حجاب، وضعيت مهدکودک‌ها بود.
در اين جلسه نماينده سازمان بهزيستي با بيان اقدامات سازمان بهزيستي بر روي واحدهاي مهد، به ارائه‌ آمار تعدادي مهدکودک‌ها پرداخت.
او تعداد مهد‌ها در سراسر کشور را 14 هزار و 700 واحد اعلام کرد که از اين تعداد 6 هزار و 700 واحد در مناطق روستايي مستقر است و در مجموع به 270 هزار کودک در سراسر کشور ارائه‌ خدمات مي‌کنند.
نماينده سازمان بهزيستي، برنامه‌ آموزش محتواي ديني به مربيان مهد‌ها و والدين را از طريق کتب تهيه شده با همکاري مرکز توسعه و ترويج فعاليت‌هاي قرآني وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، ستاد اقامه نماز و دانشگاه علامه طباطبايي در حال اجرا اعلام کرد.
نماينده سازمان بهزيستي در خصوص ديگر اقدامات سازمان، به استفاده از مربيان زن در مهدکودک‌ها و ارزيابي مستمر آن‌ها، برگزاري دوره‌هاي آموزشي، تشکيل نمايشگاه‌هاي عفاف و حجاب و جشنواره‌هاي قرآني اشاره کرد و افزود: از ديگر برنامه‌ها، ايجاد و گسترش «آدينه مهد‌ها» است که کودکان والديني که قصد شرکت در نماز جمعه را دارند، در مهدهايي نزديک به مکان‌هاي برگزاري نماز جمعه است، نگهداري مي‌شوند.

اهميت محتواي آموزشي کودکان در مهد‌ها
برخي نمايندگان دستگاه‌هاي حاضر در جلسه به اظهارات نماينده سازمان بهزيستي اعتراض کرده و وضعيت کنوني مهد‌ها را مويد عدم نظارت مؤثر سازمان مذکور بر اين واحد‌ها دانستند. از جمله دکتر کبري خزعلي با اشاره به قوانين و مصوبات موجود، وظايف سازمان بهزيستي را در حد اعطاي مجوز به مهد‌ها دانست و توليد محتواي آموزشي و ارايه آن به کودکان در مهد‌ها را از وظايف آموزش و پرورش به شمار آورد و افزود: مصوبات مرتبط با مهد کودک‌ها در عمل اجرا نشده است.
او از برخي برنامه‌هاي مهد‌ها از جمله آموزش رقص و موسيقي به کودکان و اجراي برنامه‌هاي آموزشي مورد تاييد يونيسف در مهدهاي روستايي انتقاد نمود.

مهدهاي کودک پرورشگاه فرهنگي‌اند
جعفري دولت‌آبادي ضمن ابراز خرسندي از طرح موضوع کودکان فرا‌تر از توصيف و بررسي وضعيت مهد‌ها در جلسه در بيان اهميت مهدهاي کودک اظهار کرد: به مهد نبايد به محل نگهداري کودکان نگاه کرد، بلکه مهدهاي کودک پرورشگاه فرهنگي مي‌باشند؛ زيرا کودکان امروز، مردان و زنان آينده هستند؛ لذا با سرمايه‌گذاري بر روي کودکان، آينده آن‌ها را تضمين کرده‌ايم.
او اختلاف ميان دستگاه‌ها از جمله سازمان بهزيستي و آموزش و پرورش در مديريت امور مربوط به مهدکودک‌ها را قابل رفع در اين جلسات ندانست، اما اعلام کرد موضوع را به دستگاه‌هاي مربوطه انعکاس خواهد داد.
دادستان تهران از سازمان بهزيستي خواست نظارت‌ها را در عرصه عمل تشديد کرده و پيشنهاد کرد: جمعي از نمايندگان دستگاه‌هاي حاضر در جلسه با سازمان بهزيستي همکاري نموده و در قالب گروه‌هاي جداگانه از مهد کودک‌ها بازديد کنند.

آمار‌ها نبايد موجب سياه‌نمايي و سلب اعتماد مردم شود
او با انتقاد از اعلام برخي آمارهاي بدون مبنا از سوي برخي افراد و مسوولان در حوزه‌هاي مختلف، افزود: آمار‌ها نبايد موجب سياه‌نمايي و سلب اعتماد مردم شود و در عين حال آمار‌ها بايد واقعي باشد.
جعفري دولت‌آبادي در خصوص پيشنهاد برگزاري جلسه با طراحان لباس، موضوع را به يک کارگروه ارجاع داد.
او پيشنهاد کرد: با مديران مراکز توليد البسه، جلساتي با حضور نمايندگان دستگاه‌هاي اجرايي و توليدکنندگان کلان آن‌ها را برگزار گردد و از معاون دادسرا خواست تمرکز جلسات در مورد لباس‌هايي باشد که جهت ارائه در بهار سال آينده در حال توليد و قابل ارائه خواهد بود.
دادستان تهران مطالبه از دستگاه‌هاي فرهنگي که بودجه‌هاي مربوط به عفاف و حجاب را در اختيار دارند، امري مهم تلقي کرد و گفت: به تدريج از نمايندگان دستگاه‌هاي مربوطه دعوت خواهد شد تا در خصوص عملکرد خود توضيح دهند.

دستگيري دو متهم مروج فساد و ابتذال جنسي
دادستان تهران در اين جلسه از دستگيري يک متهم سابقه‌دار و فعال در ماساژ غيرمجاز و مختلط و هم چنين از دستگيري يک متهم مروج فساد خبر داد.
متهمان با صدور قرار تامين مناسب به زندان معرفي شده‌اند. هر دو متهم سابقه فعاليت‌هاي غيرقانوني در زمينه ترويج فساد و ابتذال جنسي داشته‌اند.

انتهای پیام /  101
3669 کلیک ها  یکشنبه, 09 آبان 1395 10:17
این مورد را ارزیابی کنید
(2 رای‌ها)

نظر دادن

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «راستین آنلاین» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بالا