چاپ کردن این صفحه

رئیس مجمع مشورتی توسعه استان فارس:

نهاد شورا می تواند منشا تحول و توسعه اساسی وپایدار در شهر ها باشد

راستین آنلاین - جواد جمشیدی که درحاشیه  نشست ماهیانه مجمع مشورتی توسعه استان های کشور درتهران سخن می گفت ،بااشاره به عدم حضورئیس جمهور سابق در انتخابات آینده گفت:این عدم حضور، داستان انتخابات را کمی پیچیده تر می کند،اما عملکرد رئیس جمهور در سه سال گذشته این بارقه امید را بوجود آورده که روحانی تا سال 1400 رئیس جمهور خواهد بود.

وی درعین حال با تاکید بر لزوم برنامه ریزی دقیق برای انتخابات سال آینده گفت: امروز برنامه ریزی برای داشتن 4 سالی که باید نشانه های تدبیر این 4 سال درآن نمایان گرددبیش از پیش لازم به نظر می رسد.
وی فراهم آوردن زیر ساخت هایی برای اینکه برنامه های دولت درآن شرایط بیش از پیش شرایط عملیاتی شدن داشته باشد، را یک ضرورت دانست و افزود: این در حالی است که با شکل گیری مجلسی معقول دردهمین دوره بخشی از این دغدغه مرتفع گشته اما دردسترس ترین نماد دموکراسی برای مردم که نهاد شوراها است هچنان در دست نیروهایی است که عموما مخالف دولت هستند.
وی افزود:درچنین شرایطی  به دست آوردن کرسی های پارلمان شهری و روستایی ضرورتی است که باید در آستانه آزمون بزرگ اردیبهشت 96 بیش از پیش به آن توجه داشت.

عضو هیات رئیسه مجمع مشورتی توسعه استان های کشور،نهاد شورا را یک نهاد غیر سیاسی دانست و افزود: شوراها یک نهاد منتخب مدنی است که به عنوان دولت کوچک محلی می تواند مشکلات و توقعات مردم را به مدیریت اجرایی منتقل کند و با تاثیر گذاری در برنامه ریزیها و سیاست گذاری ها به گونه ای حرکت کند که طرح هایی که در پایان بوسیله دولت ابلاغ می شود، مطابق با خواسته ها و تصمیم مردم باشد.

جمشیدی این تعریف را مصداق حلقه ی ارتباطی بودن شوراها بین  دولت و مردم دانست و گفت: شوراها به عنوان یک نهادمدنی با هدف سازماندهی و برنامه ریزی، نظارت و بالابردن سطح کیفی و کمی در زمینه های اجتماعی، فرهنگی و  سیاسی و ارتقا آنها و بهره وری با هزینه کمتر پا به عرصه وجود نهاده است.

وی افزود:البته بهبود این روند به صورت مطلوب وقتی می تواند مثمر ثمر واقع شود که شوراها علاوه بر اتکا به قوانین موجود، در امر توسعه شهری و مدیریت بهینه و ارتباط تنگاتنگ با بافتهای مختلف شهر، در رفع موانع و مشکلات موجود در عرصه های مختلف شهری بکوشند.

جمشیدی مشورت با مردم در مسائل مختلف زندگي و جامعه را عاملی برای رسيدن به راه حل هاي بهتر ودقيق تر و جلوگيري از اشتباهات دانست و گفت: مردم در جريان زندگي اجتماعي خود فرصت هاي زيادي براي پيدا كردن راه حل هاي مختلف درحل مسائل مي يابند و اطلاعات گرانبهايي را از كارهاي اجتماعي وامور مختلف زندگي بدست مي آورند كه مجموعه اين اطلاعات ،راه حلهاي مختلف و تجربياتي است كه ديگران در طول زندگي خود بدست مي آورند.
وی وجود چنین تعریفی از شورا را فصل مشترک با مجمع مشورتی توسعه استان های کشور دانست و افزود:هدف نهایی این دو نهاد  تلاش برای توسعه شهر ها و روستاهای کشور است .

جمشیدی تشکیل مجمع مشورتی توسعه استان های کشور را ازجمله تدبیرهای دولت یازدهم عنوان کرد و افزود: مجمع مشورتی توسعه استان ها با هم افزایی که می تواند با نهاد شوراها داشته باشد این توان را دارد تا  زمینه توسعه روستا ، شهر و استان های کشور را فراهم سازد.
عضو هیات رئیسه مجمع مشورتی توسعه استان های کشور ادامه داد:از این روبه نظر می رسد مجمع مشورتی توسعه استان موجه ترین گزینه برای قالب بندی شوراها در کشور باشد.
جمشیدی مجمع مشورتی توسعه استان های کشور را نهادی غیر سیاسی با  هدف فراهم ساختن  توسعه کشوردرچارچوب برنامه های توسعه و دولت تدبیرو امید دانست و گفت:ذکر این نکته ضروری است که مجمع توسعه استان های کشوربرخلاف برخی تشکل ها که به فردای پس از انتخابات و اتفاقات آن فکر می کنند و برای آن برنامه ریزی می کنند،ابتدا به خود انتخابات و پیروزی در آن فکر و می کند و بر آن تمرکز دارد.
وی ادامه داد:از این رو بستن لیستی قوی با حضور افرادی توانمند که اتفاقا می توانند از افراد غیر سیاسی اما هم فکر با دولت باشند توسط مجمع مشورتی توسعه می تواند زمینه تشکیل پارلمان های شهری همراه با برنامه های توسعه و اهداف دولت را فراهم سازد.

انتهای پیام /  101
1565 کلیک ها  شنبه, 10 مهر 1395 12:56
این مورد را ارزیابی کنید
(1 رای)

بیشتر بخوانید 101

موارد مرتبط