نکاتی ساده اما کاربردی درباره پخت برنج

rastinonline
  • اگر شاغل هستید، صبح یا از شب قبل برنج را آبکش کنید. کمی آن را خشک بردارید. سپس ته دیگ برنج را آماده کرده و برنج را در داخل قابلمه بریزید و قابلمه را داخل یخچال قرار دهید. ظهر برنج را کمی آب و روغن دهید و آن را دم کنید.

برای از بین بردن بوی سوختگی برنج

  • یک تکه نان روی برنج قرار دهید و موقع کشیدن نان را بردارید
  • یک عدد پیاز را پوست کنده و در داخل برنج فرو کنید پیاز بوی سوختگی را به خود می‌‏گیرد.

اگر برنج شور شد

اگر قبل از آبکش کردن برنج متوجه شدید که برنج شور شده است، موقع آبکش کردن برنج آب بیشتری روی برنج داخل آبکش بریزید

اگر برنج بی‌‏نمک شد

اگر برنج بی‌‏نمک شد، موقع کشیدن برنج مقدار مورد نیاز نمک را با مقدار بسیار کمی آب روغن مخلوط کنید و روی برنج بریزید. با این کار بی نمکی برنج رفع می‌‏شود؛ هرگز نمک را مستقیم در روغن نریزید. زیرا نمک در روغن حل نمی‌‏شود.

از بین بردن بوی نا‌‏مطبوع برنج

اگر به هر دلیلی برنج خشک بو گرفت، برنج را روی یک سطح پهن کنید. برنج را حتما در سایه قرار دهید تا بوی نا مطبوع برنج از بین برود. اگر برنج را جلوی نور آفتاب قرار دهید، باعث خرد شدن برنج می‌‏شود و برنج حالت خود را از دست می‌‏دهد و وقتی آن را داخل آب جوش می‌‏ریزید، از هم می‌‏پاشد.

چند نکته در مورد پخت برنج

اگر می‌‏خواهید برنج سفید شود، می‌‏توانید چند قاشق ماست، یا شیر داخل ظرف برنج در حال جوش بریزید.

اگر برنج بیش از حد معمول جوش خورد، می‌‏توانید دو یا سه قاشق غذاخوری آب لیمو به آن اضافه کنید تا برنج خراب نشود.

در انتخاب برنج خوب، دقت کنید که برنج بلند و باریک و رنگ آن کمی زرد، بدون خرده و خوش عطر که زیر دندان کاملا سفت و محکم باشد را انتخاب کنید.

آب برنج برای بچه‌‏ها

وقتی می‌‏خواهید برنج را آبکش کنید یک لیوان از آب آن را بردارید و با یک یا دو قاشق ماست مخلوط کنید. این آب در صورتی که شور نباشد برای بچه ها خیلی مفید است.

267 کلیک ها  یکشنبه, 24 مرداد 1395 ساعت 16:37
این مورد را ارزیابی کنید
(1 رای)
rastinonline
rastinonline

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.

بالا