چاپ کردن این صفحه

پیام هفتم اسفند از بهارستان به مشام رسید

مجلس دهم دلواپس نیست

راستین آنلاین اما دیریا زودروحانی که می دانست برای حفظ پایگاه اجتماعی و سازمان رای خود نیاز به ایجادیک شوک دربدنه اجرایی تیمش دارد،دست به یک هت تریک زد تا با تزریق خون تازه درشریان  اجتماعی ترین وزارتخانه هایش ومعرفی آن  سه نفری که  مجلس نهم دلواپس حضورشان در دولت به عنوان وزیر بود،ثابت کنداز مواضع خوددرسال92 عقب نشینی نکرده است.

وزن کشی سیاسی درمجلس

درشرایطی که تقریبا خیال بسیاری ازحامیان دولت ازرای آوردن حداقل 2 وزیر پیشنهادی روحانی برای حضوردروزراتخانه های فرهنگ و ارشاد اسلامی،ورزش و جوانان و آموزش  پرورش راحت بود،اتفاقاتی درجلسه علنی روز سه شنبه 11 آبان ماه بهارستان رخ داد که وزن سیاسی آنهایی که با امید به آینده زندگی می کنند و کسانیکه دلواپسی نسبت به آینده را بهانه ای برای ایجاد چالش درروندحرکتی دولت یازدهم می کنندمشخص شود.

اتفاقات بد سه شنبه اعتماد

جبهه پایداری که مخالف تا دندان زره پوش وزاری پیشنهادی روحانی بود عنان اعتراض به این سه نفر را به حلقه نقوی‌حسینی سپرد تا این عده همچون گذشته پشت سربرخی الفاظ و ارزش های ایدئولوژیک سنگر بگیرند و به قول علی مطهری نقش کاسه داغ تر ازآش را درمجلس بازی کنند.

درجریان نطق مخالفان وزاری پیشنهادی رئیس جمهور بود که مجلس رنگ بگم بگم های معروف را به خود گرفت و عده ای متهم به فتنه گری شدند و فرزند دبیر شورای نگهبان قانون  تهدید به افشای علت اصلی استعفا ازوزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی!

اتفاقات بدی که تجربه ثابت کرده حداقل در چند سال گذشته جز وارد کردن لطمه به بدنه نظام حاصل  دیگری نداشته است.

امانقوی حسینی که سعی داشت در نطق خودو در مخالفت با دانش آشتیانی، گزینه پیشنهادی وزارت آموزش وپرورش  باتوهین‌های مکرر و تلاش برای استفاده از «فتنه» به نفع خودوزیرپیشنهادی روحانی را عنصری ضد نظام معرفی کند،درطول صحبت های خودبارها  مورد اعتراض اکثریت نمایندگان مجلس قرار گرفت،نطقی که دو گاف بزرگ و عجیب درپی داشت.

گاف اول این بود که نقوی حسینی دوبار با فریاد و تاکید گفت که «رئیس جمهور دوران دفاع مقدس سر فتنه و عامل اصلی فتنه است»، که تاکید دوباره نقوی حسینی با توجه به اینکه حضرت آیت الله خامنه‌ای، رئیس‌جمهور دوران دفاع مقدس بودند موجب حیرت و تعجب نمایندگان و هیات رئیسه مجلس شد.

درواقع نقوی حسینی در این نطق خواسته یا ناخواسته به مقام معظم رهبری اتهامی را وراد کرد که اگر به عمد بود که داستان خاص خود را دارد و اگرهم به  عمد نبود که نشان از دانش سیاسی کم این نماینده مجلس داشت.

گاف دوم نقوی حسینی که مدعی بود مدارک فراوانی علیه دانش آشتیانی دارد این بود که آشتیانی عضو فراکسیون مشارکت در مجلس ششم بوده که چند دقیقه بعد ‏غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی در موافقت با آشتیانی یادآوری کرد که اساسا دانش آشتیانی نماینده مجلس ششم نبوده که بخواهد عضو فراکسیون مشارکت دراین مجلس باشد!

از برملا شدن ماهیت امنیتی وزیر جدید تا وارد کردن اتهام به وزیر قدیم

اما هجمه پایدارچی ها به گزینه های روحانی به همین جا ختم نشد.

زمانیکه نوبت به عمو زاده وزیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی حسن روحانی رسید تا درمخالفت با سید رضا صالحی امیری صحبت کند،بازهم مجلس به حاشیه کشیده شد.

سید امیر حسین قاضی‌زاده هاشمی که باقی مانده از نسل دلواپسان مجلس نهم ، درمجلس دهم است خطاب به وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی، گفت: سال‌هاست که فرهنگ در این مملکت غریب افتاده و کمترین سهم را از بودجه‌ها و توجهات دارد؛ مدت‌هاست عرصه فرهنگ عرصه سیاست‌بازی و جناح‌بازی شده است و نفس بسیاری از حوزه‌های فرهنگی ما را به شماره انداخته است و شوربختانه مرور شرح حال و برنامه‌های شما خالی‌تر از آن است که بتوانید دردی از فرهنگ این مملکت دوا کنید.

نماینده حوزه انتخابیه فریمان که از یک خانواده صد درصدحامی جبهه  پایداری به مجلس راه یافته است،صالحی امیری را سرهنگی  معرفی کرد که به واسطه مدرک تحصیلی و تجربه حضور دردادگاه ارتش نمی تواند گزینه خوبی برای وزرات فرهنگ و ارشاد اسلامی باشد.

قاضی‌زاده هاشمی سپس انگشت اتهام را به سمت علی جنتی نشانه رفت و با عبرت آموز دانستن تجربه وزرات و رفتن پسر آیت الله احمد جنتی ازوزارت فرهنگ و ارشاد خاطره بگم بگم های رئیس جمهور مورد حمایتش را درصحن مجلس زنده کرد.

او نوشتن کتاب توسط  صالحی امیری را نیز مورد شک و تردید قرارداد و گفت:« شما خودتان را چقدر متخصص‌تر از آقای جنتی می‌دانید؟ من از آن موضوع نمی‌گویم اما از این می‌گویم شما کتاب‌هایی از خود منتشر کرده‌اید که بیشتر به کتاب‌سازی می‌ماند؛ شما به اتکای کدام تحصیل یا تجربه کاری‌تان جرأت کرده‌اید کتاب مفاهیمی و نظریات فرهنگی را بنویسید؟ با کدام رانت این کتاب را به چاپ ششم رسانده‌ایم؟ من از موسپیدان عرصه فرهنگ شرم دارم و این نشانه اوج مظلومیت  فرهنگ در این کشور است.»

نماینده مردم فریمان پس از آن به سراغ پرونده کاری صالحی امیری دروزارت اطلاعات رفت و با افشای نام سازمانی صالحی امیری گفت: برادر «سیدرضا فلاح»! این اسم مستعار شماست، دیگر ما در این مملکت دست سربازان گمنامی را که برای امنیت مردم تلاش کنند می‌بوسیم، مخصوصاً اگر قصد ورود به حوزه‌های دیگر ازجمله فرهنگ را نداشته باشند.

قاضی زاده هاشمی ادامه داد:«آیا این مورد را از قلم انداختید یا خیال کردید نمایندگان مردم حواسشان نیست؟ اگر از نمایندگان مردم رأی اعتماد گرفتید در مواجهه با هنرمندان سرزمینم چه کسی خواهید بود؛ سیدرضا صالحی امیری یا سیدرضا فلاح؟»

اما صحبت های این نماینده جبهه پایداری نیز که تلاش داشت از صالحی امیری شخصیتی امنیتی و ضد فرهنگ بسازد با اعتراض گسترده نمایندگان مجلس روبروشد.

هرچه زمان به جلو می رفت،فضا سنگین تر می شد.خشم و عصبانیت در چهره مخالفان وزاری پیشنهادی نمایان تر می شد.

عارف روی صندلی خود نشسته بود و همچون ناخدایی کهنه کار،یا فرمانده ای با تجربه تحولات را مدیریت می کرد.

اعضای فراکسیون امید پرجنب و جوش تر از همیشه در مجلس به چشم می آمدند.

بهرام پارسایی میان صندلی های مجلس مشغول به نتیجه رساندن آخرین گفتگو هایش به عنوان سخنگو و عضو موثر فراکسیون امیدبود.

پرده برداری جعفر زاده ایمن آبادی از سران فتنه

زمانی که نوبت به نماینده مردم رشت رسید تا دردفاع از فخرالدین احمدی دانش‌آشتیانی صحبت کند،او درجواب مخالفان وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش حرف های تازه ای زد.

غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی صحبت هایش را با طرح این سئوال آغاز کرد که « داستان فتنه کی قرار است تمام شود؟ یا فردی باید فتنه‌گر باشد یا کاسب فتنه یا ساکت فتنه. اگر کسی کاسب فتنه بود، اینجا نمی‌آمد. کاندیدای پیشنهادی شود چرا از تریبون مجلس دروغ می‌گویید اصلا ایشان نماینده مجلس ششم نبود که بخواهد تحصن کند. اگر پشتیبانی جنگ و حضور در جنگ و فرزند روحانی باسابقه و ... کارنامه محسوب نمی‌شود،  چه چیزی قرار است سابقه باشد؟ آیا این پاک کردن سابقه نیست؟»

نماینده مردم رشت در مجلس دهم اضافه کرد:« اگر از سران فتنه می‌خواهید بگویید از آنها بگویید که هشت سال هر بلایی خواستند بر سر مردم آوردند و راحت در خیابان راه می‌روند اما امروز به کسان دیگری برچسب فتنه می‌زنند. اگر قرار است فقط نظرات ملاک شخصی ما باشد که نمی‌شود مملکت را اداره کرد. اختلاس را دادگاه اثبات می‌کند نه ادعای پشت تریبون. مگر آقای نجفی موفق‌ترین وزیر آموزش و پرورش بعد از انقلاب نبود؟ ایشان از کجا آمده بود؟ مگر از وزارت علوم نیامده بود؟ فرهنگیان مشکل دارند، فرهنگیان نمی‌خواهند کسی با آن‌ها گریه کند. آنها به دنبال فردی هستند که مشکلاتشان را حل کند. ریس هیات دولت فردی را معرفی کرده که می‌تواند کمکش کند و در این مدت کوتاه می‌تواند این وزارتخانه را اداره کند.»

وقتی جعفرزاده صحبت می کرد اعضای فراکسیون اعتدال و امید دور او حلقه زده بودندو مرتب او را تشویق می کردند.

کوروش کرم پور که دست برکمر گذاشته بود همچون کمک آرپی چی زن دوران جنگ،هم رزم خود را با فریاد های احسنت احسنت تشویق می کرد.

فضا به نفع روحانی و زورای پیشنهادی اش بود.این را مخالفان روحانی بهتر از هرکس دیگری حس می کردند.

شمارش آرا که فرارسید بسیاری ازحقایق روشن شد.تفکر جبهه پایداری که سالهاست از دولت احمدی نژاد و عملکردش دفاع می کند سهم کمی درمجلس دارد.تیتر روزنامه هایی که پس از اعلام نتایج انتخابات مجلس سهم  اصولگرایان را 55 درصد و سهم اصلاح طلبان را 29 درصد عنوان کردند،یا نوشتند رای ایران به اصولگرایی تنها فراررو به جلو بود.

اتفاقات سه شنبه اعتماد باعث شد تا تفاوت دو دوره متوالی مجلس بیش از پیش نمایان شود ومردم ارزش رای خود را درک کنند.اتفاقی که باعث شد پیام هفتم اسفند از بهارستان به مشامشان برسد.

1464679761746 ABED1837 th4

انتهای پیام /  101
1240 کلیک ها  چهارشنبه, 12 آبان 1395 21:23
این مورد را ارزیابی کنید
(3 رای‌ها)

بیشتر بخوانید 101

موارد مرتبط