تاکید رییس کل دادگستری فارس بر توجه بیشتر روسای حوزه های قضایی به شوراهای حل اختلاف

راستین آنلاین:رئیس کل دادگستری استان فارس در جمع سرپرستان مجتمع ها و قضات و اساتید آموزشی شوراهاي حل اختلاف شيراز گفت: با وجود اینکه صلاحیت شوراها بصورت قانونمند توسعه پیدا کرده اما امکانات، زیرساخت ها و نیروی انسانی لازم به این واحد مهم قضایی تخصیص داده نشده است .

علی القاصی مهردر جمع روسا، سرپرستان و قضات شورای حل اختلاف با بیان این مطلب که تا دوسال آینده شرایط فیزیکی مناسبی برای شوراها در نظر گرفته خواهد شد تا منزلت و اعتبار شوراها خدشه دار نشود افزود: با توجه به اینکه شوراها بخشی از دادگستری ها هستند باید به این حوزه در سطح مدیریت کلان قوه قضاییه و در سطوح میانی و پایینی بیشتر توجه شود تا کمبودها و شرایط مناسب برای شوراها فراهم گردد.
وی با تاکید بر اهمیت آموزش رفتاری و توانایی ایجاد تعامل و ارتباط موثر نیروی انسانی در شوراها گفت: آموزش فقط آموزش مواد قانونی نیست بلکه آموزش رفتاری کارکنان شورا مهم تراست .
وي در خصوص نیروی انسانی نيز گفت: از نظر کمی و کیفی نیروهایی که در مجموعه شوراها کار می کنند باید از شخصیت جامع اخلاقی، نفوذکلام و سعه صدر برخوردار باشند.
رئیس کل دادگستری فارس با بیان این مطلب که نگاه مدیریت به شوراها باید یکسان باشد و فرقی بین یک واحد قضایی در شورای حل اختلاف و یک واحد قضایی در دادگستری نیست افزود: شوراها آبروی دستگاه قضا هستند چرا که بخش عمده اي از خدمات قضايي به مردم در قالب شوراهاي حل اختلاف ارائه مي گردد.
وی به قضات شاغل در شوراهاي حل اختلاف نیز تاكيد کرد: ماموریت اصلی شما در شوراهاست و لازم است همه توجه و تمركزتان بر بهبود خدمات در شوراها و امر صلح و سازش باشد.
رییس کل دادگستری استان فارس در بخش دیگری از سخنان خود بیان داشت: یکی از مواردی که نظارت در حوزه شوراهای حل اختلاف را کامل می کند راه اندازی سیستم فناوری اطلاعات متمرکز در این مجموعه است و تلاش بر این است تا حداکثر در یک ماه آینده سیستم cms در همه شوراهاي حل اختلاف شهرستان های استان فارس راه‌اندازی شود.
وی با تاکید بر اینکه یکی از اولویت های برنامه ریزی در حوزه شوراها آموزش سامانه سمپ به کارکنان این مجموعه است خاطر نشان کرد: باید آموزش لازم به اعضا و کارکنان شوراها بصورت کاربردی، تخصصی و میدانی داده شود تا بتوانیم ضمن انجام خدمات به صورت الکترونیکی تسریع بیشتر رسیدگی را محقق نماییم.
القاصی خاطرنشان کرد: با اجرایی شدن طرح ابلاغ الکترونیکی برنامه ها و سیاست های جدید دستگاه قضایی در امر دادرسی الکترونیک باید به شورا های حل اختلاف نیز تسری یابد؛ بنابراین ضروری است سیستم سمپ و ابلاغ الکترونیک در کلیه شورا های حل اختلاف حوزه های قضایی راه اندازی شود .
القاصی مهر با تاکید بر اینکه از جمله نتایج ابلاغ الکترونیکی کاهش هزینه ها و کاهش نیروی انسانی بوده است خاطرنشان کرد: این امر منجر به کاهش اطاله دادرسی و تسریع در روند رسیدگی به پرونده ها شده که با اجرای آن فرایند دادرسی در شورا ها تسریع می شود.
رییس کل دادگستری استان فارس همچنین بر لزوم تقویت ارتباط مدیران قضایی با مجموعه شوراهای حل اختلاف تأکید کرد و افزود: برای تقویت تعاملات و رفع مشکلات، روسای دادگستری ها موظفند در هر ماه حداقل یک جلسه مشترک با اعضای شوراهای حل اختلاف حوزه ی تحت مسئولیت خود برگزار نمایند و ضمن بررسی مسائل و مشکلات شوراها، راهکارهای اجرایی رفع مشکل را در دستور کار قرار دهند.
وی همچنین تأکید کرد: اعضای شوراهای حل اختلاف باید صلح و سازش در پرونده های ارجاعی را اولویت اصلی خود قرار دهند.
القاصی مهر در ادامه افزود: لازم است در بحث ارجاع، مدیریت داشته باشیم تا از ايجاد زمینه انحراف جلوگیری شود.
در پایان، معاون قضایی و رئیس شوراهای حل اختلاف استان فارس و قضات حاضر در جلسه نظر خود را پیرامون مسائل و مشکلات آموزشی شوراها درحضور رئیس کل دادگستری استان مطرح و در پایان برنامه ریزی های آموزشی معاونت منابع انسانی دادگستری استان فارس در حوزه شورا های حل اختلاف تشریح و ابلاغ گردید.

انتهای پیام /  101
1601 کلیک ها  یکشنبه, 28 آذر 1395 15:37
این مورد را ارزیابی کنید
(2 رای‌ها)

نظر دادن

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «راستین آنلاین» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بالا