خواست مردم فارس انتصاب استاندار بومی است

راستین آنلاین:انگار همین دیروز بود که با آغاز زمزمه‌هایی در مورد انتصاب محمدعلی افشانی به عنوان استاندار فارس، ۱۸ نماینده مجمع نمایندگان این استان در مجلس شورای اسلامی در اعتراض به انتصاب افشانی به عنوان استاندار جدید فارس صحن علنی مجلس را ترک و استعفای خود را تقدیم هیئت رئیسه مجلس کرده و عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور وقت را به استیضاح تهدید کردند.



اما در نهایت با مقاومت عبدالرضا رحمانی فضلی، در تاریخ ۲۴ تیر ۱۳۹۴ افشانی رسماً استاندار فارس شد.

گرچه به اعتقاد بسیاری از تحلیلگران مسائل فارس، افشانی توانست در طول دو سال حضورش در استان فارس نمره قابل قبولی را کسب کند،اما منتقدان وی غیر بومی بودن و عدم توجه و اعتماد به نیروهای بومی استان فارس را پاشنه آشیل دارنده مدال درجه دوم سازندگی در دولت اصلاحات در مدت حضورش در استان فارس می دانند.

اما این روزها با شروع زمزمه هایی مبنی بررفتن این سیاستمدار اصلاح طلب به وزارت کشور،بحث تعیین و معرفی جانشین وی در یکی از استراتژیک ترین استان های کشور به لحاظ سیاسی و جغرافیایی به یکی از داغترین مباحث تبدیل شده است.

محمد ابراهیم انصاری لاری،حیدراسکندرپور،احدجمالی و جواد اطاعت نام هایی هستند که برخی تحلیلگران سیاسی از آنها به عنوان نامزده های احتمالی جهت سپردن سکان هدایت استان پهناورفارس یاد می شود.
محمد ابراهیم انصاری لاری

انصاری لاری چهره ای محبوب وفرهنگی برای اصلاح طلبان محسوب می شود که حضور حدود دوساله اش درمسند استانداری فارس در دولت اصلاحات زمینه سازورود سرمایه گذاران عمدتا ساکن کشورهای حاشیه خلیج فارس به استان بوده است.

انصاری لاری گرچه پس از دوران مسئولیتش دراستانداری فارس به رتق و فتق مسائل اقتصادی ،پرداخته است،اما در این چند سال هرکجا که حضوررسمی داشته است توانایی خود را قالب یک سخنران با داشته های علمی ،ادبی و فرهنگی به رخ کشیده تا ثابت کند که او پیش از سیاستمدار بودن یک شخصیت فرهنگی است.
حیدراسکندرپور

شهرداري بوشهر، شهرداري كازرون و معاونت سازمان ثبت احوال كشورو فرمانداری شيرازاماکنی است که مشاور استاندار در دولت اصلاحات در آنها به عنوان نفر اول سابقه ی خوبی را از خود به جای گذاشته است.

حیدر اسکندرپورکه در جریان انتخاب شهردار با کنار گیری به نفع یار دیرین خود محبوبیتی دو چندان را بین اصلاح طلبان ازآن خود کرد فارغ التحصیل دانشگاه شیراز است.

گرچه مسئولیت کنونی اسکندرپورباعث می شود تا هر انسانی را درپذیرش عناوینی همچون استاندار یا معاون استاندار دچار تردید درتصمیم گیری کند،اما اسکندرپور امروزیک نیروی سیاسی با تجربه و در عین حال جوان محسوب می شود که به نظر می رسداصلاح طلبان فارس حساب ويژه ای را روی او بازکرده اند.
احدجمالی

احد جمالی را بسیاری با حزب اعتماد ملی می شناسند.این چهره سیاسی متولد شهر فسااست . که درسوابق اجرایی اش مدیریت آموزش و پرورش مناطق ششده و قره بلاغ و خرامه، مدیر کلی حراست استانداری فارس در زمان انصاری لاری، مشاور عمرانی وزارت ارشاد در دولت اصلاحات، مدیریت دفتر فنی و عمران اداره کل اوقاف فارس معاونت توسعه مدیریت استاندازی فارس و معاونت سیاسی امنیتی استانداری قم دیده می شود.

وی در سال ۹۲ رئیس ستاد عارف در انتخابات ریاست جمهوری بود و با کناره گیری وی به ستاد روحانی پیوست.
جواد اطاعت

یک سیاستمدارفرهنگی که سالهاست افکار عمومی از او به عنوان یک چهره فرهیخته دانشگاهی یاد می کند.

جواد اطلاعت اصالتا دارابی و 54 ساله است و درمجلس ششم وکالت مردم را تجربه کرده است.

وی که تجربه حضور در وزارت کشور به عنوان مشاور وزیر را درکارنامه دارد، موسس خانه احزاب است و اکنون با مدرک دکتری علوم سیاسی از دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران به عنوان عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی به تدریس مشغول است.

بررسی سوابق این 4 نفر درکنار افراد دیگری همچون کریم شورانگیز، رضا يوسفيان و... نشان می دهد که در کمتر استانی این تعداد نیروی توانمند برای قبول مسئولیت استانداری وجود دارد.

شاید به همین دلیل باشد که رئیس شورای اسلامی شهر شیراز نیزازرئیس جمهورمی خواهد که در انتصاب استاندار خواست مردم فارس که همان استفاده از نیروی بومی است،را در نظر بگیرد .

سید احمد رضا دستغیب با اشاره به تغییر در مدیریت اجرایی استان فارس می گوید:فارس در طول تاریخ مرکز علم وادب و شعر و معرفت است و امروز نیز به عنوان مرکز ترانزیت شمال و جنوب، مرکز سیاسی، دانش و فضیلت و اخلاق شمرده می شود که به دلیل بومی نبودن مدیرت های ارشد این موقعیت به مخاطره انداخته شده است .

رئیس شورای اسلامی شهر شیراز با بیان اینکه در سالیان اخیر مردم فارس با وجود برخورداری از نیروهای کارآمد و توانمند، در خصوص داشتن استاندار بومی به حق خود نرسیده اند، می افزاید: استان فارس طی این سال ها از این بابت دچار خسارت و آسیب شده است لذا از رئیس جمهور محترم می خواهیم که حق مردم را در انتصاب استاندار بومی در نظر بگیرد .

در هرحال به نظر می رسدپیام آرایی که روحانی توانست در انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری از مردم فارس اخذ کند انتصاب یک استاندار اصلاح طلب برای استان فارس است.استانداری که سیاسیون فارس معتقدند نسخه «بومی اش» برای فارس شفا بخش تر است.
انتهای پیام /  101
2385 کلیک ها  پنج شنبه, 16 شهریور 1396 14:17
این مورد را ارزیابی کنید
(1 رای)

نظر دادن

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «راستین آنلاین» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بالا