به گزارش راستین آنلاین،با نوشيدن هشت ليوان آب و مصرف يا عدم مصرف برخي مواد غذايي، ميتوانيد تا حد زيادي از احساس تشنگي در طول مدت روزهداري کم کنيد.
در وعده سحر از غذاهاي پرچرب و مواد غذايي که قند ساده دارند مانند قند، شکر، نوشابه، شيريني، زولبيا، باميه و شله زرد خودداري کنيد.
مصرف مواد غذايي مانند تخم مرغ پخته، تن ماهي، غذاهاي کنسروي، قهوه، کاکائو، چاي پررنگ، آب يخ و گوشت زياد در وعده سحر ميتواند موجب افزايش احساس تشنگي در طول مدت روزه داري شود.
خوردن ميوههاي فصل مانند هندوانه، گيلاس و زردآلو در مدت افطار تا سحر ميتواند تا حد زيادي از احساس تشنگي در طول مدت روزهداري جلوگيري کند.
مصرف انواع خورش و بويژه خورش سبزيجات مانند خورش کرفس و کدو در وعده سحر عامل موثري براي کاهش احساس تشنگي در طول مدت روزهداري است.